2 cocktails med bedst-sælgende spansk vin

Af Karoline Arberg
Cocktails med vin Vin Cocktails Ramón Bilboa

Cocktails med vin Vin Cocktails Ramón Bilboa

Fresh by Ramón Bilbao er på vej: en vifte af cocktails med vin, som vil revolutionere markedet. Nu hvor sommeren er over os, ønsker vi ikke at lægge vinen på hylden på trods af varmen, så hvad kunne være bedre end at prøve disse cocktails. Lad os finde ud af, hvad det er for noget.

Cocktail med Ramón Bilbao Verdejo-hvidvin

Denne opskrift indeholder husets Verdejo-hvidvin blandet med basilikumblade og otte dråber limesirup. Derved opnår vi en ret frisk cocktail, hvor hovedpersonen er hvidvinen.

Frisk Rosé-cocktail med DO Rioja rosé

Ramón Bilbao-roséen er ideel i sommervarmen, da denne årstid altid appellerer mere til denne type vin. Hvis den bruges i en cocktail, kan den med fordel blandes ved at kombinere vinen med is, skiver af grapefrugt og otte dråber jordbærsirup, der fremhæver en sød, blomsteragtig smag på ganen.

Ved skabelsen af disse cocktails forsøger mærket at nærme sig et meget yngre publikum og dermed åbne markedet. Men det er ikke kun disse to overraskelser, som denne vingård vil introducere os for.

De har lavet en vingummi, som serveres ved siden af ​​cocktailen, og som er lavet af ekstrakt af ​​aromaerne fra Ramón Bilbao Rosé. Det er gjort ved at indfange aromaerne, der frigives i en gasform under gæringen, når vinen fremstilles. Gassen gøres herefter flydende, og der opnås et ekstrakt med vinens aromaer. Det smager sødt og har nuancer af blomster.

Det er utvivlsomt en god gave at give sine gæster i løbet af sommeren, når vi kan overraske dem med cocktails lavet på vin og med den specielle vingummi til at akkompagnere drinken, så længe vi husker at fortælle, hvordan den er fremstillet.

Det står klart, at med sommerens ankomst følger også nye cocktails. Og der er intet bedre end at lave cocktails med vin, specielt når det giver et så godt resultat at blande dem med anderledes ingredienser.

Tambien te puede interesar

Skriv en kommentar