Måned: november 2015

Jobb og Stress…. hvilken matvarer skal man ta?

 TAGS:undefined

Når man vender tilbage til arbejde, vender man tilbage til rutiner og stress. Ophobningen af forfaldne arbejde vil vende tilbage til den nervøse overflade, så mad og drikke bør være grundlag for at finde stabiliteten, vi har brug for. Vidste du, at der er visse fødevarer, der kan hjælpe os i tider med stress? Find ud af, hvad de er.

Grønne grøntsager

Nogle grøntsager, primært grøn, vil udstyre os med de vitaminer, vi har brug for at holde trit. Spinat, for eksempel, spinat øger vores jernindhold, så vi ikke har et lavt forsvar. For at bekæmpe stress, er vitaminerne C, A og B godt, og nogle mineraler som kalium, magnesium og fosfor, som hjælper med at reducere stress hormoner.

Vin

Talrige undersøgelser har bekræftet, at drikke omkring to glas rødvin om dagen reducerer i høj grad, nerver og tilbyder komfort. Starten af den nye sæson af vin, fordi, ud over at være en uforlignelig fornøjelse, det er godt for dit helbred, og dit hjerte. Du vil komme vindende ud af det!

Øl

Flere og flere dyder tilskrives øl. Dens mineraler, hjælper med energi, der er godt for huden … og også for at reducere stress. I en undersøgelse af Latinamerika, moderat forbrug af øl hos gnavere demonstreret vi, at øl er i stand til at reducere stress i dyrene. Få nogle øl i dit liv og stress er væk!

Blå fisk

Fede fisk har mange fordele for kroppen. Det er takket være sine omega-3 fedtsyrer, som øger serotonin, en neurotransmitter ansvarlig for at regulere stresshormoner og adrenalin. Det anbefales at spise det tre gange om ugen.

Mørk chokolade

Det samme gælder for den mørke chokolade, som aktiverer lykke hormoner og gør os mere komplet. Når det kombineres med rødvin, kan eksplosion af smag og fordele være uendelig.

 TAGS:Pasqua Valpolicella 2013Pasqua Valpolicella 2013

Pasqua Valpolicella 2013

 

 

 TAGS:Bassus Pinot Noir 2013Bassus Pinot Noir 2013

Bassus Pinot Noir 2013

 

 

Hvor længe kan du holde en hvidvin

 TAGS:undefined

At bevare så meget af en hvidvin som muligt, er der nogle funktioner, der har brug for at kunne identificeres i den ideelle opbevaring og timingen af forbrugerens tid. Nogle af dem er surhed og sukker.

Hvidvin, såsom rød, kan opbevares i adskillige år. Men vi må tage hensyn til det naturlige og kvalitet for optimal opbevaring.

Hvidvins lagring afhænger af, hvornår de rammer markedet og dets avl. Hvidvine, der går til markedet i begyndelsen af januar, bør ikke opbevares i mere end et år eller halvandet år, mens unge hvidvine, der kommer på markedet før jul bør indtages før næste sommer. Endelig, hvidvin, der har ældre i tønder kan opbevares mellem 2 og 3 år.

Ikke alle hvide holder lige. For at nå den rigtige alder, skal de være forenelige med mange funktioner, herunder en central surhedsgrad. Den mere syre er en vin, jo mere potentielt skal bevares.

  • Chablis, Muscadet og Sancerre er nogle af de mest sure vine. Derfor er det muligt nyde disse vine i over 15 år. Men for sådan bevarelse, surhedsgraden ikke alle, den første vin skal ske godt.
  • Ud over hævede vine, søde hvidvine holder også godt. Blød, sød eller halvtør, kan typisk ældste let for 30 år vinen.
  • Riesling, især sent efterår, er en vin, der aldre godt. Surhedsgrad og sukker nedtoner gradvist et resultat af usædvanlig rundhed ved korrekt forbruges.

Den ideelle temperatur for ældning af hvide vine er som regel mellem 10 og 14 grader, dette bestemmer resultatet af opbevaring af vin og kan garantere succes.

 

 TAGS:Domaine William Fevre Chablis 2014Domaine William Fevre Chablis 2014

Domaine William Fevre Chablis 2014

 

 

 TAGS:Ekam 2014Ekam 2014

Ekam 2014

 

 

Under vandet er der havfruer… og vin

 TAGS:undefined

Under havet, hvor marine arter, er en verden til at udforske… og det lader til, at der fra tid til anden, finder vi også vin. Ja, fordi rejseoplevelser altid gå ud over at tiltrække nye kunder.

Og det er, hvad der skete i akvariet i San Sebastian (Spanien), ved siden af den undersøiske kælderen Crusoe Treasure, har de skabt en særlig begivenhed med forskellige forslag. Vingården har flaskevand i Plentzia og præsenterer denne nyhed at offentliggøre processen med at lave vin på en anden måde.

På denne tur af akvariet i San Sebastian, til dem, der ønsker at se, hvordan vinen er lavet, og derefter smage det er en oplevelse, der varer to timer, og hvor besøgende kan fordybe sig i Biscayabugten.

Vingården Crusoe Treasure er i et kunstigt rev i farvandene i Plentzia Vizcaya. Takket være dette miljø, kan de gøre forskellige eksperimenter med vin at gøre det bedre, da det blev konkluderet, at havet er godt for vin til at give det mere ungdom.

Produktionsprocessen er pioner og anderledes, altid med respekt for miljøet. Mens som nævnt i ræven, hvor vingården er installeret, er der en forskergruppe, en del af universitetet i Baskerlandet, som stadig studerer arten i dette sted.

