Tendenser:

Alentejo

Comenda Grande Rosé 2012

75cl

129,92kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin mousserende
Mousserende farve: Rosé
Vintage: 2012 andre årgange
Betegnelse:Alentejo (Alentejo, Portugal)
Kælder: Comenda Grande
Volumen : 75cl
Vindruer : Touriga Nacional
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 11
Comenda Grande Rosé 2012 er envine mousserende med DO Alentejo fra vingården Comenda Grande baseret på touriga nacional fra 2012 og den har en alkohol grad på 11. Drinks&Co samfund validerer Comenda Grande Rosé 2012 med 3,5 5 poeng.

Fremstilling for Comenda Grande Rosé 2012

Comenda Grande Rosé 2012 (Touriga Nacional)

Smagsnoter Stor Comenda Rosé 2012:

  • Syn: rød hindbær.
  • Næse: intens aroma af røde frugter af hindbær type.
  • Mund: tør, balanceret, med en lidt syrlig smag og aroma med en langvarig følelse af røde frugter.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Alentejo.

BODEGA: Stor Comenda

GRAPE: Tinta Caiada, Aragonez.

PARRING: som aperitif eller til at ledsage kolde salater, skaldyr og sushi.

TEMPERATUR: 10 °C

ALKOHOL: 13%

Se mere

Bedømmelser af Comenda Grande Rosé 2012

3.5

1 kundebedømmelser
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Din bedømmelse af Comenda Grande Rosé 2012:Sats Comenda Grande Rosé 2012:

3.5 /5

Se mere
,

Jeg kan lide den

Anmeldelser af andre årgange af Comenda Grande Rosé 2012201720152013

4/5

En slægtsgård med en århundredgammel tradition que indsatser, i en fast og kontinuerlig måde, omstilling af Alentejo landbrug, præsentere mangfoldigheden af ​​bedrifter, der spænder fra korkeg til vingården, passerer gennem Agrotourism
Se mere
Comenda Grande 2017

4/5

Halm farve. Aromas med en overvægt af frugtagtige noter (banan, pære, æble). Ganen er en blød, ukompliceret vin, medium krop. Slutter med henvisning til de indledende smagsprøve olfaktoriske fornemmelser uden bitterhed.
Se mere

4/5

Smagsnoter:
Denne vin som en intens aroma af røde frugter af hindbær typen. Det er en tør, afbalanceret vin med en glat let syrlig smag og en langvarig eftersmag reprising den røde frugt sensation.
- Winemaker: Francisco Pimenta
- Vinfremstillingen: Den vinfremstilling proces blev udført under en kontrolleret temperatur miljø (15-17 ºC), forbliver nogle gang "sur lie".
- Druesorter: Tinta Caiada, Aragones.
- Mad Parring: Ideel som en appetitvækker eller til at ledsage kolde salater, fisk og skaldyr, fisk og sushi.
- Store og Serveres Tips: Bedst serveres ved 10 ° C.
Se mere