Tendenser:

Bairrada

Sidónio de Sousa Brut Nature branco

75cl

54,71kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin mousserende
Andre Årgange: andre årgange
Betegnelse:Bairrada (Portugal)
Kælder: Sidónio de Sousa
Volumen : 75cl
Vindruer : Arinto, Bical, Maria Gomes
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13
Type Af Mousserende Vin: Brut Nature
Sidónio de Sousa tilbyder vi denne Sidónio de Sousa Brut Nature branco , en vine mousserende framstillet ud fra DO Bairrada med kaste fra maria gomes, bical og arinto og med 13 alkohol. 4 5 poeng er bedømelsen Drinks&Co brugere har givet Sidónio de Sousa Brut Nature branco.

Fremstilling for Sidónio de Sousa Brut Nature branco

Sidónio de Sousa Brut Nature branco (Arinto, Bical og Maria Gomes)

Smagsnoter:

  • Vis: Sidónio de Sousa Brut Nature Branco har en rødlig rødbrun med en skydning skum
  • Næse: Viser en klar vegetabilsk komponent i aroma, med bark, citron blade.
  • Mouth: Fastholder den samme profil i munden, nu med en Lemony undertone, der giver balance. Livlig surhed og citrusfrugter finish.

Druer: Baga

KÆLDER: Sidónio de Sousa

Se mere

Bedømmelser af Sidónio de Sousa Brut Nature branco

4

3 kundebedømmelser
  • 5
    0
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Din bedømmelse af Sidónio de Sousa Brut Nature branco:Sats Sidónio de Sousa Brut Nature branco:

4 /5

Sidonio de Sousa, Anerkendt for at have blandt de ældste af de bær vinstokke i Bairrada, fortsætter med at lave vin i den traditionelle måde, hvilket resulterer i saftige, frugt-forward udsøgte vine i alderen i gamle portugisisk eg, sjældent i dag, selv i Portugal
Se mere
,

4 /5

Beliggende syd for den Hofter placering. i Anadia amt. i et privilegeret område af Figueira da Costa. soleksponering nascente- vest. Solo - Argilo- kalksten Klima - moderat Middelhavet med milde vintre og somre ikke for varmt. har således deres egne betingelser for en overgangszone, hvor blanding af Atlantic og Middelhavsområdet påvirkninger. Vingården producerer druer på integreret produktionssystem. Druerne fyldes i pressen des membranen. hvor de knuses og saften ekstraheres. Urten afkøles. dekanteret og racked i en rustfri ståltank, som vil bevirke fermentering. med temperaturkontrol. Efter fermentering. vin dekanteres naturligt i tanken. Den er optaget i slutningen af ​​året. tid forbereder sig på at gøre den mousserende aftapning. med fri gær. Flasker mousserende til kælderen vil udføre fermenteringen i flasken ved en kontrolleret temperatur og fravær af lys. Efter fermentering flaskerne i kælderen. i trin, der skal udføres og genformalet dégorgement uden tilsat sukker. tid, som produktet er klar til kommercialisering.
Se mere
,

4 /5

Smagsnoter:
Viser en klar vegetabilsk komponent i aroma, bark, blade citron. Holder den samme profil i munden, nu med en mere limonade nuance, der giver det balance. Surhedsgrad og livlig citrus finish.
- Winemaker: Paulo Sousa
- Vinfremstilling:
- Druesorter: Bical, Maria Gomes, Arinto.
- Mad Parring: Fremragende til særlige lejligheder. Det går godt fisk og skaldyr.
- Store og Serveres Tips: Anbefales servering ved en temperatur på 6 til 8 ° C
Se mere
,