Oplevelsen af at komme ind i disse forskellige kældre er så anderledes end hvad vi har set tidligere, og San Sebastian er meget vellykket. Så meget, at det forventes også at tiltrække turister, der kommer fra forskellige sider, næret af vin, som nu har nået en anden dimension.

Der er en anden lignende oplevelse i Girona, Tossa de Mar, der sunkne træ kister med cava flasker, der er blevet skjult af en vingård, der allerede har erfaring med sådanne aktiviteter. Besøgende bliver forklaret processen og funktioner, der tilbydes af ældning af vin under havet. Så det fører til dåb dykke instruktion om at stige ned til kælderen.

For vores vedkommende har vi nogle vine uden at skulle navigere så meget … blot et par klik 😉

 TAGS:Botani 2014Botani 2014

Botani 2014

 

 

 TAGS:Nisia 2014Nisia 2014

Nisia 2014

 

 

Lær at kænde en af de smukkeste vingårdene i verden

 TAGS:undefined

Uvirkelige smukke landskaber, vinstokke, vinmarker og i en anden farve. De forskellige vinmarker i verden giver en anden verden fuld af ren natur. Blandt de vinmarker, der kører planeten, vi i dag anbefaler den i Rippon, i New Zealand, som er en af de smukkeste.

De er placeret i regionen Central Otago, i den centrale del af Sydøen i New Zealand. Det er forankret i vinfremstilling bestående af alle de elementer til at gøre vingården har alt fra sletter, bjerge, bakker, og alle de vidunderlige elementer er Lake Wanaka område. Bare for disse synspunkter er det værd og hengiven til at vokse druer i dette område.

Lake Wanaka

Det er det hav, der virkelig er en af de vigtigste søjler i livet i denne vinfremstillings region. Fordi den har en lav temperatur, regulere varmen til det lokale klima, og det fungerer også som et varmt vand og reducerer risikoen for frost og forhindre spændinger, som kunne føre til skader. Vi fandt også Ruby Island, en gammel gletscher, der fungerer som en barriere og reducerer dens intensitet.

Temperatur

Rippon somrene er varme og tørre, mens der i efteråret er der har en vis variation i temperaturen de kan nå 25 ° C. Dette giver en lang modning af druerne på vinstokken. Vinteren er kold, men uden ekstreme temperaturer.

Vingården

Vi har allerede set nogle funktioner i denne vingård, især dens landskab. Men det er bemærkelsesværdigt, at to forskellige etagjer. Derudover har der været flere forsøg på forskellige sorter af druer, hvor Pinot Noir og Riesling var de to bedste sorter af vingården. I øjeblikket er vingården opdelt i flere individuelle vinmarker, der fermenteres separat. Hans vine er meget smart. De sælges under etiketten Rippon Vineyard.

 TAGS:Staete Landt Chardonnay 2005Staete Landt Chardonnay 2005

Staete Landt Chardonnay 2005

 

 

 TAGS:Villa Maria Private Bin Sauvignon Blanc 2014Villa Maria Private Bin Sauvignon Blanc 2014

Villa Maria Private Bin Sauvignon Blanc 2014

 

 

Er du mere som Mary Poppins eller Hemingway?

 TAGS:undefined

Hvis en ting er sikkert inden for alkoholholdige drikkevarer, som er ved at blive gennemført alle former for undersøgelser, der viser interesse i denne verden i den brede offentlighed. Endnu mere seriøse og begrundede undersøgelser gentages i medierne ved at dreje tilgange for nylig udført på University of Missouri-Columbia, USA, opdeler drinkere mellem fire forskellige personligheder.

Essayet, med titlen “Leder du efter Mr. Hyde: En fem-faktor tilgang, der kendetegner” typer drinkere “, offentliggjort i tidsskriftet Addiction forskning og teori, præsenterer resultater fra undersøgelser af mere end 300 mænd og kvinder om deres adfærd, når man er ædru, og når du bliver “alkoholikere”.

Således faktorer som udadvendthed, Ynde, samvittighedsfuldhed, følelsesmæssig stabilitet, intellekt og klassificere typer drinkere evalueres, hvilket resulterer i fire hovedkategorier, nemlig “Mary Poppins”, “Hemingway”, “Nutty Professor” og “Mr. Hyde”.

Interessant, var undersøgelsen i store mængder, op til 40% fald i “Hemingway” rating, forbeholdt mennesker, som naturligvis har set nogle nedgang i deres intellekt eller ansvar, når drikker og at være pålidelig og i stand til at håndtere komplekse ideer. I denne typologi, dele mænd og kvinders rolle.

I modsætning til type “Nutty Professor”, hvor mænd dominerer, hvilket falder til 20% af deltagerne, anses de for at være introverse og bliver udadvendte, når de drikker.

Kvinder er i flertal, når vi taler om “Mary Poppins”, som påvirker drinkere og er stadig venlige, samarbejdsvillig, medfølende og art (15% af det samlede beløb).

Endelig “Mr. Hyde” typen. med en signifikant 23% af dem, der drikker, og det er domineret af kvinder, der repræsenterer dem, der værdsætter intellektuelle nedture, samvittighed og venlighed når de drikker, med en tendens til at lide af episoder af “hukommelsestab”, og blive arresteret, på grund af deres adfærd.

Uanset hvad du er, hvem du er, anbefaler vi, at du drikker med måde, og når du gør, så gør det med en kvalitets øl eller et glas vin, mens du se nedenfor, da det altid er en fornøjelig oplevelse. Salud!

 

 TAGS:Volver 2012Volver 2012

Volver 2012

 

 

 TAGS:Aalto 2011Aalto 2011

Aalto 2011