Tendenser:

Frankrig

Delord 1.5L 1986

1.5L

Delord 1.5L 1986

1.355,38kr
1.355,38kr
Butik: Plaisirs de Gascogne DK (France) Forventet levering: 48h - 4 dage
Dette produkt har en ekstra forberedelsestid 12 timer.
Leveringsomkostninger: 157,00kr

Teknisk fil

Vintage: 1986 andre årgange
Kategori:Armagnac (Destillater)
Producent: Delord Freres
Volumen : 150cl Andre alkoholprocenter
70cl og 350ml
Alkoholvolumen: 40
Land: Frankrig
Delord Freres er producenten af Delord 1.5L 1986 (1.355,38kr), en armagnac destilleret i Frankrig som har en alkohol prosent på 40 °. Drinks&Co brugere giver til Delord 1.5L 1986 3,5 5 poeng.

Beskrivelse af Delord 1.5L 1986

Delord 1.5L 1986

Smagsnoter Delord 1986:

  • Farve: mahogni.
  • Lugt: kaffe, konserveret citron, vanilje og fyr.
  • Mund: bredt, søde aroma af kaffe, kakao og orange konserves.

PRODUCER: Delord Freres.

Land: Frankrig.

DETALJER OM BEHANDLING: destillat til omkring 54-58 grader. Lagret i fugtige kældre.

ALKOHOL: 40%

Se mere

Producenten

Delord Freres

Delord Freres

Virksomheder Delord Frères, producenter og forhandlere af armagnac installeret i Lannepax i Gers, har en ny aftapningslinje, som kræves ved opgraderingen af ​​bygningen, en investering på 150 K euro. Denne familievirksomhed, der blev grundlagt i 1893 af forfader Prosper Delord, producerer nu et volumen på 200.000 flasker Armagnac om året.

Flere oplysninger om producenten

Bedømmelser af Delord 1.5L 1986

3.5

2 kundebedømmelser
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0
Din bedømmelse af Delord 1.5L 1986:Sats Delord 1.5L 1986:

3 /5

Se mere
,

En af de bedste drikker

Anmeldelser af andre årgange af Delord 1.5L 1986199919981996

4/5

- Traditionelle vin at opnå en aromatisk vin, let syrlig og lav grad
- Typiske kontinuerlig destillation Armagnac: kolonne stills udstyret med bakker "til spider ben" ideel til udvikling af gamle Armagnac
- i tønde ny fransk eg (høj varme) og en afsluttende stykke "semi-udmattet" se "udmattet"
Se mere

4/5

- Traditionelle vin at opnå en aromatisk vin, let syrlig og lav grad
- Typiske kontinuerlig destillation Armagnac: kolonne stills udstyret med bakker "til spider ben" ideel til udvikling af gamle Armagnac
- i tønde ny fransk eg (høj varme) og en afsluttende stykke "semi-udmattet" se "udmattet"
Se mere

4/5

- Traditionelle vin at opnå en aromatisk vin, let syrlig og lav grad
- Typiske kontinuerlig destillation Armagnac: kolonne stills udstyret med bakker "til spider ben" ideel til udvikling af gamle Armagnac
- Modning på egetræsfade ni fransk (høj varme) og en afsluttende stykke "semi-udmattet" se "udmattet"
Se mere

Andre produkter fra samme destilleri