• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Basket

The Bitter Truth Olive

The Bitter Truth (Bitter)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

115,60kr + 44,77kr Forsendelse (3 - 5 dage)

115,60kr/enhed

Forsendelse: TheDrinkShop UK (United Kingdom)

kr Du vil modtage 0.2 point for hver, købt enhed

SMAGSNOTATER: Vis: The Bitter Truth Olive det er rav. Næse: lækkert duftende organ bestående af søde og sure noter. Smag: delikate smag af grønne og sorte oliven med eddike-knappen. noter lys salt saltvand og sennep efterfulgt af aroma af salvie og timian. PRODUKTION: Den bitre sandhed. Grundlagt i 2006 og instrueret af Stephan Berg og Alexander Hauck, virksomheden Den bitre sandhed er fortsat med at forbedre billedet af bitre samtidig med en ny dimension til smagning af alkoholholdige drikkevarer. I mellemtiden tjenere München besøger London med tanken om at producere og distribuere håndlavede bitter, svære at finde i Tyskland. Hans nuværende linjer består af bitre, snesevis smag, hvor alle spiller en afgørende rolle i forberedelsen af ​​kvalitets cocktails. LAND: Tyskland DETALJER OM BEHANDLING: The Bitter Truth Olive er en blanding af Middelhavsområdet varianter skal tage fat tekstur og kompleksiteten af ​​alkoholiske snacks, især hvide spiritus (sherry, vermouth). Det er traditionelt fremstillet og fremstillet ved udblødning af mange ingredienser: rødder, frø, bark, frugt, urter og planter i en alkoholisk base, 100% naturlige. en lille mængde af slik er tilsat for at give en god rav tone. Efter sin løsladelse The Bitter Truth Olive en øjeblikkelig succes, der giver din placering 10 bedste nye bedre produkt 2017 under Tales of the Cocktail i New Orleans. ALKOHOL: 39%

Teknisk fil · The Bitter Truth Olive

Kategori:Bitter (Sodavand og mixere,Gourmet)
Producent: The Bitter Truth
Volumen : 20cl
Alkoholvolumen: 39
Land: Tyskland

Hvis du kunne lide The Bitter Truth Olive , kan du også nyde ...

Beskrivelse · The Bitter Truth

The Bitter Truth Olive

SMAGSNOTATER:

 • Vis: The Bitter Truth Olive det er rav.
 • Næse: lækkert duftende organ bestående af søde og sure noter.
 • Smag: delikate smag af grønne og sorte oliven med eddike-knappen. noter lys salt saltvand og sennep efterfulgt af aroma af salvie og timian.

PRODUKTION: Den bitre sandhed. Grundlagt i 2006 og instrueret af Stephan Berg og Alexander Hauck, virksomheden Den bitre sandhed er fortsat med at forbedre billedet af bitre samtidig med en ny dimension til smagning af alkoholholdige drikkevarer. I mellemtiden tjenere München besøger London med tanken om at producere og distribuere håndlavede bitter, svære at finde i Tyskland. Hans nuværende linjer består af bitre, snesevis smag, hvor alle spiller en afgørende rolle i forberedelsen af ​​kvalitets cocktails.

LAND: Tyskland

DETALJER OM BEHANDLING: The Bitter Truth Olive er en blanding af Middelhavsområdet varianter skal tage fat tekstur og kompleksiteten af ​​alkoholiske snacks, især hvide spiritus (sherry, vermouth). Det er traditionelt fremstillet og fremstillet ved udblødning af mange ingredienser: rødder, frø, bark, frugt, urter og planter i en alkoholisk base, 100% naturlige. en lille mængde af slik er tilsat for at give en god rav tone. Efter sin løsladelse The Bitter Truth Olive en øjeblikkelig succes, der giver din placering 10 bedste nye bedre produkt 2017 under Tales of the Cocktail i New Orleans.

ALKOHOL: 39%

The Bitter Truth

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om The Bitter Truth Olive

Thedrinkshop

Udgivet til04.29

4/5

The Bitter Truth Olive

- Salty aroma af grønne og sorte oliven med et strejf af eddike, afslappede noter af hvidløg afrunding en samlet krydrede smagsprofil med blide bitre noter.

Flere anmeldelser af The Bitter Truth Olive

Rosa Meyer

Udgivet til05.42

4 /5

The Bitter Truth Olive tila t glæde sig til

Sammendrag af bedømmelser

(2 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 2 kommentarer »

bedste Sælgere Bitter