Måned: juni 2015

Majorka; ikke bare strand men også god vin

 TAGS:undefined

Den Baleariske ø er kendt for deres fantastiske strander. De er altid fulle med turister om sommeren. Majorka, spesielt, har også mange andre atraksjoner:  sport, fritid, gastronomi og vin. Både vinen og vin kellere og flere vin ruter for at bli kendt med deres vin.

Det viktige med en DO binissalem

DO Binisalem er en gammel tradisjon på majorka og inkluderer høj kvalitets viner. De er laget med manto negro druer (hoved), Callet, Tempranillo, Monastrell, Cabernet Sauvigion, Syrah og Merlot, men typene kommer and på om de er hvide eller røde.

Vin ruter med tog

Foreløbig, vin turisme – på mode igjennem landet- er også grunnen til at besøge Majorka med flere ruter. En af disse Mallorca vin ekspress, du kan besøge vin regionen af es raiguer med tog, med vin kellere fra den kjente DO Binissalem. Toget går igennom noen vinerier og stopper på nogen, gir en smagsprøve og prøv de gode vinene fra øen. En af disse vineriene er Macia Batle (med masser af historie), men også Bodegas Ribas, Bodegas Ramanya, Angel Bodegas, kjeller Jaume de Puntiro, Agruoturismo Sa Torre de Santa Eugenia, osv. Itilleg, tilbyder toget en forklaring af ruten med guider og, med så mange turister, kan det høres på mange forskjellige språg.

Vinerier

Uden indsatsen af nogen af disse vinerier i denne regionen ville ikke have været muligt at bevare vinerne på øen. Derfor, har de protoganintisk, har Majorka ca 70 vinerier, hvor mange af de overnevnte, er åbne for befolkningen, som kan komme ind på besøg og smage vinerne.

Vi fremlyser nogen af disse vinerier, så som Bodegas Antonio Nadal, datert tilbage til 1968, og som var den første til at have Designation af Origin Binisslem, i 1989. Bodega Tianna Negra er også en af de mest kendte af dems miljø, de har sol paneler instarleret på taget. Macia Batlle er en af de ælste, de teller 150 år med at dyrke viner i Biniali.

 

 TAGS:Tianna Bocchoris 2012Tianna Bocchoris 2012

Tianna Bocchoris 2012

 

 

 

 TAGS:Mantonegro NegreMantonegro Negre

Mantonegro Negre

 

 

3 cocktails til dette forår

 TAGS:undefined

Cocktail verdenen er  omfattende og tilbyder mange gode varianter man kan nyde i godt selvskab. Hvis du vil prøve at lave nogen af dem til foråret, kan du bruge disse anbefalingene.

Jordbær mojito 

Denne mojito har jordbør som hoved ingrediens, rig på vitamin c og meget forfriskende

Ingredienser:

 • 3 eller 4 store jordbær
 • Knust is
 • 10 mililiter hvid rum
 • Noglen mint blader
 • Saft fra en lime
 • 2 spsk brunfarin
 • 50 mililiter sodavan eller gasvan
 • 50 mililiter sitron sodavan

Sådan gør du:

 1. Put den knuste is i et cocktail glass
 2. Blend jordbærene med sukkeret og saften fra en lime. put det derefter i cocktailglasset.
 3. Rens mynte bladene og plaser dem i glasset
 4. Held den hvide rummen op i glasset, efterfulgt av sitron sodavanet og brusvannet eller sodavanet
 5. Pynt med nogen mynte blader. til kanten av glasset, brug en del af jordbæren og lime og ikke glem sugerøret

 TAGS:Havana Club 7 YearsHavana Club 7 Years

Havana Club 7 Years club: rum selvskabet er skaberene av club añejo 3 años, en rom som indeholder 40% alkohol

 

 

Appletini

Appletini er lavet på mange forskellige måder. Nogen foretrækker æble saus hvor nogen foretrækker æble likør. Hemmeligheden om dens farge er at bruge lidt sitron saft for at forhindre æblene at oksidere for hurtigt

Ingredienser:

 • 45 mililiter vodka
 • 29 mililiter grøn æpple likør
 • 7 mililiter sitron saft

Sådan gør du:

 1. Put ingrediensene i en shaker.
 2. Put i noget knust is
 3. Ryst og server i et køligt martini glass

 TAGS:Belvedere VodkaBelvedere Vodka

Belvedere Vodka, en vodka fra destilert belverdere vodka lavet i polen med et volumen på 40%.

 

 

Gin fizz

Gin fizz dens hoved ingrediens er gin og den er laget USA.

Inngredienser:

 • 3 deler gin
 • 2 deler sitron jouise
 • 1 del sirup eller 2 tsk sukker
 • 3 deler gassvann
 • Knust is

Sådan gør du :

 1. Put gin, sitron juse og sirup / sukker i en shaker
 2. Ryst og server i et høyt glass med knust is.
 3. Fyld med gassvann og server kald
 4. Du kan bruke et glass til å mixe istedet for en shaker, hvis du bruker glass skal det røres med en ske.
   

 TAGS:Brockmans GinBrockmans Gin

Brockmans Gin: en Gin med 40% alkohol indhold. Uvinum’s brugere validerer denne Gin med 4.3 poeng ud af 5.

 

Den ideelle temperatur for at drikke vin

 TAGS:undefined

Temperaturen på vinen er enlangvarig sag af meget kontroværs, det er et populært domene med hvid vin at den skal drikkes kjøligere end rødvin, men hvad den eksakte temperaturen er for at nyde vinen på sitt bedste?, jeg vil prøve å fortynne dette og andre spørsmål nedenfor.

