Pétalos del Bierzo 2017

Descendientes de J. Palacios (Bierzo)

RP93

125,58kr + 155,22kr Forsendelse (4 - 7 dage)

502,32kr + 155,22kr Forsendelse (4 - 7 dage)

502,32kr + 155,22kr Forsendelse (4 - 7 dage)

125,58kr/enhed

Forsendelse: Xtrawine DK (Italy)

kr Du vil modtage 0.21 point for hver, købt enhed

Pétalos del Bierzo 2017 (125,58kr): En vine rød med DO Bierzo fra vingården Descendientes de J. Palacios med de bedste mencía druer fra 2017 og med 13,5 grader alkohol. En god ide at ledsage til dette Pétalos del Bierzo 2017 er iberisk skinke og marineret mørbrad. 4,1 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Pétalos del Bierzo 2017 i Drinks&Co og har også, med scoringer robert parker-bedømmelse: 93.

Teknisk fil · Pétalos del Bierzo

Vintype: Vin rød
Vintage: 2017 andre årgange
Betegnelse:Bierzo (Castilla y León,Spanien)
Kælder: Descendientes de J. Palacios
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
Score: RP93
Vindruer : Mencía
Parring : Forretter / AppetizersRegionalt køkkenkødpastarødt kødlamPasta BologneseSupper og gryderetterSkinke og pølserostSpansk køkkenRagoutManchegoostGedeostMarineret mørbradIberisk skinke
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13,5
Serveringstemperatur: 16
Slutåret For Bedste Servering: 2024
Se mere »

Beskrivelse · Descendientes de J. Palacios

Pétalos del Bierzo 2017 (Mencía)

TASTING NOTER:

 • Udsigt: intens kirsebærrød.
 • Næs: frugtagtig, med dybe aromaer af kirsebær, bær og blomster.
 • Mund: Frisk, blød, behagelig, velsmagende, vedholdende.

OPRINDELSE AF OPRINDELSE: Bierzo

VINEYARD: Descendientes de J. Palacios. Vineyard alder fra 40 år til 90 år. Beliggende i 5 kommuner Corullón, Valtuille, Villadecanes, Parandones og Villafranca del Bierzo. Terrænet er præget af meget stejle skråninger og bakker på mellem 450 og 1000 meter.

Grafer: Mencía

AGING: aldring i franske eg tønder.

UDBYGNING: Meget tidlig og selektiv høst afhængigt af kommuner og grunde. Alkoholholdig gæring i trækar og tanke af rustfrit stål. Maceration i 23 dage. Malolaktisk gæring i 3 måneder.

WINE PAIRING: Regionalt køkken, Spansk køkken, Forretter, Ost, Manchego ost, Gederost, skinke og pølser, Marineret Loin, Iberisk skinke, Kød, Rødt Kød, Lam, Gryder og Stews, Kødspat, Pasta, Pasta Bolognese

FORBRUGETS TEMPERATUR: 16ºC

ALCOHOL GRADUATION: 13,5%

Descendientes de J. Palacios

Købe Vine Descendientes de J. Palacios:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Pétalos del Bierzo 2017

Udgivet til11.04

5/5

Pétalos del Bierzo 2017

Det er en af ​​de bedste vine i Spanien og har også en meget attraktiv pris. For mig er det en af ​​de vine kommissorium, den slags vin, som jeg altid har i tankerne, når jeg har gæster i hjemmet eller når jeg er en gæst i en persons hjem. Hvor heldig at have en rødvin med kvaliteten segl Palacios til en rimelig pris! Det er en uundværlig vin i alle vingårde.

Flere anmeldelser af Pétalos del Bierzo 2017

Udgivet til10.00

3.5 /5

Vin godt afbalanceret i munden.
Manglende længde på finish.

Udgivet til12.19

4 /5

Descendientes de J. Palacios Petalos Bierzo 2017

En ren Mencía med vilde jordbær, sort peber og underskov. Balanceret og temmelig rød viser subtile bær karakter hele vejen igennem. Silky tanniner.

Udgivet til13.07

4 /5

Pétalos del Bierzo er en rødvin fra 14% Alc. fremstilles ved de Efterkommere af J. Palacios vingård i Corullón (Lion) og i O. D. Bierzo. Den Pétalos del Bierzo er lavet af en sammenstikning Mencia 94%, 5% og 1% White Grape Alicante Bouschet af (Grenache Tintorera). 50% af druerne kommer fra udvalgt på skråningerne af kommunen Corullon vinmarker, og 50% valgt druer stammer fra flere vinmarker, der ligger på hovedet af bakker placeret i kommunerne Valtuille, Villadecanes, Parandones og Villafranca del Bierzo, alle på skifer gulve, blandet med sand og ler, meget fattige på organisk materiale og underlagt et kontinentalt klima af Atlanten indflydelse. Hvert plot høstes separat ved deres optimale, og druerne flyttes til kælderen, hvor den er valgt, destemmed og overført til rustfri ståltanke og åbne tømmer hvor udblødt og fermenteret ved en kontrolleret temperatur i 21 dage . Efterfølgende vin presse og igen overført til rustfri tanke og træ stål, lukket denne gang, hvor malolaktisk gæring. Endelig er vinen overføres til franske egetræsfade, hvor den forbliver ti måneder inden den blev filtreret og aftappet. CATAVISTA: Den Pétalos del Bierzo har en kirsebærrød farve, intens, mørk og tæt, med mørkerøde kanter og lyse. NÆSE: I Pétalos del Bierzo finder vi en stor aromatisk magt, med aroma af sorte frugter lakrids noget, med blomsteragtige noter på en baggrund af intense ristede og røgfyldte noter, meget godt kombineres munden: Den Pétalos del Bierzo har en frisk og glat indgang, med god syre, silkeagtig tannin, medium og vedvarende volumen, med en afsluttende hvor noter toast og røget vises igen blandet med moden frugt og mineralske hånd. SUGERENCIASEl Pétalos del Bierzo er en rødvin aroma og smag, med en gennemsnitlig effekt uden kanter, en indstillet smukt færdig, sød og velsmagende, en vin, der kombinerer fine kød, pasta, ris bjerg, saltede kød, ost, etc. . . Bedste serveres mellem 14 og 16 º C.
Læs flere anmeldelser af Pétalos del Bierzo 2017 »

Sammendrag af bedømmelser

(12 visninger)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  11
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4.1/5

Baseret på 12 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Pétalos del Bierzo 2016

Juan Manuel Gonzalvo
Juan Manuel Gonzalvo

4/5

Brombær, kakao, mynte, afbalanceret, kødfuld, frisk. 90 point

Bedømmelser af Pétalos del Bierzo 2014

Juan Manuel Gonzalvo
Juan Manuel Gonzalvo

4/5

Hindbær, kakao, mynte, afbalanceret og frisk. 90 point
Albert López
Albert López

4.5/5

Pétalos del Bierzo 2014 er en vin af Mencia (100% Bierzo) med dybe aromaer, der gør nogen anstrengelser for at skjule deres frugtagtige, forstærket med blomster (dermed kronblade) og naturlægemidler hånd. Det har også en let tilstedeværelse af krydderier. Frisk og frugtagtig på ganen. At nyde at spise eller ikke spise. Stadig har du ikke prøvet?

bedste Sælgere Bierzo