Angostura Aromatic Bitter

Angostura Distillery (Bitter)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

79,95kr + 46,02kr Forsendelse (4 dage)

79,95kr/enhed

Forsendelse: devidavino (Spain)

kr Du vil modtage 0.14 point for hver, købt enhed

SMAGSNOTATER: Farve: mørkebrun, næsten sort. Lugt: karakteristisk af anlægget. Smag: Bitter. PRODUCER: Angostura. LAND: Trinidad og Tobago. PRODUKTIONSINFORMATION: Det er ikke let at definere Angostura. En bitter, smagsforstærker eller et lægemiddel? Fordi Angostura er også-og især øst, som sporer historie. Det hele startede i 1824 i Venezuela. Simon Bolivar kamp for uafhængighed af deres land. Preussiske hær læge Johann Siegert er infervorisce virksomheder og idealer Bolivar, og beslutter sig for at slutte sig til ham for at kæmpe ved hans side. Sygdomme og skader, at årsagerne til krig, skubber og søger en løsning til at lindre lidelserne for soldaterne. Efter fire års forsøg endelig han er født en bitter urt, der kan forbedre sundheden for mænd, og Siegert gav navnet Angostura, navnet på den by, hvor han var udstationeret, som i 1846 blev kaldt Ciudad Bolivar. Krigen endte med uafhængighed og Dr. Siegert begyndte at sælge sin "bitter", som var et verdensomspændende hit. Ikke mere som medicin, men som et krydderi i køkkenet først, og derefter som tillæg til alkoholiske drikkevarer. Et par dråber af Angostura Aromatic Bitter gøre alt cocktail til noget særligt. Du kan ikke forestille mig en Manhattan eller en Pisco Sour uden nogle bitre tårer. Angostura Aromatic Bitter stadig forekommer i dag som dengang i gamle destilleri, ifølge en opskrift aldrig afsløret. ALKOHOL: 44,7%

Teknisk fil · Angostura Aromatic Bitter

Kategori:Bitter (Sodavand og mixere,Gourmet)
Producent: Angostura Distillery
Volumen : 20cl
Alkoholvolumen: 44.7
Land: Trinidad Og Tobago

Beskrivelse · Angostura Distillery

Angostura Aromatic Bitter

SMAGSNOTATER:

 • Farve: mørkebrun, næsten sort.
 • Lugt: karakteristisk af anlægget.
 • Smag: Bitter.

PRODUCER: Angostura.

LAND: Trinidad og Tobago.

PRODUKTIONSINFORMATION: Det er ikke let at definere Angostura. En bitter, smagsforstærker eller et lægemiddel? Fordi Angostura er også-og især øst, som sporer historie. Det hele startede i 1824 i Venezuela. Simon Bolivar kamp for uafhængighed af deres land. Preussiske hær læge Johann Siegert er infervorisce virksomheder og idealer Bolivar, og beslutter sig for at slutte sig til ham for at kæmpe ved hans side. Sygdomme og skader, at årsagerne til krig, skubber og søger en løsning til at lindre lidelserne for soldaterne. Efter fire års forsøg endelig han er født en bitter urt, der kan forbedre sundheden for mænd, og Siegert gav navnet Angostura, navnet på den by, hvor han var udstationeret, som i 1846 blev kaldt Ciudad Bolivar. Krigen endte med uafhængighed og Dr. Siegert begyndte at sælge sin "bitter", som var et verdensomspændende hit. Ikke mere som medicin, men som et krydderi i køkkenet først, og derefter som tillæg til alkoholiske drikkevarer. Et par dråber af Angostura Aromatic Bitter gøre alt cocktail til noget særligt. Du kan ikke forestille mig en Manhattan eller en Pisco Sour uden nogle bitre tårer. Angostura Aromatic Bitter stadig forekommer i dag som dengang i gamle destilleri, ifølge en opskrift aldrig afsløret.

ALKOHOL: 44,7%

Angostura Distillery

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Angostura Aromatic Bitter

Hector Marie-louise

Udgivet til08.33

4.5/5

Angostura Aromatic Bitters

Er hvad jeg smagt i Chile.

Flere anmeldelser af Angostura Aromatic Bitter

Anonym

Udgivet til10.59

4 /5

Angostura Aromatic Bitters

- Et dygtigt blandet aromatisk fremstilling af ensian blomster i kombination med en række vegetabilske farvestoffer. Lavet med de samme ingredienser siden 1824.
- Angostura aromatiske bittere blev først foretaget i 1824 af Dr. J. G. B. Siegert i byen Angostura, Venezuela.
- De aromatiske bittere kan skelnes fra alle andre aromatiske bittere ved sin fine smag og aromatisk lugt.
- På den vigtigste internationale udstilling, har det fået den højeste anerkendelse.
- På grund af sin dejlige smag og aroma er det blevet ekstremt populære til brug i læskedrikke, cocktails og andre alkoholiske drikke.
Damien L'herbon De Lussats

Udgivet til13.58

5 /5

Angostura Aromatic Bitters 200ml

En stor klassiker!
Vaclav Beranek

Udgivet til18.10

5 /5

Angostura Aromatic Bitters 200ml

Jeg er glad for at 100% .Et perfektion i kundepleje. Jeg køber altid her Tak igen.
Læs flere anmeldelser af Angostura Aromatic Bitter »

Sammendrag af bedømmelser

(28 visninger)
 • 5 stjerner
  6
 • 4 stjerner
  19
 • 3 stjerner
  2
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  1
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4.1/5

Baseret på 28 kommentarer »