Tendenser:

Alentejo

Esporão Private Selection 2014

75cl

Esporão Private Selection 2014

426,18kr
426,18kr
Butik: Garrafeira Nacional DK (Portugal) Forventet levering: 14 dage
Leveringsomkostninger: 210,77kr

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2014 andre årgange
Betegnelse:Alentejo (Alentejo, Portugal)
Kælder: Herdade do Esporão
Volumen : 75cl
Allergener: Indeholder Sulfitter
Esporão Private Selection 2014 (426,18kr), en %vine rød fra vingården Herdade do Esporão med DO Alentejo høstet 2014. Ifølge Drinks&Co brugere, er en fortjener den en validering på 4 5 poeng.

Beskrivelse af Esporão Private Selection 2014

Esporão Private Selection 2014

Producent: Herdade do Esporão

OD: Alentejo

Se mere

Bedømmelser af Esporão Private Selection 2014

4

1 kundebedømmelser
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Din bedømmelse af Esporão Private Selection 2014:Sats Esporão Private Selection 2014:

4 /5

Se mere
,

Den er forbløffende

Anmeldelser af andre årgange af Esporão Private Selection 201420122017

4.5/5

Fremragende portugisisk vin, ikke Esporao bedste produkt, men lettest tilgængelige.
Se mere

4/5

SMAGSNOTATER:
- Syn: Farve lys strågul.
- Næse: noter af hvide fyldig frugter som æble og blandet med diskrete dufte af ristet eg og krydderier som nelliker og hvid peber pærer føler.
- Mund: Cremet, elegant og intens. Det har en lang, dyb og dvælende finish med noter af træ og mandel.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Douro
VINGÅRD: Esporao. Det er beliggende i regionen Alentejo, Portugal. Det har omkring 450 hektar vinmarker. Dens klima er præget af tørre, varme somre, ligesom deres efterår og vintre fordringsløs. De er en række forbindelser krystallinske kalksten jord, brun Middelhavsområdet og skifer. Strukturen af ​​jorden er for det meste ler, dyb og med en god drænsystem ideel til en afbalanceret produktion.
GRAPE: Semillon (100%).

LAGRING: 6 måneder på franske egetræsfade 550 liter på sine egne bærme. Batonnage processen anvendes til at stimulere kombinationen af ​​egetræ vin og også give en cremet tekstur. Er i alderen 6 måneder i flasken.
VINPRODUCERING: Efter høsten bliver druerne leveret til vingården om morgenen, når temperaturerne er lavere. Frugterne er placeret i den automatiske presse og underkastes lange pressecyklusser ved lavt tryk, som muliggør grundig saft ekstraktion. Underkastes derefter en kort dekantering proces, til sidst fermentere ved en kontrolleret temperatur på 18 °C.

PARRING: Perfekt til at ledsage retter med svinekød, fisk og skaldyr, især hummer.
TEMPERATUR: 10 -12 °C
ALKOHOL: 13,5%
Se mere

Andre produkter fra samme vingård