Montes Claros Brut 2010

Adega Cooperativa de Borba (Alentejo)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

103,35kr + 31,20kr Forsendelse (5 - 10 dage)

103,35kr/enhed

Forsendelse: Portugal Vineyards (Portugal)

kr Du vil modtage 0.18 point for hver, købt enhed

Adega Cooperativa de Borba er producenten af denne Montes Claros Brut 2010 (103,35kr), en vine mousserende af DO Alentejo med de bedste alvarinho og arinto druer fra 2010 og den har en alkohol grad på 12. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Montes Claros Brut 2010 i Drinks&Co.

Teknisk fil · Montes Claros Brut

Vintype: Vin mousserende
Vintage: 2010
Betegnelse:Alentejo (Alentejo,Portugal)
Kælder: Adega Cooperativa de Borba
Volumen : 75cl
Vindruer : Arinto, Alvarinho
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12
Type Af Mousserende Vin: Brut
Se mere »

Beskrivelse · Adega Cooperativa de Borba

Montes Claros Brut 2010 (Arinto og Alvarinho)

Producent: Adega Cooperativa de Borba

OD: Alentejo

Vindruer: Arinto og Alvarinho

Adega Cooperativa de Borba

Den 24. april inviterede bestyrelsen for Landbrugsgilde Borba en gruppe vinproducenter til at samle rundt og diskutere muligheden for at skabe Adega de Borba. Den 30. april 1955 trådte den første bestyrelse i Adega de Borba-kooperativet i kraft. Adega de Borba blev grundlagt i 1955 og var den...

Købe Vine Adega Cooperativa de Borba:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Montes Claros Brut 2010

Portugal Vineyards

Udgivet til12.22

4/5

Montes Claros Brut 2010

Smagsnoter:
Crystal udseende, citronsyre farve med gule nuancer og fine bobler. Elegant aroma af tropiske frugter og let anstrøg af mandel. Young, frisk med citronsyre varianter. Stor balance mellem surhedsgrad og alkohol niveauer.
- Winemaker: Óscar Gato
- Vinfremstilling: Druer nøje udvalgt fra vinmarker med gunstig modning til fremstilling af mousserende vin balance i form af en lavere sukker niveau og højere surhedsgrad - det var de ingredienser til at producere Montes Claros mousserende vin. Høsten blev udført manuelt under formiddag for at opnå den ideelle temperatur af druerne, som de ankom i vingården. Druerne blev transporteret i små mængder. Efter knusning og destemming af druerne, presning, dekantering gennem kolde system til omkring 24 timer og alkoholgæring ved en kontrolleret temperatur følges. Have indhentet vin base for at producere mousserende, vinen blev derefter aftappet og opbevaret i kælderen. Den anden gæring blev udført i flasken - den klassiske metode. Efter den anden gæring og ældning af "dégorgement" blev udført for at udtrække gær, og derefter topping, den proces, hvorved "musselet", og proppen er placeret.
- Druesorter: Arinto, Alvarinho.
- Mad Parring: Ideel som aperitif, men gastronomically alsidig.
- Store og Serveres Tips: Det bør indtages efter aftapning, eller det kan alder for yderligere to år. Serveres ved 6-8 ºC.

Sammendrag af bedømmelser

(1 visninger)
  • 5 stjerner
    0
  • 4 stjerner
    1
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 1 kommentarer »

bedste Sælgere Alentejo