Tendenser:

USA

Fee Brothers Peach

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Kategori:Bitter (Sodavand og mixere,Gourmet)
Producent: Fee Brothers
Alkoholvolumen: 1.7
Land: USA
SMAGSNOTATER: Vis: Fee Brothers Peach afslører en lys farve med en lidt orange farve. Næse: buket af blomster og frugtagtig aroma, præget af noter af fersken og mandel varianter subtil. Smag: Fedtet og koncentreret Palace, kendetegnet ved bitre aromaer, afbalanceret med frisk fisk og vedholdende aromaer. bitter finish, bakket op af bløde blomsteragtige noter. PRODUCER: Fee Brothers. Grundlagt i 1864 i byen Rochester, nær New York, er Fee Brothers familie selskab anerkendt verden over til fremstilling af alkoholiske, bitre blandinger, sirup og premium aromatiske blomstervand heraf. Dens vifte af bitter er den mest søgte væk fra mixologists, der bruger det til at give ekstra dybde og smag til deres drinks. Fee Brothers er en af ​​de førende amerikanske producenter af bitter og tilbyder næsten hundred produkter til udvikling af originale drikkevarer. Virksomhedens produkter distribueres i store institutioner i New York og eksporteres til hele verden. LAND: USA. FREMSTILLING: Fee Brothers Peach er en bitter likør snack lavt alkoholindhold og en stærk smag, fremstillet af vand, fersken og naturlige smag olie af bitre mandler. Det er almindeligt anvendt til forberedelse periode og originale medier repræsentative for mixology cocktails såsom kroningen, Green Dragon, Fox River, sherry eller Flying Fish. ALCOHOL 1,7%

Beskrivelse af Fee Brothers Peach

Fee Brothers Peach

SMAGSNOTATER:

 • Vis: Fee Brothers Peach afslører en lys farve med en lidt orange farve.
 • Næse: buket af blomster og frugtagtig aroma, præget af noter af fersken og mandel varianter subtil.
 • Smag: Fedtet og koncentreret Palace, kendetegnet ved bitre aromaer, afbalanceret med frisk fisk og vedholdende aromaer. bitter finish, bakket op af bløde blomsteragtige noter.

PRODUCER: Fee Brothers. Grundlagt i 1864 i byen Rochester, nær New York, er Fee Brothers familie selskab anerkendt verden over til fremstilling af alkoholiske, bitre blandinger, sirup og premium aromatiske blomstervand heraf. Dens vifte af bitter er den mest søgte væk fra mixologists, der bruger det til at give ekstra dybde og smag til deres drinks. Fee Brothers er en af ​​de førende amerikanske producenter af bitter og tilbyder næsten hundred produkter til udvikling af originale drikkevarer. Virksomhedens produkter distribueres i store institutioner i New York og eksporteres til hele verden.

LAND: USA.

FREMSTILLING: Fee Brothers Peach er en bitter likør snack lavt alkoholindhold og en stærk smag, fremstillet af vand, fersken og naturlige smag olie af bitre mandler. Det er almindeligt anvendt til forberedelse periode og originale medier repræsentative for mixology cocktails såsom kroningen, Green Dragon, Fox River, sherry eller Flying Fish.

ALCOHOL 1,7%

Se mere

Bedømmelser af Fee Brothers Peach

4

2 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Fee Brothers Peach:Sats Fee Brothers Peach:

4 /5

- Endnu en lang mistet cocktail ingrediens nyder ny interesse.
- Prøv Peach Bitters i en Coronation eller en Xeres. Dine drikkevarer vil være unik.
Se mere
,