Tendenser:

Bairrada

Principal Tête de Cuvée Rosé 2010

75cl

205,67kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin rosé
Vintage: 2010
Betegnelse:Bairrada (Portugal)
Kælder: Idealdrinks
Volumen : 75cl
Vindruer : Pinot Noir
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12
Idealdrinks framstiller Principal Tête de Cuvée Rosé 2010 , en vine rosé men DO Bairrada som indeholder et udvalg af pinot noir fra 2010 og med 12 alkohol prosent. Drinks&Co samfund validerer Principal Tête de Cuvée Rosé 2010 med 4 5 poeng.

Fremstilling for Principal Tête de Cuvée Rosé 2010

Principal Tête de Cuvée Rosé 2010 (Pinot Noir)

SMAGSNOTER AF Principal Tête de Cuvée Rosé 2010:

  • Syn: bleg laks.
  • Næse: fremragende aromatisk effekt, bemærkelsesværdig elegance og kompleksitet, noter af hindbær, tørrede blomster og flint.
  • Mund: meget delikat på ganen og med et pulserende friskhed, pink vin af stor klasse, fuld af karakter.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Bairrada

VINGÅRD: Idealdrinks

GRAPE: Pinot Noir.

PARRING: som aperitif, med lette stege og endda desserter.

TEMPERATUR: mellem 11-12 °C.

ALKOHOL: 12,5%

Se mere

Bedømmelser af Principal Tête de Cuvée Rosé 2010

4

3 kundebedømmelser
  • 5
    0
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Din bedømmelse af Principal Tête de Cuvée Rosé 2010:Sats Principal Tête de Cuvée Rosé 2010:

4 /5

Fremragende aromatisk effekt, med bemærkelsesværdig elegance og kompleksitet, hindbær nuancer. Med stor delikatesse i munden, pulserende friskhed, er en stor klasse af rosé, fuld af karakter.
Se mere
,

Principal Tête Cuvee Rosé 2010

4 /5

Smagsnoter:
Fremragende aromatisk effekt, med bemærkelsesværdig elegance og kompleksitet, antydninger af hindbær, tørrede blomster og flint. Meget delikat i munden og med et pulserende friskhed. Det er en rosévin af stor klasse, fuld af karakter og potentiale for lang levetid.
- Winemaker: Pascal Chatonnet og Carlos Lucas
- Vinfremstilling:
- Druesorter: Pinot Noir.
- Mad Parring: Fremragende som en aperetif, og med lette måltider og stege eller endda desserter.
- Store og Serveres Tips: Serveres den mellem 11 til 12 ° C.
Se mere
,

4 /5

Fremragende aromatisk effekt, med bemærkelsesværdig elegance og kompleksitet, hindbær nuancer, tørrede blomster, flint. Med stor delikatesse i munden, pulserende friskhed, er en stor klasse af rosé, fuld af karakter og potentielle levetid.
Se mere
,