Tendenser:

Barolo

Pio Cesare Barolo 2014

75cl

RP95Parker

Pio Cesare Barolo 2014

526,73kr
526,73kr
Butik: Vinexus DK (Germany) Priser i andre butikker Forventet levering: 48h - 5 dage
Leveringsomkostninger: 128,98kr

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2014 andre årgange
Betegnelse:Barolo (Piemonte, Italien)
Kælder: Pio Cesare
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
Vindruer : Nebbiolo (100%)
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14
Pio Cesare Barolo 2014 (526,73kr) fremstillet ved Pio Cesare, det er en vine rød af DOBarolo som indeholder et udvalg af nebbiolo fra 2014 og hvid alkohol gradueringen er på 14. Pio Cesare Barolo 2014 kan serveres sammen med mellemlagret ost og pasta bolognese. Brugerne af Drinks&Co validerer Pio Cesare Barolo 2014 med 4 med mere end 5 poeng og har følgene scores: robert parker-bedømmelse: 95.

Beskrivelse af Pio Cesare Barolo 2014

Pio Cesare Barolo 2014 (Nebbiolo)

6 Wine Spectator Top 100 2008

Barolo er den mest fascinerende af alle Pio Cesare vine og har en luft af aristokrati og en dominerende personlighed. Men Barolo er rig på skjulte nuancer nydes af dem, der tager sig tid til at nyde vinen. Pio Cesare Barolo er med vilje "traditionelle" barsk og vigtige, og en vin, der nærmede sig forsigtigt.

Den lyse farve er en intens granatrød med orange reflekser. Duften er æterisk, med antydninger af violer, brombær marmelade, lakrids og nelliker. Smagen er tør og barsk, med lange tanniner. Vinen slutter med en koncentreret lang eftersmag ledsaget af en dvælende strejf af mandler.

"Ekstremt attraktive brombær aromaer, friske svampe og mahogni. Fyldig, med dejlig frugt, bløde tanniner og en lang eftersmag. Tyggetabletter, men afbalanceret og smuk. Den er baseret på ganen. Stor og saftig. Bedst efter 2010." 94 Points

Wine Spectator

Se mere

Point

RP95Parker

Bedømmelser af Pio Cesare Barolo 2014

4

9 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  9
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Pio Cesare Barolo 2014:Sats Pio Cesare Barolo 2014:

4 /5

En klassisk Barolo. Fremragende struktur, harmoni og elegance. Bløde tanniner og balanceret frugt. Tilgængelig, men med en meget lang aldring potentiale.
Se mere
,

4 /5

Et monumentalt Barolo. Smagen temmelig stærk, men fløjlsagtig og blød, pænt afbalanceret, med stor finesse og fine tanniner efter. De Nebbiolo druer til Barolo kommer fra de smukkeste skråninger i regionen. Den Barolo Pio Cesare er bred og kompleks, kraftfuld, krydderurter, roser, jordnær, trøffel og bugten, smage temmelig stærk, men fløjlsagtig og blød, pænt afbalanceret, med stor finesse og fine tanniner efter. Magnificent i vildt eller hare gryderet, modne oste, men også lækker som vin efter et dejligt måltid. Parker fik 95 point
Se mere
,

4 /5

Barolo Pio Cesare er en blanding af de bedste vine fra Barolo Pio Cesare ejet cru: Udsmykkede i Serralunga d'Alba, Gustava i Grinzane Cavour, Roncaglie i La Morra og Ravera i Barolo. Nebbiolo bliver moden i forskellige forhold i disse cru og dermed vinen har nogle mangfoldighed. Pio Cesare Barolo er blandingen af ​​disse cru med det formål at skabe en komplet vin udnytte de forskellige karakteristika ved de forskellige Pio Cesare cru. Nebbiolo manuelt høstet og taget til kælderen i omkring 20 dages fermentering og udblødning ved en temperatur på 28 * C Barolo Pio Cesare er adskilt fra skindene og anbragt i træfade og fade i 3 års aeging til som de følger to i stål efter blrnding. Efter 5 år fra høst Barolo Pio Cesare er aftappet og udgivet på markedet.
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Pio Cesare Barolo 2014201220092013

4/5

- Dette er en klassisk Barolo, med fremragende struktur og harmoni, milde tanniner og balanceret frugt.
- Det er umiddelbart tilgængelige, men det har også en meget lang aldrende potentiale.
- Druerne stammer fra familieejede vinmarker i Serralunga d'Alba (Ornato), Grinzane Cavour (Gustava), La Morra (Roncaglie) og Barolo-Novello (Ravera).
- Resten af ​​druerne kommer fra andre eksklusive vinmarker ejet af avlere, der har været der leverer druer til Pio Cesare familie i generationer.
- Vinfremstilling foregår i rustfrie ståltanke, med hudkontakt i omkring 20 dage.
- Vinen lagres i midten af ​​ristet fransk egetræ i tre år: 70 procent i 20 til 50 hektoliter fade; 30 procent i barriques.
Se mere
Anonym

4/5

otimo vin!
Se mere

4/5

Aromas ristede. Jeg har bemærket det for surt for Piemonte.
Wine rød er det bedste jeg nogensinde har haft.
Se mere
6 X Pio Cesare Barolo 2013

Andre produkter fra samme vingård