Esporão Brut 2014

Herdade do Esporão (Alentejo)

108,03kr (Cirka)

Kunne købe Esporão Brut 2014 på dette tidspunkt.

Herdade do Esporão er udvikkleren af Esporão Brut 2014 , en vine mousserende af DO Alentejo med et udvalg af verdelho og antão vaz fra 2014 og med en alkohol grad på 12. Brugerne af Drinks&Co validerer Esporão Brut 2014 med 4 med 5 poeng.

Teknisk fil · Esporão Brut

Vintype: Vin mousserende
Vintage: 2014 andre årgange
2012, 2010 og N/A
Betegnelse:Alentejo (Alentejo,Portugal)
Kælder: Herdade do Esporão
Volumen : 75cl
Vindruer : Antão Vaz, Verdelho
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12
Type Af Mousserende Vin: Brut
Se mere »

Beskrivelse · Herdade do Esporão

Esporão Brut 2014 (Antão Vaz og Verdelho)

Producent: Herdade do Esporão

OD: Alentejo

Vindruer: Antão Vaz og Verdelho

Købe Vine Herdade do Esporão:

Flere anmeldelser af Esporão Brut 2014

Jensigne Dupont

Udgivet til03.33

4 /5

Sikker værdi

Sammendrag af bedømmelser

(1 visninger)
  • 5 stjerner
    0
  • 4 stjerner
    1
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 1 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Esporão Brut 2012

Benjamin Osman
Benjamin Osman

4/5

Stærke aroma af gær. Denne 2012 i forhold til tidligere , vidste ikke noget.
Værdien er uovervindelig.

Bedømmelser af Esporão Brut 2010

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Smagsnoter:
Klar, fine og vedvarende perle farve. Fin og kompleks aroma med noter af kiks og hasselnødder. Intens og elegant ganen, med citronsyre noter, velafbalanceret med god syre og lang og rig finish.
- Winemaker David Baverstock og Sandra Alves
- Vinfremstillingen: Produceret af Classic Metode og udviser en Alentejo profil moden frugt og krop, rig og intens. Temperatur kontrolleret gæring i rustfri ståltanke (13 15ºC), flaske gæring, lees kontakt i 9 måneder, dégorgement. Classic metode. Modning af 9 måneder i flasken.
- Druesorter: Antão Vaz, Verdelho.
- Mad Parring: Fremragende som en aperetif, og med lette måltider og stege eller endda desserter.
- Store og Serveres Tips: Anbefales servering ved en temperatur på 6 til 8 ° C

bedste Sælgere Alentejo