Tendenser:

Alsace Gewürztraminer

Trimbach Gewürztraminer 2015

75cl

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Vintype: Vin hvid
Vintage: 2015 andre årgange
Betegnelse:Alsace Gewürztraminer (Alsace, Frankrig)
Kælder: Trimbach
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
Vindruer : Gewürztraminer
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13.5
Trimbach præsenterer vi denne Trimbach Gewürztraminer 2015 (250,65kr), en vine hvid af DO Alsace Gewürztraminer med gewürztraminer fra 2015 og med en alkohol grad på 13.5. Server denne Trimbach Gewürztraminer 2015 sammen med krydderier og fisk for at nyde endnu mere smag. Brugerne af Drinks&Co validerer Trimbach Gewürztraminer 2015 med 4 med 5 poeng.

Beskrivelse af Trimbach Gewürztraminer 2015

Trimbach Gewürztraminer 2015 (Gewürztraminer)

SMAGSNOTATER:

 • Farve: De Trimbach Gewürztraminer 2015 vises i en lys gul til gylden.
 • Næse: Næsten genert men allerede fristet med en vidunderlig strejf af fersken.
 • Smag: tør smag, men vidunderligt frugtagtige smag af fersken og citron, så det er behageligt lys og forfriskende. lang, ren finish.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Alsace Gewürztraminer

VINEYARD: fra 1626, den Trimbach familie vingård producerer kvalitetsvine høje, der stammer i dag mere end 50 hektar vinmarker i Alsace, Frankrig. Hele miljøet sund og naturlig, fremragende jord og fremragende klima tillader druerne af højeste kvalitet. Enheden har en moderat indkomst formål, etablerer standarder for den nøjagtige sektion og er også kendt for sine vindyrkningen praksis integrerede og bæredygtige.

SORT: 100% Gewürztraminer

LAGRING: Ingen modningsproces; vin opbevaring forud for salget i flasken i kælderen

DETALJER OM BEHANDLING: Efter druer manuel høst forsigtigt presses, saften derefter transporteres til winery med naturlige hjælp af tyngdekraften. Dette blev efterfulgt af vinfremstilling til at tage specielle, og krydret frugtagtig Gewurztraminer druesort perfekt. Renhed og terroir karakter havde altid prioritet. Vinen nået sin absolutte perfektion ved disse processer.

Velegnet til: Denne egenskab hvidvin er en fremragende aperitif, men kan også anbefales med krydrede retter, fisk, bløde oste og diverse desserter.

SERVICE: 8 ° C

ALKOHOL: 13,5%

Se mere

Sådan serveres den

Serveringstemperatur

8-10

Vingården

Trimbach

Trimbach

To tårn overhung af vinmarkerne, få meter fra hjertet af Ribeauvillé, rapporterer FE Trimbach ejendom.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Trimbach Gewürztraminer 2015

4

7 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  7
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Trimbach Gewürztraminer 2015:Sats Trimbach Gewürztraminer 2015:

4 /5

Denne elegante alsaciske Gewürztraminer kommer til live fra vinmarker, der ligger omkring Ribeauvillé Hunawihr, Bergheim, Rorschwihr, Riquewihr og Mittlewihr, alt sammen inkluderet i en unik mikroklima defineret af den garanterede beskyttelse mod vind og regn af Vogeserne. Fermenteret i rustfrie tanke og cement stål, de forbliver i ældning i to år for at afbalancere sin frugtighed og friskhed. Af gylden farve, åbnes med krydrede aroma af kanel og ledsaget af lækre muskatnød sorter noter af litchi og rosenblade. I munden er den bred og sar, med bemærkelsesværdig balance, med en behagelig tør og krydret finish. Han er værdsat i selskab med orientalske retter eller fusion, men også med stærke oste og krydrede forretter.
Se mere
,

4 /5

Fuld, afbalanceret og meget aromatisk. Afhængig af årgang, de vigtigste aroma af Gewurztraminer er litchi, rose, ingefær og geranium. Den Trimbach Gewurztraminer er tør og viser klassiske tilbageholdenhed, uden tab af Gewurztraminer eksotiske og krydret funktion.
Se mere
,

4 /5

Fuld, afbalanceret og meget aromatisk Afhængig af årgang, de vigtigste aroma af Gewurztraminer er litchi, rose, ingefær og geranium Den Trimbach Gewurztraminer er tør og viser klassiske tilbageholdenhed, uden tab af Gewurztraminer eksotiske og krydret funktion
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Trimbach Gewürztraminer 2015201620142011

3.5/5

ok!
Se mere

5/5

Lagre af denne fantastiske tilsyneladende meget efterspurgt årgang til bristepunktet.
Uvinum tak for at have været i stand til at ære min ordre!
Se mere
Trimbach Gewurztraminer 2014

4/5

meget god
Se mere
Anonym

Andre produkter fra samme vingård