Tendenser:

Alentejo

Tiago Cabaço Brut Nature

75cl

154,25kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin mousserende
Betegnelse:Alentejo (Alentejo, Portugal)
Kælder: Tiago Cabaço Wines
Volumen : 75cl
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12
Type Af Mousserende Vin: Brut Nature
Tiago Cabaço Wines er udvikkleren af denen Tiago Cabaço Brut Nature , en vine mousserende af DO Alentejo og med en grad på 12. 4 over 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Tiago Cabaço Brut Nature ifølge Drinks&Co brugere.

Fremstilling for Tiago Cabaço Brut Nature

Tiago Cabaço Brut Nature

Producent: Tiago Cabaço Wines

OD: Alentejo

Se mere

Vingården

Tiago Cabaço Wines

Tiago Cabaço Wines

Tiago Cabaço blev født og opvokset i Estremoz, i hjertet af Alentejo vingård, der blev brugt meget tidligt til at dele landskabet og arbejde i vinmarkerne og i vingården med sine forældre. Det var gennem denne rejse, at han som barn lærte hemmeligheder fra vinet, jorden, druesorterne og hele det univers, der var forbundet med ham, hvilket han stadig finder anvendelse i hans daglige liv. I 2004 oprettede han Tiago Cabaço Winery, projektet i eget navn. Siden da har den lagt sine egne vine på markedet, hvorigennem det begyndte at bekræfte sin personlighed og vision om vine og Alentejo.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Tiago Cabaço Brut Nature

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Tiago Cabaço Brut Nature:Sats Tiago Cabaço Brut Nature:

4 /5

Visuelt præsenterer farve lyse strå-guld boble fint og vedholdende. På næsen er det udtryksfulde, afslører god kompleksitet, noter af tørret frugt, mandler og nogle hvide frugt. I munden viser livlighed med finesse og delikatesse. Frisk frugt. God struktur og syre, der giver det en frisk og lang eftersmag.
Se mere
,

Andre produkter fra samme vingård