Tendenser:

Alentejo

Lusitano Rosé 2015

75cl

42,78kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin rosé
Vintage: 2015 andre årgange
2014 og 2013
Betegnelse:Alentejo (Alentejo, Portugal)
Kælder: Ervideira
Volumen : 75cl
Vindruer : Aragonêz
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13
Ervideira har udviklet denne Lusitano Rosé 2015 , en vine rosé af Alentejo med et udvalg af aragonêz fra 2015 og med 13 alkohol. Drinks&Co brugere giver til Lusitano Rosé 2015 4 5 poeng.

Fremstilling for Lusitano Rosé 2015

Lusitano Rosé 2015 (Aragonêz)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: En lys, klar magenta.
 • Næse: Let og frisk buket med bløde røde frugter som blåbær og blommer med et strejf af blomster.
 • Mund: En forfriskende og velstruktureret med frodige frugtagtige noter af jordbær, hindbær og solbær smag. lang eftersmag med en dvælende eftersmag bær.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Alentejo

VINGÅRD: Ervideira. Godset blev købt først ved den første Grev D'Ervideira i 1880 til privat vinproduktion, og er siden vokset til 160 hektar i hele Alentejo regionen i Portugal. Denne region er kendt for sine rigelige solskin, rigelige nedbør, og de milde vintertemperaturer, så det er et ideelt sted at pleje sofistikerede druer middelhavsklima.

GRAPE: aragonez, Alfrocheiro.

LAGRING: Det kælder godt i 2 til 3 år efter datoen for aftapning.

VINPRODUCERING: Lusitano Rosé 2015 blev oprettet under pleje af vinmager Nelson Rolo. Druerne blev høstet maskinelt om natten. De to druesorter behandles separat, blandes derefter før aftapning. Fermentering blev udført i roterende beholdere, i 6 til 10 timer for at opnå jævn udvinding farve. Blandingen filtreres og førte til det kolde kammer, hvor den fermenterer kold temperaturstyret til 10 ° til 12 °.

PARRING: kalkun, kylling, and, fisk eller skaldyr, lette salater.

TEMPERATUR: 7-9 °C.

ALCOHOL 13%

Se mere

Vingården

Ervideira

Ervideira

Ejendommene til Monte da Ribeira og Herdadinha tilhører familien Leal da Costa, der er den første rekord fundet i navnet Maria Luisa Godinho N.1807, bedstemor til 1. Conde D'Ervideira, der startede produktionen af ​​Ervideira-vine i 1880 bedstefar til de nuværende producenter.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Lusitano Rosé 2015

4

2 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Lusitano Rosé 2015:Sats Lusitano Rosé 2015:

4 /5

Familien Leal Costa, direkte efterkommer af Grev D'Ervideira, succes landmand århundrede, er ejere af kollegiet Hill Estate og Herdadinha
Se mere
,

4 /5

Med den potentielle buket af Aragonez og Alfrocheiro, denne Rosé har en aroma af tranebær og friske blommer, en elegant struktur, frisk og med en langvarig eftersmag.
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Lusitano Rosé 201520142013

4/5

Med den potentielle buket af Aragonez og Alfrocheiro, denne Rosé har en aroma af tranebær og friske blommer, en elegant struktur, frisk og med en langvarig eftersmag.
Se mere

4/5

Smagsnoter:
Med potentiale buket af Aragonez og Alfrocheiro, denne Rosé har en aroma af tranebær og friske blommer, en elegant struktur, frisk og med en langvarig eftersmag.
- Winemaker: Nelson Rolo
- Vinfremstillingen: De druesorter behandles separat. Gæringen foregår i roterende tanke, hvor de opholder sig i 6 til 10 timer for at opnå blid farve udvinding. Bagefter mosten filtreres og derefter taget til det kolde rum, hvor den gærer ved kontrolleret temperatur på 13 til 15 ° C.
- Druesorter: Aragones, Alfrocheiro.
- Mad Parring: Excellent med skaldyr eller grillet fisk.
- Opbevar og tjene Tips: Serveres mellem 8 og 10º C.
Se mere

Andre produkter fra samme vingård