Måned: januar 2016

7 forskellige måder at drikke brandy

 TAGS:undefinedOrdet brandy kommer fra det hollandske ord “Brandewijn”, hvilket betyder brændt vin. At blande det i cocktails er det bedre at bruge den yngre.

Der findes forskellige typer af cognac og selvom de drikkes kombineret, drikkes de som regel alene. I dag viser vi dig nogle brandy cocktails, du kan lave derhjemme for at gøre dette til en mere alsidig drink.

1. Brandy Daisy

Ingredienser:

 • 59 ml brandy
 • 2 striver Rum
 • 2 eller 3 strejf af blå curacao
 • 3 eller 4 strejf af simpel sirup
 • Saft af en ½ citron
 • 1 Soda

Forberedelse:

 1. Placer alle ingredienser undtagen sodavand i en shaker med is.
 2. Bland godt, server i et stort cocktail glas,
 3. Fyld med soda vand.

2. Metropolitano

Ingredienser:

 • 44 ml brandy
 • 29 ml sød vermouth
 • 1/2 tsk sukker sirup
 • 2 strejf af Angostura Bitter

Forberedelse:

 1. Placer brandy, bitter vermouth og sirup i en shaker med is.
 2. Bland og server i et cocktail glas tidligere afkølet i fryseren.

3. Dirty Mor

Ingredienser:

 • 44 ml brandy
 • 22 ml kaffelikør

Forberedelse:

 1. Placer ingredienser i en gammeldags glas med is.
 2. Rør med en mixer og server.

4. Coñareto

Ingredienser:

 • 59 ml cognac
 • 59 ml Amaretto

Forberedelse:

 1. Hæld cognac og amaretto i et tulipan glass og server.

5. Green Room

Ingredienser:

 • 29 ml brandy
 • 59 ml eller tørt franske Vermouth
 • 2 rører curacao

Forberedelse:

 1. Bland alle ingredienser og server i en kølet cocktail.

6. babbies

Ingredienser:

 • 44 ml abrikos brandy
 • 14 ml creme
 • Et par dråber gin

Forberedelse:

 1. Bland ingredienser med knust is i en shaker.
 2. Ryst og serveret i et glas eller cocktail glas.

7. Mellem arkene

Ingredienser:

 • 14 ml brandy
 • 14 ml hvid rom
 • 14 ml Cointreau

Forberedelse:

 1. Blandd alle ingredienser i en shaker med is og ryst i et par minutter.
 2. Held resultatet  en cocktail glas og server.

 TAGS:Cardenal MendozaCardenal Mendoza

Cardenal Mendoza

 

 

 TAGS:Soberano 1LSoberano 1L

Soberano 1L

 

 

Whisky skal på en spesiell tur

 TAGS:undefined

Den berømte mærke af Suntory Whisky og den førende japanske producent af denne drik, vil begynde undersøgelser for at opnå destillat alder i vægtløshed, for at opnå en jævnere drink.

Suntory finder det muligt, at der i fravær af gravitation i rummet, der kan påvirke bevægelsen af væsker, molekyler af vand og alkohol og kan sammenligningen let opnås, hvilket resulterer i en mildere smag whisky.

Det har det førende japanske producent mærket sendt sidste August 16 5 typer af Demokrater whisky til Den Internationale Rumstation (ISS) for at undersøge, hvordan alder at være i vægtløshed.

Lanceringen fandt sted på Tanegashima Space Center, som ligger i den sydvestlige. Prøverne blev transporteret om bord på en ubemandet automatisk japansk HTV5, også kaldet “Konotori 5” (White Stork), med 4,5 tons af forskellige forsyninger.

Dette eksperiment bliver gennemført i samarbejde med den japanske Rumorganisation (JAXA), den japanske Eksperiment modul af den internationale rumstation, med tilnavnet Kibo.

Suntory test to forsøgsgrupper af spiritus i disse vægtløs tilstand, i forskellige tidsperioder. En gruppe vil vende tilbage til Jorden i september 2016 og den anden vil tilbringe mindst to år i rummet, ifølge fagbladet The Spirits Business.

I hver gruppe er der forskellige prøver af forskellige alkoholiske drikke er lagret i rummet station, mens en anden identisk sæt vil blive gemt i Japan i samme tidsrum. Således kan de sammenligne virkningerne af miljøet på modenhed. “Selvom forskere har taget hensyn til en række forskere til at belyse mekanismen bag denne proces nærmer sig, stadig ikke har et fuldstændigt billede af, hvordan det sker,” sagde gruppen.

Blandt whisky sendt til ISS, men også forsøger på 10, 18 og 21 år, samt spiritus, der ikke er udsat for modningen.

Suntory sagde, at den aldrende potion i rum ikke vil blive solgt til offentligheden, fordi målet er eksperimenterende.

 TAGS:Hibiki 12 YearsHibiki 12 Years

Hibiki 12 Years

 

 

 TAGS:The Yamazaki 12 YearsThe Yamazaki 12 Years

The Yamazaki 12 Years

 

 

Rengøring af sulfitter i vin er allerede nu mulig

 TAGS:undefined

Ullo er et værktøj, der giver dig mulighed for at filtrere sulfitter der tilsættes vin: dermed tilbage til sin tilstand og den naturlige smag til den tid, du vil drikke.

For at forstå betydningen af denne foreliggende opfindelse, skal det bemærkes, at sulfitter er antioxidanter og antiseptiske der anvendes i produktionen i de fleste vine. Astmatikere er særligt følsomme over for sulfitter og forbrugere kan opleve nogle reaktioner såsom udslæt åndedrætsbesvær, som kan sætte deres liv i fare.

