Tendenser:

Alentejo

Altas Quintas Obsessão 2007

75cl

665,29kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2007 andre årgange
Betegnelse:Alentejo (Alentejo, Portugal)
Kælder: Altas Quintas
Volumen : 75cl
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14
Altas Quintas har skabt denne Altas Quintas Obsessão 2007 , en vine rød af Alentejo hvis produktion er basert på druer fra 2007 og med en grad på 14. En vine validerer med 4 men over 5 poeng fra Drinks&Co brugere.

Fremstilling for Altas Quintas Obsessão 2007

Altas Quintas Obsessão 2007

SMAGSNOTER AF Altas Quintas Obsessão 2007:

 • Syn: Altas Quintas Obsessão 2007 præsenterer en næsten uigennemsigtig farve
 • Næse: Næsen er forførende og komplekst, domineret af mineral- og balsamico aroma, ristet, hvilket fører til baggrunden sort frugt, nogle tørrede planter og blomsteragtige noter.
 • Mund: I munden er en struktureret, ung og fyldig vin, der afslører en stor tanniner og friskhed, smag viser god rigdom i form af frugt og krydderier og sarte noter af kaffe og mynte, uden at glemme træet viser sin enestående kvalitet. Eftersmagen er lang og vedholdende.

BODEGA: Altas Quintas

GRAPE: Alicante Bouschet yTrincadeira

Alkohol: 14%

Se mere

Bedømmelser af Altas Quintas Obsessão 2007

4

4 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  4
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Altas Quintas Obsessão 2007:Sats Altas Quintas Obsessão 2007:

4 /5

"En vin med enestående egenskaber for et givet område bør påtage sig en retmæssige ledende rolle, som dens særpræg er iboende i både den indfødte terroir og vores besættelse med crafting intet mindre end store vine. Det er denne forskel, bibringes af Altas Quintas terroir, at vi stræbe efter vores vine til at udtrykke. Højden af ​​vingården, egenskaberne af bjerget jord og en unik mesoclimate give mulighed for vine med en uovertruffen balance i syreindhold i hele Alentejo.

Ved at kombinere det primære terroir med en besættelse for overlegen vinfremstilling, er vi forpligtet til i høj grad at reducere produktionen udbytte, ved hjælp af eg kar til gæring og ældning vin på nye fade, så længe det er nødvendigt.
Derfor, at vi kan producere elegante vine, der forbløffer, forbløffe og frem for alt giver en endeløs kilde til glæde til hvem tør sætte os på prøve. Nu er det din tur. "
Se mere
,

4 /5

Smagsnoter:
Dybt granat farvet. Denne vin oser med en kompleks, gribende aroma der blander sorte frugt dufte med sarte antydninger af krydderi, cigar røg og forkullet træ. Munden er karakteristisk struktureret, sprang ind i lokkende friskhed infunderes med en sødmefyldt vedvarende kerne af harmoni - allerede kendetegnende for Altas Quintas vine.
- Winemaker: Paulo Laureano
- Vinfremstillingen: Under gæring i temperaturregulerede fransk eg kar før en periode med kold maceration. En yderligere udvidet maceration kørte vinens robust struktur, med en tyve måneders modning etape i nye franske egetræsfade og en lang flaske aldringsprocessen tilføre det med den ideelle kombination af balance og modenhed.
- Druesorter: Alicante Bouschet, Trincadeira.
- Mad Parring: Excellent med ragout eller ristede vildt og lam kødretter.
- Opbevar og tjene Tips: Vi foreslår dekantering og servering ved en temperatur mellem 16 º C og 18ºC.
Se mere
,

4 /5

Den Altas Quintas Obsessão 2007 - Rødvin med 750 ml er en Red Wine lavet i Portugal Alentejo.
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Altas Quintas Obsessão 20072004

4/5

Tasting Notes: Præsenterer en næsten uigennemsigtig farve og en næse forførende og komplekse, høj grad domineret af mineralske aromaer, ristede og endda balsamisk, der forlader baggrund sort frugt, nogle tørrede planter og blomster noter. I munden er en struktureret vin, ung og meget fyldig, det afslører en stor tanniner og en stor friskhed, smag viser en dejlig rigdom i form af frugt og krydderier samt delikate antydninger af kaffe og mynte, uden at glemme det træ, der viser alle sin enestående kvalitet. Eftersmagen er lang og meget persistente


Druer: Alicante Bouschet, Trincadeira
Parring: Jagt, rødt kød, ost
Se mere
WineSpiritus

Andre produkter fra samme vingård