Tendenser:

Bairrada

Lagar de Baixo 2016

75cl Størrelse

117,36kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2016 andre årgange
Betegnelse:Bairrada (Portugal)
Kælder: Quinta de Baixo
Volumen : 75cl
Vindruer : Baga
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12
Quinta de Baixo har skabt denne Lagar de Baixo 2016 , en vine rød af Bairrada baseret på baga fra 2016 og med en alkohol graduering på 12. En vine validerer med 4 men over 5 poeng fra Drinks&Co brugere.

Fremstilling for Lagar de Baixo 2016

Lagar de Baixo 2016 (Baga)

Producent: Quinta de Baixo

OD: Bairrada

Vindruer: Baga

Se mere

Bedømmelser af Lagar de Baixo 2016

4

1 kundebedømmelser
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Din bedømmelse af Lagar de Baixo 2016:Sats Lagar de Baixo 2016:

4 /5

Lagar de Baixo kan købes her , hvor jeg fandt det billigere.
Tone Red Bordeaux. Kompot af røde frugter på næsen i denne Quinta de Baixo. Meget god syre denne Bairrada.
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Lagar de Baixo 20162012

4/5

Smagsnoter:
Viser rubinrød farve med medium koncentration, Lagar de Baixo Tinto 2012 er meget udtryksfuld i noter af frisk rød frugt, lidt vegetabilsk, som minder antydninger af stilken. Cool og meget konkret aroma, præsenterer en meget attraktiv profil. Meget fin i munden, med en mineralsk og vilde profil, er en vin med en ganske tilstedeværende tanniner, men harmoniseret med den gode volumen i vinsmagning. Frisk og delikat, med en tilstedeværelse uden at være overdådig. Eftersmagen er forfriskende og meget lang. Med den typiske surhedsgrad Baga sort i en meget afbalanceret ensemble, forventes det en lang og ædel aldring i kælderen.
- Winemaker: Dirk Niepoort
- Vinfremstillingen: Lagar de Baixo 2012 kommer fra flere pakker, nogle meget gamle, andre nyere som Montarro, omkring 15 år. Vinen blev vinificeres i Lagar (Perse), hvor gæret og udblødt i 5 uger. Malolaktisk forekom i gamle 225L tønder, hvor det alderen til 20 måneder. Det er aftappet uden filtrering.
- Druesorter: Baga.
- Mad Parring: Specielt velegnet til grillet rødt kød og ost.
- Store og Serveres Tips: Opbevaring Liggende ved en temperatur på 15 ° C. Tjener ved en temperatur på 16 ° C til 18 ° C.
Se mere
Portugal Vineyards