Tendenser:

Italien

Disaronno Amaretto

70cl

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Godt at vide…

Teknisk fil

Kategori:Amaretto (Likør,Destillater)
Producent: Disaronno
Volumen : 70cl Andre alkoholprocenter
50cl og 1L
Alkoholvolumen: 28
Land: Italien

Beskrivelse af Disaronno Amaretto

Disaronno Amaretto

SMAGSNOTATER:

 • Farve: Denne amaretto har klassisk rav brun.
 • Aroma: Duften af ​​denne drik er den vigtigste mandel. noter af søde kirsebær udgør den sekundære aroma. Eksperter drikker kan også bemærke antydninger af krydderi, der gennemhuller gennem sin søde aroma.
 • Smag: Denne drik er opkaldt efter sin mandel ekstrakt, som er den vigtigste smag af denne drik. Men denne smag kommer fra abrikoskerner. I virkeligheden er denne amaretto ikke lavet med mandler eller andre nødder.

PRODUKTION: Rygtet siger, at opskriften på denne drik blev udformet omkring 1525. På det tidspunkt familier ofte destillere deres egne spiritus. Af denne grund, blev opskriften holdes hemmelig og forblev i familien i generationer Reina. Men i 1900-tallet, Giovanni Reina begyndte at sælge spiritus. Han kaldte, Domenico Reina Coloniali. Til sidst, navnet ændret flere gange, før at blive Disaronno i 2001.

LAND: Italien

Produktionsdetaljer: For den dyrebare duft af mandel olie, er abrikos pit blandet med brændt sukker. Dette gør alkohol både nøddeagtig og sød. tilføjes næste, mere end et dusin frugter, krydderier og andre botaniske. Rygter, denne opskrift er original, ikke at have ændret sig siden 1525.

ALKOHOL: 28%

Se mere

Bedømmelser af Disaronno Amaretto

4.2

21 kundebedømmelser
 • 5
  3
 • 4
  18
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Disaronno Amaretto:Sats Disaronno Amaretto:

4.5/5

god
Se mere,

Disaronno Amaretto

4 /5

- Fra byen Sorrento, Italien, hagler en af ​​verdens mest berømte og ikoniske likør
- mærker, Disaronno Amaretto.
- Farve: en gylden rav nuance med glimt af rubinrød.
- Aroma: intens og vedvarende duft, der forbliver uændret, selv med tilføjelse af is. Det er helt genkendelige i "blander" med anden spiritus og drikkevarer / drikkevarer, i cocktails og long drinks.
- Smag: sød og frugt karakter, komplimenteret af en alkoholrelateret opvarmning sensation. De grundlæggende elementer i opskriften - naturlige mandler, vanille fra Madagascar og ren karamelliseret sukker - tilføje aromatiske og alkoholiske kompleksitet gør Disaronno smag særpræg.
- At være en destilleret produkt, går Disaronno ikke indeholde "proteinindhold / del", derfor ikke forårsage allergiske reaktioner. Disaronno er også glutenfri.
- Disaronno Amaretto er verdens foretrukne italiensk likør. Takket være sin glatte smag og umiskendelig duft, er Disaronno ses som en italiensk stilfulde ikon i mere end 160 lande over hele verden.
- I over 500 år har Disaronno repræsenteret "made in Italy", og i dag er det stadig mere en hovedperson og altid moderne.
- Den Disaronno flasken har en unik og karakteristisk design, lavet af en speciel facetteret glas - skabt af mester glas-håndværkere fra Murano - lukket af en elegant kasket, og dekoreret med den nyligt restyled etiket.
- Disaronno er en fornøjelse at smage på klipperne, men også i en af ​​sine mange blandede versioner.
- Alsidig og let genkendelig, Disaronno gør hver cocktail unik.
Se mere
,

5 /5

God pris
Se mere
,

5 /5

god service og venlig leveret til tiden
Se mere
,
Se mere