Vanligvis blir vinene lagt i kællere eller kalde steder i huset, steder som kunne nå 11 grader Celsius, man vurderer normal at romtemperaturen skal svinge mellom 18-25 grader Celsius. men værdetaljerne blir endu mer kompliseret fordi det avhænger af hvor du er og hvad årstid det er, åpne spekter af ulige klimaer i en myriade af alternativer som gjør det umuligt at have en nøyaktig temperatur. Uanset, det er alltid smart at bruge vin termometre for at se den nøyaktige temperaturen.

Temperaturen i røde viner

Røde viner bør bliv drikket i det de kaller romtemperatur, dvs. mellem 16-18 grader Celsius, da vil temperaturen bidra med å holde smagen, aromaen og kroppen til vinen.

Men aligevel:

 • Hvis rødvinen i spørgesmålet er ung vil den ideelle temperaturen blive lavere, mellom 12-15 grader Celsius, så vi kan nyde dens friskhed, og noglen florale eller fruktige nyanser hvis der er noen.
 • Hvis det du har i dine hender er en gammel vin, bør den ideelle temperaturen være mellem 16-18 grader Celsius, så sætter du pris på din bouquet på bedst mulig måde.
 • Hvis vinen er en god årsgang kan den drikkes opp til 20 grader Celsius, det afhænger sterkt af hvilken tybe opprinnelsen vinen har.

Temperaturen i hvide viner

Hvide viner nydes bedst kold definitivt koldere end røde viner. Men som i tilfelle af rødvin, er det spesifikke varianter af hvide viner. Hvis hvidvinen som du drikker er en ung hvidvin, er den ideell temperatur under 10 grader Celsius, opp til 7 eller 8 grader er det ideelle, det vil markere dens aromaer, uden at dens surhed eller smag af alkohol forsvinder.

Hvis hvidvinen er middels tørr vil den kunne ta opp til 6 grader Celsius, for og fremhæve dens søde bløde og fruktig smag. De fine hvide viner skal nydes godt over 10 grader Celsius, inkludert manzanillos vinene.

På en anden side nævner vi rosé viner , disse bør fortrinnsvis være beruset under 8 grader Celsius aldri mindre enn 6 grader. Kælleren er anbefalt at være mellom 5-7 grader Celsius. 
 

 

 TAGS:Château Troplong Mondot 1975Château Troplong Mondot 1975

Château Troplong Mondot 1975

 

 

 TAGS:Château Branaire Ducru 2009Château Branaire Ducru 2009

Château Branaire Ducru 2009

 

De 10 bedste vodka mærker

 TAGS:undefined

Vodka er en favorit drikke over hele værden og har mange eksisterende merkevarer. Men hvad er de beste merkene af vodka i værden? du har Sikkert din favorit, men i dag presenterer vi 10 store vodka mærker over hele værden:
 
10 – Vodka Finland: Finland, er et internasjonalt mærkevare af premium vodka Brown-Forman. Produsert i Finland, det er det ledende premium vodka merkevare importert til Polen, Tsjekkia, Bulgaria, Ukraina, Hviterussland, Israel, Romania, Ungarn og Russland. Med smak av grapefrukt, blåbær, sitron, mango, rød frukt, bær, mandarin og solbær.
 
9 – Stolichnaya Vodka: Ejes af SPI Group har vokset takket være sin kampanje for “mest originale Vodka” markedsføring. Sisdte året sluttet han versjonen Karamel.
 
8 – Skyy Vodka: Eiendom Gruppo Campari, som har fortsatt å fremme sin Skyy vodka med en række provoserende kampanjer. I dag er nummer én innenlandsk premium vodka i USA, og den femte premium vodka i hele værden.
 
7 – Grey Goose Vodka: Den super-premium Vodka Bacardi opprettet i Cognac-regionen i Frankrike, i 2012 lanserte den første nye smagen af mærkevaren etter fem år: svart kirsebær.
 
6 – Zoladkowa de Luxe: Efter at den skød i væjret til berømmelse i 2009, er det fortsatt en del av de 10 bedste vodka og sitt hovedmarked er Polen.

5 – Krupnik: mærkevaren ejes af Belvedere selskapet sin iscenesettelse over hele verden. Tilgjengelig i Tyskland, Østerrike, Kina, Tyskland og USA, er dette merket begynt.

4 – Pyat Ozer: Den mest solgte mærke Siberian vodka har opprettholdt sin jevn vækst siden 2009, til å bli den fjerde største vodka mærkevaren i verden.

3 – Belenkaya: En russisk flagg med mange tilhengere i sidt hjemland, findes i fire varianter: Belenkaya, Belenkaya Lux, Belenkaya Belenkaya Gull og Cedar, mærket er ikke kændt utenfor Øst-Europa, men med salg av 7.3m bokser per år, er den plassert som nummer tre på listen. 

2 – Absolut Vodka: Den konstant innovasjon af sine produkter, både i smag og flaskedesign med endeløse begrenset oppslag, det er en af grunnende til at den opprettholder en konstant vekstrate på salg.

1 – Smirnoff: Det er mærket av verdens største alkoholholdige drikkevarer, ikke bare verdens største vodkamerket. Smirnoff har utallige varianter, mange af dem er rettet mod det amerikanske markedet Dens viktigste markeder er USA, selvfølgelig, men også Storbritannia, Sør-Afrika, Canada og Irland.

Hvilken er din favorit vodka? idag vil jeg rekomandere 2 af de mest solgte vodkaer på Uvinum:

 TAGS:Absolut ElyxAbsolut Elyx

Absolut Elyx

 

 

 TAGS:Smirnoff NorthSmirnoff North

Smirnoff North