• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Basket

Angostura Orange Bitter 100ml

Angostura Distillery (Bitter)

110,37kr 92,82kr + 101,32kr Forsendelse (10 - 12 dage)

662,22kr 556,92kr + 101,32kr Forsendelse (10 - 12 dage)

662,22kr 556,92kr + 101,32kr Forsendelse (10 - 12 dage)

110,37kr 92,82kr/enhed

Spar 17,55kr! (-16%)

Forsendelse: Vinello DK (Germany)

kr Du vil modtage 0.16 point for hver, købt enhed

SMAGSNOTER AF Angostura Orange Bitter 100ml : Farve: Orange Lugt: intens aroma af appelsin Smag: rige smag af urter og krydderier PRODUCENT: Angostura Distillery LAND: Trinidad og Tobago PRODUKTIONSINFORMATION: Det er lavet af appelsinskaller caribiske sol modnet dyrket i frodige grønne haver beliggende i Trinity. Disse appelsiner udvælges og høstes kun i regntiden for at sikre friskhed og smag ALKOHOL: 29%

Teknisk fil · Angostura Orange Bitter

Kategori:Bitter (Sodavand og mixere,Gourmet)
Producent: Angostura Distillery
Volumen : 10cl
Alkoholvolumen: 28
Land: Trinidad Og Tobago

Hvis du kunne lide Angostura Orange Bitter 100ml , kan du også nyde ...

Beskrivelse · Angostura Distillery

Angostura Orange Bitter 100ml

SMAGSNOTER AF Angostura Orange Bitter 100ml :

 • Farve: Orange
 • Lugt: intens aroma af appelsin
 • Smag: rige smag af urter og krydderier

PRODUCENT: Angostura Distillery

LAND: Trinidad og Tobago

PRODUKTIONSINFORMATION: Det er lavet af appelsinskaller caribiske sol modnet dyrket i frodige grønne haver beliggende i Trinity. Disse appelsiner udvælges og høstes kun i regntiden for at sikre friskhed og smag

ALKOHOL: 29%

Angostura Distillery

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Angostura Orange Bitter 100ml

Drinksupermarket

Udgivet til12.41

4/5

Angostura Orange Bitter 100ml

Angostura Orange bitter er kun den anden udgivelse i Angostura bitter rækkevidde. Det er skabt af solmodne caribiske Appelsiner, der er blandet med en række andre hemmelige urter og krydderier, hvoraf ingen du finder i Angostura aromatiske bittere.

Flere anmeldelser af Angostura Orange Bitter 100ml

Anonym

Udgivet til10.59

4 /5

Angostura Orange Bitters

- I 1824, House of Angostura mestret produktion af bitter, og i dag Angostura aromatiske bittere er den eneste flaske, som du vil finde bag enhver cocktail bar i verden. 183 år på Angostura har omsider udviklet deres første mærke udvidelse - Angostura appelsin bitter.
- Det har været en lang tid undervejs, men nu for første gang er der en høj kvalitet, koncentreret og afbalancerede appelsin bitter til rådighed til brug i de fineste cocktails.
- Angostura appelsin bitter er nye, men den kategori går tilbage til længe før amerikanske forbud. Orange bitter var utrolig populær i begyndelsen af ​​det 20. århundrede, og var en vigtig ingrediens i mange originale cocktail klassikere. For eksempel, appelsin bitter var en af ​​de vigtigste ingredienser i den oprindelige Martini, 'The Martinez' (Gin, søde vermouth & Orange bitter). Kun meget få bitter overlevede forbuddet æra (Angostura aromatiske bittere var en) - og i løbet af denne tid appelsin bitter forsvandt fra bagsiden bar. Indtil nu!
- Orange bitter er en vigtig ingrediens i mange originale cocktails helt tilbage fra den tidlige alder af blanding til den amerikanske forbud, og med fornyet interesse i disse cocktails (ved Forbud stil barer som mælk & honning og Montgomery Place), der er et sted for appelsin bitter på bagsiden bar igen.
- Eksempler på klassiske cocktails hjælp Orange bitter:
- den gammeldags (Bourbon, sukkerknald, Angostura aromatiske & appelsin bitter)
- Manhattan (Whisky, sød vermouth, Angostura aromatiske & appelsin bitter)
- Champagne Cocktail (champagne, cognac, sukkerknald & Angostura appelsin bitter)
- Den Martini (Gin, søde eller tør vermutbasisvine Angostura appelsin bitter)
- Kasinoet (Gin, Maraschino, citronsaft og Angostura appelsin bitter).
- Angostura Orange Bitters er en blanding af citrus essensen med olier fra bitre og søde appelsiner, urter og krydderier. Resultatet er imponerende kompleks og generelt afbalanceret, hvilket kan gøre vidunderlige ting at cocktails når de anvendes korrekt.
- Tasting note: 'De første indtryk af Angostura Orange Bitters er en blød duft af appelsin og geranium. Det første niveau af smag minder eller rige, friske søde blodappelsiner med krydrede noter af kardemomme og koriander. Dette efterfølges af mere kompleks grad af tør bitter orange. Klar og med uovertruffen dybde af smag, Angostura Orange Bitters er en eksotisk og alsidige bitter, der fungerer utroligt godt med vodka, gin og whisky, og tilføjer reelle dybde smag til Rom cocktails. '
Bøgild Nissen

Udgivet til03.34

3 /5

Angostura Orange Bitters 100ml er imponerende

Julian Broch

Udgivet til12.18

4 /5

Angostura Orange Bitters 100ml

Angostura Orange Bitters 100ml er en blanding af to sorter af citrus essens med deres karakteristiske urter og krydderier.
Opret en ny unik stil bitter. En harmonisk balance af bitter orange frugt modnet sød caribiske sol til at bringe en dybde af orange smag. Den perfekte kompliment til en endeløs række af kulinariske lækkerier og cocktails
Læs flere anmeldelser af Angostura Orange Bitter 100ml »

Sammendrag af bedømmelser

(13 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  12
 • 3 stjerner
  1
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 13 kommentarer »

bedste Sælgere Bitter