Tendenser:

Alentejo

Comenda Grande Rosé 2016

75cl

50,63kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin rosé
Vintage: 2016 andre årgange
Betegnelse:Alentejo (Alentejo, Portugal)
Kælder: Comenda Grande
Volumen : 75cl
Vindruer : Aragonêz, Tinta caiada
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13
Fra vingården Comenda Grande kommer Comenda Grande Rosé 2016 en vine rosé Alentejo med et udvalg af tinta caiada og aragonêz fra 2016 og den har en alkohol prosent på 13.

Fremstilling for Comenda Grande Rosé 2016

Comenda Grande Rosé 2016 (Aragonêz og Tinta caiada)

Smagsnoter Stor Comenda Rosé 2016:

  • Syn: rød hindbær.
  • Næse: intens aroma af røde frugter af hindbær type.
  • Mund: tør, balanceret, med en lidt syrlig smag og aroma med en langvarig følelse af røde frugter.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Alentejo.

BODEGA: Stor Comenda

GRAPE: Tinta Caiada, Aragonez.

PARRING: som aperitif eller til at ledsage kolde salater, skaldyr og sushi.

TEMPERATUR: 10 °C

ALKOHOL: 13%

Se mere

Bedømmelser af Comenda Grande Rosé 2016

Dette produkt har ingen kommentarer endnu. Vær den første til at bedømme det.

Anmeldelser af andre årgange af Comenda Grande Rosé 2016201720152013

4/5

En slægtsgård med en århundredgammel tradition que indsatser, i en fast og kontinuerlig måde, omstilling af Alentejo landbrug, præsentere mangfoldigheden af ​​bedrifter, der spænder fra korkeg til vingården, passerer gennem Agrotourism
Se mere
Comenda Grande 2017

4/5

Halm farve. Aromas med en overvægt af frugtagtige noter (banan, pære, æble). Ganen er en blød, ukompliceret vin, medium krop. Slutter med henvisning til de indledende smagsprøve olfaktoriske fornemmelser uden bitterhed.
Se mere

4/5

Smagsnoter:
Denne vin som en intens aroma af røde frugter af hindbær typen. Det er en tør, afbalanceret vin med en glat let syrlig smag og en langvarig eftersmag reprising den røde frugt sensation.
- Winemaker: Francisco Pimenta
- Vinfremstillingen: Den vinfremstilling proces blev udført under en kontrolleret temperatur miljø (15-17 ºC), forbliver nogle gang "sur lie".
- Druesorter: Tinta Caiada, Aragones.
- Mad Parring: Ideel som en appetitvækker eller til at ledsage kolde salater, fisk og skaldyr, fisk og sushi.
- Store og Serveres Tips: Bedst serveres ved 10 ° C.
Se mere