Tendenser:

Alentejo

Mr Premium Rosé 2015

75cl

233,54kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin rosé
Vintage: 2015 andre årgange
Betegnelse:Alentejo (Alentejo, Portugal)
Kælder: Monte da Ravasqueira
Volumen : 75cl
Vindruer : Touriga Nacional
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13
Monte da Ravasqueira producerer Mr Premium Rosé 2015 , en vine rosé af DO Alentejo med udvalgte klynger af touriga nacional fra 2015 hvis alkohol graden er på 13. Ifølge Drinks&Co brugere, er en fortjener den en validering på 4 5 poeng.

Fremstilling for Mr Premium Rosé 2015

Mr Premium Rosé 2015 (Touriga Nacional)

Producent: Monte da Ravasqueira

OD: Alentejo

Vindruer: Touriga Nacional

Se mere

Vingården

Monte da Ravasqueira

Monte da Ravasqueira

Vine af ren følelse af terroir og unikt udtryk. De er vine, der stammer fra en uophørlig søgning efter mikro terroirer i vores vingård, at hvis de ikke blev søgt, ville de aldrig udtrykke sig. De er opdagelser og kunstneriske udtryk inden for vinavl og oenologi sammen med terroir. Det er en række meget specielle og eksklusive vine.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Mr Premium Rosé 2015

4

2 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Mr Premium Rosé 2015:Sats Mr Premium Rosé 2015:

4 /5

Med en gammel verden profil, laks farve viser sig at være elegant og fantastisk tekstur, med delikat frugt og mineralitet. På næsen, det præsenterer duftende, blomster med lys røget noter, hvid chokolade og hvide kirsebær. Testen er fuldt tekstur og finesse, tør, mineralsk, saftigt og lang. Aged seks måneder i nye franske egetræsfade ved lave temperaturer. Røget fisk, pølser og grillet hvidt kød fisk. Klar til at drikke nu og vil udvikle sig i flasken i 1-3 år efter datoen høst.
Se mere
,

4 /5

17 pts Revista de Vinhos - Som et resultat af en lang række eksperimenter, blev født denne MR Premium Rosé, hvis livlighed er forlænget i tid. Med en profil af den gamle verden, viser sig at være elegant og fantastisk tekstur, med fine frugt og mineralitet. På næsen præsenterer noter af kirsebær blomstre, blåbær og hvid chokolade. I smagningen, den er fuld af tekstur, tør, frisk, mineralsk, med intens kirsebær og noter af moden fersken.
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Mr Premium Rosé 20152014

4/5

Smagsnoter:
Som et resultat af mange eksperimenter, blev født denne MR Premium Rosé, hvis livlighed er forlænget i tide. Med en profil af den gamle verden, viser sig at være elegant og fantastisk tekstur, med delikat frugt og mineralitet. På næsen præsenterer noter af kirsebær blomstre, blåbær og hvid chokolade. I vinsmagning, den er fuld af tekstur, tør, frisk, mineralsk, med intens kirsebær og noter af moden fersken.
- Winemaker: Pedro Pereira Gonçalves
- Vinfremstillingen: Manuel tæppe valg af klaser. Presning ved lav temperatur af hvert plot separat til kolde 550L tanke. Dekantering af 3 af de kar i 5 dage og begyndelsen af ​​gæringen med passage til nye tønder på 2. dagen. På grund af de særlige kendetegn ved druerne blev to kar af 550Lts / 2 parceller presses direkte til tønder med top gæring uden gær. Fermentering i 16 dage i tønde med daglige battonageand lys battonageduring de første 2 måneder. Stage på bærmen i tønder til 6 måneder.
- Druesorter: Touriga Nacional.
- Mad Parring: Par godt med fisk og skaldyr, alle slags fisk og sushi.
- Opbevar og tjene Tips: Drikke Temperatur 12º - 14º C.
Se mere

Andre produkter fra samme vingård