Den begrænsede mængde sulfitter ved lov er ikke skadeligt for de fleste mennesker, men sådanne niveauer kan gøre, at vin bliver fattige i frugtighed, og i nogle tilfælde kan det påvirke forbrugernes oplevelse.

James Kornacki, udvikleren af opfindelsen, sagde, at “vin nydes bedst uden tilsatte sulfitter som anvendes som konserveringsmiddel. Det anslås at 3 millioner amerikanere er følsomme over for sulfitter, og det resulterer i allergi eller vejrtrækningsproblemer.”

Ikke alle vine kan foretages uden sulfitter, da det er en del af gæringsprocessen. Men du kan reducere mængden af sulfitter, tilsat i form af konserveringsmidler, der anvendes til fremstilling af vin.

Nu kommer vi tilbage til Ullo filteret, dette filter love sundhed og forbedrer smagen af vores foretrukne drik det kan bruges i 6 måneder, og vil koste omkring $ 20 hver. En meget rimelig pris i betragtning af at kun to filtre er påkrævet årligt for at bevare smag og frugtighed af vores vine.

 TAGS:Viña Tondonia Reserva 1999Viña Tondonia Reserva 1999

Viña Tondonia Reserva 1999

 

 

 TAGS:Domaine de Chevalier 2011Domaine de Chevalier 2011

Domaine de Chevalier 2011

8 gastronomiske verdensmarkederne, du kan ikke gå glip af

 TAGS:undefined

Gourmet markeder er en ny version af de traditionelle markeder i hele tiden, og hvor kultur og nydelse gået sammen om at tilbyde besøgende en komplet madoplevelse. I dag vil vi dele med dig nogle af de mest berømte i verden.

1. Damnoen Saduak (Thailand): På den også kaldet “Østens Venedig”, kan nyde en lang række butikker, der sender sejler gennem kanalerne i regionen. Traders tilbydes gennem råb og fagter deres varer til potentielle kunder og tilgang af siv.
2. Borough Market (London): En af de ældste markeder i England, hvor du kan møde alle dine kulinariske historie i hænderne på kokke og producenter. De har en bred vifte af lokale og eksotiske produkter og Balti køkken restauranter, en britisk og indisk fusion.
3. Tsukiji (Tokyo) marked er verdens største fiskemarked. Det mobiliserede mere end 2.000 tons af marine produkter af forskellig art Dagligt og er berømt for sine tun auktioner. Det er også betragtes som en af de turistattraktioner i Toki.
4. Union Square (New York): Det blev oprettet for at fremme aktiviteterne i små gårde, udendørs marked på fødevareproducenter direkte til newyorkere. Du kan komme af smagsprøver og madlavningskurser med kendte kokke.
5. Central Marked (Firenze): Jeg kan få viden og essensen af Toscana køkken. En af hans mest udestående optioner er den berømte ribollita og vin, parmesan ost og eddike fra Modena.
6. Sentral Vega (Santiago, Chile): Fuld af frugt, grøntsager, kød og frisk fisk, tilbyder autentiske udsigt over byen, som består af traditionelle retter såsom skåle, humitas eller gryderetter.
7. La Boqueria (Barcelona): Markedet for San Jose, er også kendt som La Boqueria, som stammer fra det trettende århundrede. Udtrykket Boqueria tildelt en slagter eller kød skærebordet. I øjeblikket tusindvis af turister kommer dagligt til markedet for at prøve de typiske retter fra spanske køkken.
8. Bloemenmark (Amsterdam): En af de mest berømte og originale markeder er blomstermarkedet i Amsterdam. Grundlagt i 1862, i henhold til pramme langs Canal Singel er indrettet til at sælge alle former for blomster, der danner et tæppe af smag og farve tulipan hovedperson

 TAGS:Rozas Premier Cru 2013Rozas Premier Cru 2013

Rozas Premier Cru 2013

 

 

 TAGS:Volver 2012Volver 2012

Volver 2012

 

 

Hvordan man kan kombinere håndværket øl?

 TAGS:undefined

I de seneste år,har den håndverkete øllen haft søde øjeblikke til at udforske de tusind varianter på én gang. Toast, med de fleste bitter eller kløe med et punkt i smag, det mest lyse eller sort. Uanset info om hvad håndværk øl skal kombineres korrekt, og det er ikke altid let, især for øl, vi plejer at gøre derhjemme.

For typiske arabiske eller krydret fødevarer, meget stærke, som er den vigtigste ingrediens i eddike eller krydderier, som er pålagt af øl lyse og glat, da det søger at reducere denne kraft krydret med øl, friskere og mere traditionelle. For eksempel, for disse måltider, jo bedre er det den slags pilsner øl eller pale ale, hvoraf mange er tyske og andre belgiere.

Mens håndværk øl går godt med mere Middelhavet med fisk eller skaldyr smag. Mere øl toast og sort, som i sin mest traditionelle proces har meget stærkere og varige varianter på ganen, kan også kombineres med visse former for kød eller sauteret. Mørk pale ale er inkluderet her, blandt andre.

Øl, der smager bittert, blandt hvilke vi finder op sort til toast en lys vil gå godt med røget fødevarer, chokolade, rige desserter, ost og nogle kød. Et klart eksempel er den indiske pale ale, bliver kendt, at vi allerede har givet nogle reference.

Mens manchego ost, for eksempel, går godt med en tredobbelt belgisk craft øl gæring. Og nogle fisk marineret i røget tysk øl. En type bådene også drukket med fisk og skaldyr, andre europæiske oste og pølser.

 

 TAGS:La WambrechiesLa Wambrechies

La Wambrechies

 

 

 TAGS:Anosteké BlondeAnosteké Blonde

Anosteké Blonde