• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Basket

Trimbach Gewürztraminer 2015

Trimbach (Alsace Gewürztraminer)

180,18kr + 209,43kr Forsendelse (14 dage)

1.261,26kr GRATIS FRAGT ! (14 dage)

1.621,62kr GRATIS FRAGT ! (14 dage)

180,18kr/enhed

Forsendelse: Garrafeira Nacional (Portugal) Gratis Levering fra 1.170,00kr

kr Du vil modtage 0.31 point for hver, købt enhed

Trimbach er udvikkleren af denen Trimbach Gewürztraminer 2015 (180,18kr), en vine hvid af DO Alsace Gewürztraminer med tilføyde klynger af gewürztraminer fra 2015 og med en alkohol graduering på 13. 4 over 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Trimbach Gewürztraminer 2015 ifølge Drinks&Co brugere.

Teknisk fil · Trimbach Gewürztraminer

Vintype: Vin hvid
Vintage: 2015 andre årgange
Betegnelse:Alsace Gewürztraminer (Alsace,Frankrig)
Kælder: Trimbach
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
Vindruer : Gewürztraminer
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13

Beskrivelse · Trimbach

Trimbach Gewürztraminer 2015 (Gewürztraminer)

SMAGSNOTATER:

 • Farve: De Trimbach Gewürztraminer 2015 vises i en lys gul til gylden.
 • Næse: Næsten genert men allerede fristet med en vidunderlig strejf af fersken.
 • Smag: tør smag, men vidunderligt frugtagtige smag af fersken og citron, så det er behageligt lys og forfriskende. lang, ren finish.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Alsace Gewürztraminer

VINEYARD: fra 1626, den Trimbach familie vingård producerer kvalitetsvine høje, der stammer i dag mere end 50 hektar vinmarker i Alsace, Frankrig. Hele miljøet sund og naturlig, fremragende jord og fremragende klima tillader druerne af højeste kvalitet. Enheden har en moderat indkomst formål, etablerer standarder for den nøjagtige sektion og er også kendt for sine vindyrkningen praksis integrerede og bæredygtige.

SORT: 100% Gewürztraminer

LAGRING: Ingen modningsproces; vin opbevaring forud for salget i flasken i kælderen

DETALJER OM BEHANDLING: Efter druer manuel høst forsigtigt presses, saften derefter transporteres til winery med naturlige hjælp af tyngdekraften. Dette blev efterfulgt af vinfremstilling til at tage specielle, og krydret frugtagtig Gewurztraminer druesort perfekt. Renhed og terroir karakter havde altid prioritet. Vinen nået sin absolutte perfektion ved disse processer.

Velegnet til: Denne egenskab hvidvin er en fremragende aperitif, men kan også anbefales med krydrede retter, fisk, bløde oste og diverse desserter.

SERVICE: 8 ° C

ALKOHOL: 13,5%

Trimbach

To tårn overhung af vinmarkerne, få meter fra hjertet af Ribeauvillé, rapporterer FE Trimbach ejendom. Beliggende på vinruten, mellem vinmarker og bjerge, står coquettebyen med en rig historisk arv ud som et mekka for vinavl og gastronomi i Alsace. Ribeauvillé geologiske fejl er beskyttet af...

Købe Vine Trimbach:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Trimbach Gewürztraminer 2015

VINO75

Udgivet til04.57

4/5

Trimbach Gewürztraminer 2015

Denne elegante alsaciske Gewürztraminer kommer til live fra vinmarker, der ligger omkring Ribeauvillé Hunawihr, Bergheim, Rorschwihr, Riquewihr og Mittlewihr, alt sammen inkluderet i en unik mikroklima defineret af den garanterede beskyttelse mod vind og regn af Vogeserne. Fermenteret i rustfrie tanke og cement stål, de forbliver i ældning i to år for at afbalancere sin frugtighed og friskhed. Af gylden farve, åbnes med krydrede aroma af kanel og ledsaget af lækre muskatnød sorter noter af litchi og rosenblade. I munden er den bred og sar, med bemærkelsesværdig balance, med en behagelig tør og krydret finish. Han er værdsat i selskab med orientalske retter eller fusion, men også med stærke oste og krydrede forretter.

Flere anmeldelser af Trimbach Gewürztraminer 2015

Blanco & Gomez Wine Merchants INT

Udgivet til04.45

4 /5

Fuld, afbalanceret og meget aromatisk. Afhængig af årgang, de vigtigste aroma af Gewurztraminer er litchi, rose, ingefær og geranium. Den Trimbach Gewurztraminer er tør og viser klassiske tilbageholdenhed, uden tab af Gewurztraminer eksotiske og krydret funktion.
Great Wines Direct

Udgivet til14.16

4 /5

Fuld, afbalanceret og meget aromatisk Afhængig af årgang, de vigtigste aroma af Gewurztraminer er litchi, rose, ingefær og geranium Den Trimbach Gewurztraminer er tør og viser klassiske tilbageholdenhed, uden tab af Gewurztraminer eksotiske og krydret funktion
Garrafeira Nacional

Udgivet til09.14

4 /5

Den vinavlsmatriklens oprindelse Trimbach familie går tilbage til 1626. I næsten fire århundreder Trimbach familie har været fremme Alsace og dets historie, dets exceptionelle terroirs og fine vine. I dag er familien vingård ledet af Hubert Trimbach, nevøer Jean og Pierre, og hans datter Anne, den ældste af det 13. generation. Meget entusiasme og store ambitioner, der opretholder tradition, at kravet og know-how til at bringe vine til perfektion. De ubestridte mestre i at "style Trimbach" en verden henvisning blandt Alsace vin ...

Sammendrag af bedømmelser

(7 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  7
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 7 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Trimbach Gewürztraminer 2016

Heinz Geerissen
Heinz Geerissen

3.5/5

ok!

Bedømmelser af Trimbach Gewürztraminer 2014

François Rochas
François Rochas

5/5

Trimbach Gewurztraminer 2014
Lagre af denne fantastiske tilsyneladende meget efterspurgt årgang til bristepunktet.
Uvinum tak for at have været i stand til at ære min ordre!

Bedømmelser af Trimbach Gewürztraminer 2011

Anonym
Anonym

4/5

meget god

bedste Sælgere Alsace Gewürztraminer