Mr Premium Rosé 2015

Monte da Ravasqueira (Alentejo)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

238,29kr + 31,20kr Forsendelse (6 - 11 dage)

238,29kr/enhed

Forsendelse: Portugal Vineyards (Portugal)

kr Du vil modtage 0.41 point for hver, købt enhed

Monte da Ravasqueira producerer Mr Premium Rosé 2015 (238,29kr), en vine rosé af DO Alentejo med udvalgte klynger af touriga nacional fra 2015 hvis alkohol graden er på 13. Ifølge Drinks&Co brugere, er en fortjener den en validering på 4 5 poeng.

Teknisk fil · Mr Premium Rosé

Vintype: Vin rosé
Vintage: 2015 andre årgange
Betegnelse:Alentejo (Alentejo,Portugal)
Kælder: Monte da Ravasqueira
Volumen : 75cl
Vindruer : Touriga Nacional
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13

Beskrivelse · Monte da Ravasqueira

Mr Premium Rosé 2015 (Touriga Nacional)

Producent: Monte da Ravasqueira

OD: Alentejo

Vindruer: Touriga Nacional

Monte da Ravasqueira

Vine af ren følelse af terroir og unikt udtryk. De er vine, der stammer fra en uophørlig søgning efter mikro terroirer i vores vingård, at hvis de ikke blev søgt, ville de aldrig udtrykke sig. De er opdagelser og kunstneriske udtryk inden for vinavl og oenologi sammen med terroir. Det er en række...

Købe Vine Monte da Ravasqueira:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Mr Premium Rosé 2015

Lord Wine

Udgivet til04.54

4/5

Mr Premium Rosé 2015

Med en gammel verden profil, laks farve viser sig at være elegant og fantastisk tekstur, med delikat frugt og mineralitet. På næsen, det præsenterer duftende, blomster med lys røget noter, hvid chokolade og hvide kirsebær. Testen er fuldt tekstur og finesse, tør, mineralsk, saftigt og lang. Aged seks måneder i nye franske egetræsfade ved lave temperaturer. Røget fisk, pølser og grillet hvidt kød fisk. Klar til at drikke nu og vil udvikle sig i flasken i 1-3 år efter datoen høst.

Flere anmeldelser af Mr Premium Rosé 2015

Portugal Vineyards

Udgivet til13.21

4 /5

17 pts Revista de Vinhos - Som et resultat af en lang række eksperimenter, blev født denne MR Premium Rosé, hvis livlighed er forlænget i tid. Med en profil af den gamle verden, viser sig at være elegant og fantastisk tekstur, med fine frugt og mineralitet. På næsen præsenterer noter af kirsebær blomstre, blåbær og hvid chokolade. I smagningen, den er fuld af tekstur, tør, frisk, mineralsk, med intens kirsebær og noter af moden fersken.

Sammendrag af bedømmelser

(2 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 2 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Mr Premium Rosé 2014

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Smagsnoter:
Som et resultat af mange eksperimenter, blev født denne MR Premium Rosé, hvis livlighed er forlænget i tide. Med en profil af den gamle verden, viser sig at være elegant og fantastisk tekstur, med delikat frugt og mineralitet. På næsen præsenterer noter af kirsebær blomstre, blåbær og hvid chokolade. I vinsmagning, den er fuld af tekstur, tør, frisk, mineralsk, med intens kirsebær og noter af moden fersken.
- Winemaker: Pedro Pereira Gonçalves
- Vinfremstillingen: Manuel tæppe valg af klaser. Presning ved lav temperatur af hvert plot separat til kolde 550L tanke. Dekantering af 3 af de kar i 5 dage og begyndelsen af ​​gæringen med passage til nye tønder på 2. dagen. På grund af de særlige kendetegn ved druerne blev to kar af 550Lts / 2 parceller presses direkte til tønder med top gæring uden gær. Fermentering i 16 dage i tønde med daglige battonageand lys battonageduring de første 2 måneder. Stage på bærmen i tønder til 6 måneder.
- Druesorter: Touriga Nacional.
- Mad Parring: Par godt med fisk og skaldyr, alle slags fisk og sushi.
- Opbevar og tjene Tips: Drikke Temperatur 12º - 14º C.

bedste Sælgere Alentejo