Tendenser:

Barbaresco

Fontanafredda Coste Rubin Barbaresco 2014

75cl

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2014 andre årgange
Betegnelse:Barbaresco (Piemonte, Italien)
Kælder: Fontanafredda
Volumen : 75cl
Vindruer : Nebbiolo (100%)
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14.5
Fontanafredda Coste Rubin Barbaresco 2014 (250,89kr) fra vingården Fontanafredda er en vine rød fra DO Barbaresco baseret på nebbiolo klynger fra 2014 og den har en alkohol grad på 14.5. 4 over 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Fontanafredda Coste Rubin Barbaresco 2014 ifølge Drinks&Co brugere.

Beskrivelse af Fontanafredda Coste Rubin Barbaresco 2014

Fontanafredda Coste Rubin Barbaresco 2014 (Nebbiolo)

Smagsnoter Barbaresco Coste Rubin 70 cl 2014:

 • Syn: granat.
 • Næse: modne røde bær, blommer og blåbær og små lilla blomster, antydninger af krydderi og snus.
 • Boca: kompakt profil, komplet, velstrukturerede og nuværende tanniner, surround og besluttede smag. endelige noter af lakrids og kanel.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Barbaresco.

GRAPE: 100% Nebbiolo.

PARRING: Rødt kød.

TEMPERATUR: 16/18 °C

ALKOHOL: 14%

Se mere

Vingården

Fontanafredda

Fontanafredda ejendom ligger i kommunen Serralunga d'Alba, hjertet af Barolo produktionsområde, og dækker et areal på over 100 hektar. En vigtig historie, der bringer os tilbage til figurerne King Vittorio Emanuele II og hans år, Rosa Vercellana, bedre kendt som "la Bela Rosin". Virksomheden er tro mod reglen om direkte produktion af vine, især Barolo og mousserende vine, der bærer mærket på flasken.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Fontanafredda Coste Rubin Barbaresco 2014

4

6 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  6
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Fontanafredda Coste Rubin Barbaresco 2014:Sats Fontanafredda Coste Rubin Barbaresco 2014:

4 /5

Barbaresco Fontanafredda sortiment af stjerne spillere, vundet priser fra den mest autoritative italienske guide
Se mere
,

4 /5

I næsen, modne blomme, blåbær og violet blanding harmonisk med antydninger af lakrids, kanel og tobak. Velstrukturerede tanniner og intens frugt fylde munden modnet med en tæt, fuld Geschmack.Im træ tønde. Går med store røde kødretter og mellemstore modne eller modne oste.
Se mere
,

4 /5

Barbaresco er en vin, som kræver opmærksomhed og respekt: ​​for sin prestigefyldte historie, som er resultatet af hårdt arbejde, men frem for alt på grund af de pragtfulde fornemmelser det giver i glasset. Det har en strålende granat-røde farve, mens buketten er kompleks, med æterisk, krydret overtoner på velafbalanceret træ, intens vanille, kogt frugt og kanel. Dens dybe, fløjlsagtig og velafbalanceret smag dvæler på ganen, hvilket bekræfter den lange ældningsproces som kombinerer overdådige natur med stor teknisk dygtighed.
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Fontanafredda Coste Rubin Barbaresco 20142013

4/5

Den Fontanafredda Coste Rubin Barbaresco DOCG smigrer glasset med en skinnende rubin rød og granat nuancer. På næsen aroma blanding af modne kirsebær, røde blommer og blåbær med blide antydninger af violer og antydninger af lakrids, kanel og tobak. På ganen meget elegant, tæt og frugtagtig. I den sidste, varig frugtagtig, intens og blive meget velstrukturerede, faste tanniner. En livlig, rund Barbaresco! Går pænt med solide kødretter eller godt modne oste.
Se mere

Andre produkter fra samme vingård