Fee Brothers Peach

Fee Brothers (Bitter)

Produktet er ikke tilgængeligt i United States

0,00kr + 43,21kr Forsendelse (3 - 5 dage)

(Ikke tilgængelig)

87,20kr/enhed

Forsendelse: TheDrinkShop UK (United Kingdom)

Der er kun 5 enheder!

Køb Se flere priser »

SMAGSNOTATER: Vis: Fee Brothers Peach afslører en lys farve med en lidt orange farve. Næse: buket af blomster og frugtagtig aroma, præget af noter af fersken og mandel varianter subtil. Smag: Fedtet og koncentreret Palace, kendetegnet ved bitre aromaer, afbalanceret med frisk fisk og vedholdende aromaer. bitter finish, bakket op af bløde blomsteragtige noter. PRODUCER: Fee Brothers. Grundlagt i 1864 i byen Rochester, nær New York, er Fee Brothers familie selskab anerkendt verden over til fremstilling af alkoholiske, bitre blandinger, sirup og premium aromatiske blomstervand heraf. Dens vifte af bitter er den mest søgte væk fra mixologists, der bruger det til at give ekstra dybde og smag til deres drinks. Fee Brothers er en af ​​de førende amerikanske producenter af bitter og tilbyder næsten hundred produkter til udvikling af originale drikkevarer. Virksomhedens produkter distribueres i store institutioner i New York og eksporteres til hele verden. LAND: USA. FREMSTILLING: Fee Brothers Peach er en bitter likør snack lavt alkoholindhold og en stærk smag, fremstillet af vand, fersken og naturlige smag olie af bitre mandler. Det er almindeligt anvendt til forberedelse periode og originale medier repræsentative for mixology cocktails såsom kroningen, Green Dragon, Fox River, sherry eller Flying Fish. ALCOHOL 1,7%

Teknisk fil ·

Kategori:Bitter (Sodavand og mixere,Gourmet)
Producent: Fee Brothers
Alkoholvolumen: 1.7
Land: USA

Beskrivelse · Fee Brothers

Fee Brothers Peach

SMAGSNOTATER:

 • Vis: Fee Brothers Peach afslører en lys farve med en lidt orange farve.
 • Næse: buket af blomster og frugtagtig aroma, præget af noter af fersken og mandel varianter subtil.
 • Smag: Fedtet og koncentreret Palace, kendetegnet ved bitre aromaer, afbalanceret med frisk fisk og vedholdende aromaer. bitter finish, bakket op af bløde blomsteragtige noter.

PRODUCER: Fee Brothers. Grundlagt i 1864 i byen Rochester, nær New York, er Fee Brothers familie selskab anerkendt verden over til fremstilling af alkoholiske, bitre blandinger, sirup og premium aromatiske blomstervand heraf. Dens vifte af bitter er den mest søgte væk fra mixologists, der bruger det til at give ekstra dybde og smag til deres drinks. Fee Brothers er en af ​​de førende amerikanske producenter af bitter og tilbyder næsten hundred produkter til udvikling af originale drikkevarer. Virksomhedens produkter distribueres i store institutioner i New York og eksporteres til hele verden.

LAND: USA.

FREMSTILLING: Fee Brothers Peach er en bitter likør snack lavt alkoholindhold og en stærk smag, fremstillet af vand, fersken og naturlige smag olie af bitre mandler. Det er almindeligt anvendt til forberedelse periode og originale medier repræsentative for mixology cocktails såsom kroningen, Green Dragon, Fox River, sherry eller Flying Fish.

ALCOHOL 1,7%

Fee Brothers

Købe Gourmet Fee Brothers:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Fee Brothers Peach

Udgivet til05.18

4/5

Fee Brothers Peach

- Endnu en lang mistet cocktail ingrediens nyder ny interesse.
- Prøv Peach Bitters i en Coronation eller en Xeres. Dine drikkevarer vil være unik.
læse fuld

Flere anmeldelser af Fee Brothers Peach

Anonym

Udgivet til10.59

4/5

- Endnu en lang mistet cocktail ingrediens nyder ny interesse.
- Prøv Peach Bitters i en Coronation eller en Xeres. Dine drikkevarer vil være unik.
læse fuld
Læs flere anmeldelser af Fee Brothers Peach »

Sammendrag af bedømmelser

(2 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 2 kommentarer »