Måned: december 2015

Nu kommer den tid til at drikke øl i plastflasker ?

 TAGS:undefined

Hidtil har det at drikke øl i en plastflaske ikke været en reel mulighed, og mange synes ikke det er en attraktiv mulighed, men øl industrien synes at være i stand til at ændre dette. Det berømte mærke af japanske øl Kirin vil være ansvarlig for at ændre den måde øl i verden er pakket og forbruges på.

Firmaet Mitsubishi Plastics har meddelt, at det er aftalt med japanske øl Kirin mærke vil levere flasker 1 liter format. En talsmand for selskabet afsløret på The Wall Street Journal, at denne flaske format også vil være tilgængelige for producenter af håndværk øl, som kan øge væksten i det samme og generere mere forbrugernes valg i den nærmeste fremtid.

Forsøg med plastflasker er blevet gjort tidligere i øl industrien, men på trods af sine fordele, kan det også true smag. I Japan har plastflasker været brugt siden 2010 til vin, men vil være første gang en global brygning brug for aftapning proces på internationalt plan.

Plastflasker kan ende med at give problemer fastholde øl gas og af denne grund gives kontinuitet anvendelsen af aluminium og glas. 3 år siden holdt Heineken retningslinjer organisationskomiteen for Sommer-OL 2012, krævende bæredygtige produkter bruge som muligt, og begyndte at sælge en særlig udgave af aftappet i polyethylenterephthalat. Flasken var 330 milliliter og kopieret design og farve af den traditionelle flaske Company.

Ifølge rapporten i det hollandske selskab, er det solgt ca. 1,6 millioner Heineken øl i PET-flasker, som senere blev genanvendt til produktion af polyesterfibre.

Plastflasker er lettere og mere holdbare end glas, men plastik forhindrer ikke permeable gasser såsom ilt og kuldioxid, og dette påvirker smagen af øl.

Desuden, hvis temperaturen stiger, så vil antimon, som kan irritere øjne og lunger og forårsage åndedrætsbesvær, hjerte og mave.

Den anden virkelige grund til, at plastik ikke er blevet konsolideret hidtil er farven på flaskerne. Øl kræver aftappet i beholdere af uigennemsigtige farver, der forhindrer sollys, der har indflydelse på sammensætningen af drikke og den gule PET flaske, kombineret med ekstra lag for at beskytte drikke, gøre det mere kompliceret proces opsving i forhold til at rydde flasker, som de bruger vokser brugt sodavand .

For at imødekomme denne flaske Kirin vil lancere en speciel belægning, der vil beskytte indholdet mod virkningerne af miljøet. De første leverancer vil blive fordelt i forseglede pakker for at undgå virkningerne af miljøet i løbet af distributionsprocessen.

 

 TAGS:Gulden Draak 9000 QuadrupleGulden Draak 9000 Quadruple

Gulden Draak 9000 Quadruple

 

 

 TAGS:Belgoo MagusBelgoo Magus

Belgoo Magus

 

 

En magisk kork der kan gendkende status af en drikkevare

 TAGS:undefined

Fremskridt i den nuværende teknologi har fordel i mange facetter af hverdagen, og leverer løsninger til de mest basale gøremål og denne gang har man udviklet en kork, der kender status for drikkevarer.

I sektoren af mad og drikkevarer er evolution ikke begrænset til at holde smag eller organoleptiske egenskaber længere, men dækker også inden for emballage til at forenkle fejlfinding for købere.

En gruppe forskere ved University of Berkeley (Californien) i samarbejde med National Chiao Tung Taiwan, har udviklet en flaske  kork, der gør det muligt for forbrugerne at fortælle om indholdet i pakken er god eller ej.

Denne nye cap er lavet af 3D-print-teknologi og kan bruges i beholdere indeholdende enhver væske.

De involverede ingeniører i projektet har brugt en 3D-printer, men låget er yderligere dannet af en række sensorer og kredsløb, der gør det muligt at informere brugeren om, at indholdet af flasken er egnet til at drikke trådløse.

De sender elektriske signaler fra korken og gør opmærksom på tilstedeværelsen af bakterier i væsken. For at bruge det skal du blot sætte flasken på hovedet, dette tillader væsken at komme i kontakt med korken.

I øjeblikket er det kun et projekt, men kan overskride grænserne for hjemmet og nu supermarkeder til at gøre det lettere for forbrugernes køb og salg til forhandlere.

Bestemt med denne type af intelligent teknologi vil dine bekymringer, når du vælger drikkevarer løses, og vil forblive nyttigt for indtagelse hjem at kende den korrekte opbevaringstid.

 

 TAGS:Palacio de Bornos BrutPalacio de Bornos Brut

Palacio de Bornos Brut

 

 

 TAGS:Cair 2010Cair 2010

Cair 2010