Tendenser:

Gioiello Castagno Chesnut Nonino

70cl

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Kategori:Aguardiente (Destillater)
Producent: Nonino
Volumen : 70cl
Alkoholvolumen: 37
Nonino er udvikkleren af Gioiello Castagno Chesnut Nonino (723,85kr), en aguardiente som har en alkoholindhold på 37 °. En aguardiente er validert med 4 mere end 5 poeng ifølge Drinks&Co brugere.

Beskrivelse af Gioiello Castagno Chesnut Nonino

Gioiello Castagno Chesnut Nonino

Brand: Nonino

Kategori: Aguardiente

Se mere

Producenten

Nonino

Nonino

Det er en af ​​de mest berømte italienske destillerier i verden, et sandt symbol på tradition, kvalitet og prestige. Det blev grundlagt af Orazio Nonino i 1897, da han efter mange års rejseaktivitet med en alembic monteret på hjul etablerede sit hovedkvarter i Percoto, i Friuli Venezia Giulia, ikke langt fra Udine. I over 120 år har virksomheden været i hænderne på Nonino-familien, som i sin lange historie har lykkedes med at øge succesen med at opnå en vigtig mission: at bringe italiensk grappa ind i verden, der omdanner den fra rustik og bondedistillation til ædle og prestigefyldte brandy. , fra traditionelle dagligvarer til luksusvarer til vigtige lejligheder.

Flere oplysninger om producenten

Bedømmelser af Gioiello Castagno Chesnut Nonino

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Gioiello Castagno Chesnut Nonino:Sats Gioiello Castagno Chesnut Nonino:

4 /5

Bedste serveres afkølet til 10C i en isafkølet glas med en åben tulipan facon. Et par minutters iltning ved at hvile i glasset vil åbne op for aromaer og øge næse / gane harmoni. Ånden er intenst person med en duft af krydderier og karakteren af ​​den underliggende kastanje blomsterhonning, men med øget elegance.
Se mere
,

Andre produkter fra samme destilleri