The Bitter Truth Cucumber

Thomas Henry (Bitter)

Produktet er ikke tilgængeligt i United States

0,00kr + 43,21kr Forsendelse (3 - 5 dage)

(Ikke tilgængelig)

106,86kr/enhed

Forsendelse: TheDrinkShop UK (United Kingdom)

Der er kun 7 enheder!

Køb Se flere priser »

SMAGSNOTATER: Vis: gylden rav. Næse: Input skelne friske noter af let bitter grøn agurk, efterfulgt af aroma af Provence urter som rosmarin og timian, peber ledsaget af sarte blomster og friskkværnet sommer. Smag: Dette er en meget cool bitter, smagen af ​​grønne agurk ikke tage for meget bitterhed, krydret og en lidt jordnær, ledsaget af urte noter. PRODUKTION: Den bitre sandhed LAND: Tyskland FORBEREDELSE: "Man er aldrig bedre tjent end af sig selv" kunne være udgangspunktet for at gøre denne bitre ingefær. To tyske bartendere Stephan Berg og Alexander Hauck, skuffet over kvaliteten af ​​bitterhed i hans land, begyndte at spille troldmandens lærling ved at forbedre de eksisterende cocktails. Så, med din erfaring, de har med succes lanceret deres eget mærke, den bitre sandhed, som i dag byder på en bred vifte af produkter. Frugt udblødt i alkohol-baserede grønne agurk, urter og krydderier Den bitre sandhed agurk 100% naturlig garanteret, uden skyggen af ​​et farvestof eller kunstig smag. En god ting ved disse nye kunstnere! Denne bitter derefter aromatiseret ved tilsætning af forskellige urter og krydderier. ALKOHOL: 39 ° C

Teknisk fil · The Bitter Truth Cucumber

Kategori:Bitter (Sodavand og mixere,Gourmet)
Producent: Thomas Henry
Volumen : 20cl
Alkoholvolumen: 39
Land: Tyskland

Beskrivelse · Thomas Henry

The Bitter Truth Cucumber

SMAGSNOTATER:

 • Vis: gylden rav.
 • Næse: Input skelne friske noter af let bitter grøn agurk, efterfulgt af aroma af Provence urter som rosmarin og timian, peber ledsaget af sarte blomster og friskkværnet sommer.
 • Smag: Dette er en meget cool bitter, smagen af ​​grønne agurk ikke tage for meget bitterhed, krydret og en lidt jordnær, ledsaget af urte noter.

PRODUKTION: Den bitre sandhed

LAND: Tyskland

FORBEREDELSE: "Man er aldrig bedre tjent end af sig selv" kunne være udgangspunktet for at gøre denne bitre ingefær. To tyske bartendere Stephan Berg og Alexander Hauck, skuffet over kvaliteten af ​​bitterhed i hans land, begyndte at spille troldmandens lærling ved at forbedre de eksisterende cocktails. Så, med din erfaring, de har med succes lanceret deres eget mærke, den bitre sandhed, som i dag byder på en bred vifte af produkter.

Frugt udblødt i alkohol-baserede grønne agurk, urter og krydderier Den bitre sandhed agurk 100% naturlig garanteret, uden skyggen af ​​et farvestof eller kunstig smag. En god ting ved disse nye kunstnere! Denne bitter derefter aromatiseret ved tilsætning af forskellige urter og krydderier.

ALKOHOL: 39 ° C

Thomas Henry

Købe Gourmet Thomas Henry:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om The Bitter Truth Cucumber

Udgivet til05.18

4/5

The Bitter Truth Cucumber

- The Bitter Truth Cucumber Bitters tilføjer uforfalsket smag af grøn agurk til enhver drink.
- Ledsaget af en let bitterhed og naturlægemidler noter af rosmarin og timian og dvælende blomsteragtige noter af sommerens blomster.
- Lys og indbydende, The Bitter Truth Cucumber Bitters vil løfte...
læse fuld

Flere anmeldelser af The Bitter Truth Cucumber

Anonym

Udgivet til10.59

4/5

- The Bitter Truth Cucumber Bitters tilføjer uforfalsket smag af grøn agurk til enhver drink.
- Ledsaget af en let bitterhed og naturlægemidler noter af rosmarin og timian og dvælende...
læse fuld
Læs flere anmeldelser af The Bitter Truth Cucumber »

Sammendrag af bedømmelser

(2 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 2 kommentarer »