Dr. Adam Elmegirab's Spanish Bitters

Adam Elmegirab (Bitter)

Produktet er ikke tilgængeligt i United States

0,00kr + 43,21kr Forsendelse (3 - 5 dage)

(Ikke tilgængelig)

73,87kr/enhed

Forsendelse: TheDrinkShop UK (United Kingdom)

Der er kun 2 enheder!

Køb Se flere priser »

SMAGSNOTATER: Vis: Golden farve, lidt rav. Næse: Denne bitter har en berusende duft med krydrede noter. Den delikatesse af kamille og citrus kommer næste overrasket. Mouth: Med en intens sødme. Den dominerende citrus og kamille vil vække dine smagsløg. En god blanding af smag af honning, Granada, hindbær og et strejf af koriander. Eftersmagen er lang og har noter af violet. PRODUCER: Dr. Adam Elmegirab. En sand entusiast, Adam var i stand til at omformulere Elmegirab efter 18 måneders intensiv forskning af den berømte Boker bitter, han forsvandt i et århundrede. Tidligere bartender i Skotland og rejse entusiast, der havde mulighed for at lære af de mange cocktails fra forskellige kulturer. Han var i stand til at få det bedste for at skabe dine egne drikkevarer. LAND: Skotland FORBEREDELSE: Den bitre bitter o- er baseret likør bitre planter omfattende. Den blev oprindeligt brugt for sine medicinske egenskaber. Nu er det ideelt til belysning af en cocktail. Den spanske Amargo selv blev udviklet af Adam Elmegirab forbindelse med en cocktail contest 2010 Efter succesen med denne innovative drik citrus produktion fortsatte. ALKOHOL: 38%

Teknisk fil · Dr. Adam Elmegirab's Spanish Bitters

Kategori:Bitter (Sodavand og mixere,Gourmet)
Producent: Adam Elmegirab
Volumen : 10cl
Alkoholvolumen: 38
Land: Skotland

Beskrivelse · Adam Elmegirab

Dr. Adam Elmegirab's Spanish Bitters

SMAGSNOTATER:

 • Vis: Golden farve, lidt rav.
 • Næse: Denne bitter har en berusende duft med krydrede noter. Den delikatesse af kamille og citrus kommer næste overrasket.
 • Mouth: Med en intens sødme. Den dominerende citrus og kamille vil vække dine smagsløg. En god blanding af smag af honning, Granada, hindbær og et strejf af koriander. Eftersmagen er lang og har noter af violet.

PRODUCER: Dr. Adam Elmegirab. En sand entusiast, Adam var i stand til at omformulere Elmegirab efter 18 måneders intensiv forskning af den berømte Boker bitter, han forsvandt i et århundrede. Tidligere bartender i Skotland og rejse entusiast, der havde mulighed for at lære af de mange cocktails fra forskellige kulturer. Han var i stand til at få det bedste for at skabe dine egne drikkevarer.

LAND: Skotland

FORBEREDELSE: Den bitre bitter o- er baseret likør bitre planter omfattende. Den blev oprindeligt brugt for sine medicinske egenskaber. Nu er det ideelt til belysning af en cocktail. Den spanske Amargo selv blev udviklet af Adam Elmegirab forbindelse med en cocktail contest 2010 Efter succesen med denne innovative drik citrus produktion fortsatte.

ALKOHOL: 38%

Adam Elmegirab

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Dr. Adam Elmegirab's Spanish Bitters

Udgivet til05.18

4/5

Dr. Adam Elmegirab's Spanish Bitters

- Farve / Næse - Kobber farvet. Træ krydderi, kamille og brændte citrus.
- Palate - Initial sødhed efterfulgt af fremherskende kamille og lag af kompleks smag herunder koriander, hindbær, honning, citrus og granatæble.
- Finish - Lang bittersød finish med en antydning af violet.
- Overproof ånd...
læse fuld

Flere anmeldelser af Dr. Adam Elmegirab's Spanish Bitters

Anonym

Udgivet til10.59

4/5

- Farve / Næse - Kobber farvet. Træ krydderi, kamille og brændte citrus.
- Palate - Initial sødhed efterfulgt af fremherskende kamille og lag af kompleks smag herunder koriander, hindbær, honning,...
læse fuld

Udgivet til04.47

4/5

Producent Evo-lution / Adam Elmegirab oprindelse Aberdeen, Skotland Adam Elmegirab er en skotsk bartender og konsulent. Hans viden og stor erfaring i barområdet resulterede i en egen linje af...
læse fuld
Læs flere anmeldelser af Dr. Adam Elmegirab's Spanish Bitters »

Sammendrag af bedømmelser

(3 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  3
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 3 kommentarer »