Tommasi Amarone Della Valpolicella Classico 2015

Tommasi (Amarone della Valpolicella)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

312,00kr 233,22kr + 53,82kr Forsendelse (48 timer)

1.248,00kr 932,88kr GRATIS FRAGT ! (48 timer)

312,00kr 233,22kr/enhed

Spar 78,78kr! (-25%)

Forsendelse: Etilika (Italy) Gratis Levering fra 772,20kr

kr Du vil modtage 0.4 point for hver, købt enhed

Tommasi producerer Tommasi Amarone Della Valpolicella Classico 2015 (233,22kr), en vine rød med DO Amarone della Valpolicella hvis udvalgte tilføyet corvina veronese, corvinone, rondinella og oseleta fra 2015 og med en grad på 15. Denne Tommasi Amarone Della Valpolicella Classico 2015 er en vine perfect å drikke med lagret ost og parmensanost. En vine validerer med 4 men over 5 poeng fra Drinks&Co brugere.

Teknisk fil · Tommasi Amarone Della Valpolicella Classico

Vintype: Vin rød
Vintage: 2015 andre årgange
Betegnelse:Amarone della Valpolicella (Veneto,Italien)
Kælder: Tommasi
Volumen : 75cl
Vindruer : Oseleta (5%), Rondinella (30%), Corvinone (15%), Corvina Veronese
Parring : Forretter / Appetizerskødandostrødt kødVildtGrillet kødParmensanostLagret ost
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 15
Serveringstemperatur: 16-18
Se mere »

Beskrivelse · Tommasi

Tommasi Amarone Della Valpolicella Classico 2015 (Oseleta, Rondinella, Corvinone og Corvina Veronese)

SMAGSNOTATER:

  • Syn: dyb rubinrød, granat toner.
  • Næse: moden, intens og meget raffineret. Kirsebær i spiritus, meget modne blommer, kaffe og lakrids.
  • Mund: Kompleks, glat, fyldig. Cherry og blomme noter. meget persistente.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Amarone della Valpolicella.

VINGÅRD: Navn: Den Groletta og Conca d'Oro crus.

GRAPE: 50% Corvina, 30% Corvinone, 15% Rondinella, 5% Oseleta.

LAGRING: ældet i 3 år i slovenske egetræsfade. Rest vin i flasken i et år før dens udgivelse.

VINPRODUCERING: Manuel høst og udvælgelse af druer. Druer placeres direkte i små åbne stativer og transporteres ved tørring rum, hvor kølige briser af efteråret og vinteren tørre indtil den følgende januar måned. I løbet af disse måneder forblive druerne liggende, men inden for dem berige forandringer, der sker, give dem nye aromaer og en dyb smag, mister omkring 50% efter vægt og koncentrere niveauet af naturligt sukker. Gæring i rustfri ståltanke i 25 dage

PARRING: med stærke oste som Parmigiano Reggiano, wagyu oksekød, kogt i balsamico og meget velsmagende retter dejen and.

TEMPERATUR: 16-18 ° C

ALKOHOL: 15%

Tommasi

Købe Vine Tommasi:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Tommasi Amarone Della Valpolicella Classico 2015

Udgivet til12.19

4/5

Tommasi Amarone Della Valpolicella Classico 2015

Dyb rød med lilla reflekser. Den buket minder om saftige kirsebær, tørret frugt, sultanas, kogte svesker og vilde urter, men også hvid peber, mokka og lakrids. Fuld, kompleks og fløjlsagtig på ganen, fin og rund, med bløde tanniner og lang vedholdenhed.

Flere anmeldelser af Tommasi Amarone Della Valpolicella Classico 2015

Udgivet til16.13

4 /5

SMAGSNOTATER:

  • Syn: dyb rubinrød, granat toner.
  • Næse: moden, intens og meget raffineret, kirsebær i likør, modne blommer, kaffe og lakrids.
  • Mund: kompleks, glatte, fyldig, noter af kirsebær og blomme. meget persistente.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Valpolicella.

VINGÅRD: Navn: Den Groletta og Conca d'Oro crus.

GRAPE: 50% Corvina, 30% Corvinone, 15% Rondinella 5% Oseleta.

ALDRING: Efter gæring i rustfri ståltanke i 25 dage, en lagringsperiode 3 år i slovenske egetræsfade.

Forberedelse: druer placeres direkte i små åbne stativer og taget til tørrerum, hvor friske briser af efteråret og vinteren tørre indtil den følgende januar måned. I løbet af disse måneder forblive druerne liggende, men inden for dem berige forandringer, der sker, give dem nye aromaer og en dyb smag, mister omkring 50% efter vægt og koncentrere niveauet af naturligt sukker.

PARRING: Stærke Parmigiano Reggiano som, wagyu oksekød, kogt i balsamico og meget velsmagende retter dejen and.

TEMPERATUR: 16-18 °C

ALKOHOL: 15%

Udgivet til20.03

4 /5

Tommasi Amarone Della Valpolicella Classico behøver ikke mad til at ledsage. Venner og nice chat.
Intens kirsebærrød. I denne Tommasi varianter er til stede bær. Meget let i munden.

Udgivet til03.33

4 /5

Tommasi Amarone Classico 2015 er god

Sammendrag af bedømmelser

(9 visninger)
  • 5 stjerner
    0
  • 4 stjerner
    9
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 9 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Tommasi Amarone Della Valpolicella Classico 2012

Anonym
Anonym

4/5

- Farve - Dyb rubinrød.
- Fragrance - Varm, moden på næsen, intens og af stor raffinement.
- Smag - Kompleks, glatte, fuld rørige, masser af kirsebær noter og blomme.
- Anbefalet med - Rødt kød, vildt, modne oste.
- Fremragende efter middagen vin.
- 75% Corvina Veronese, 15% Corvinone, 10% Rondinella.

Bedømmelser af Tommasi Amarone Della Valpolicella Classico 2013

Agnes Guldborg
Agnes Guldborg

4/5

Tommasi Amarone Classico 2013
SMAGSNOTER AF Tommasi Amarone Classico 2013:
- Syn: dyb rubinrød, granat toner.
- Næse: moden, intens og meget raffineret.
- Mund: kompleks, glatte, fyldig og mange noter af kirsebær og blomme.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Amarone della Valpolicella.
VINSTOKKE: Tommasi
GRAPE: 50% Corvina, 30% Rondinella, 15% Corvinone, 5% Oseleta.

LAGRING: 30 måneder i egetræsfade 35 hl slaviske.

TEMPERATUR: 16-18 °C
ALKOHOL: 15%
Arnfinn Andersen
Arnfinn Andersen

4/5

SMAGSNOTER AF Amarone Della Valpolicella Tommasi 2013:
- Syn: dyb rubinrød, granat toner.
- Næse: moden, intens og meget raffineret.
- Mund: kompleks, glat, fyldig og med mange noter af kirsebær og blomme.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Amarone della Valpolicella.
VINSTOKKE: Tommasi
GRAPE: 50% Corvina, 30% Rondinella, 15% Corvinone, 5% Oseleta.

LAGRING: 30 måneder i egetræsfade 35 hl slaviske, om året i flasken før dens udgivelse.

TEMPERATUR: 16-18 °C
ALKOHOL: 15%