Måned: marts 2016

Ideer til genbrug af vinkasser

 TAGS:undefined

Der er en lang række og jeg vil sige næsten uendelige materialer, der kan genbruges til at gøre vores projekter med, både utilitaristisk og dekorative, alt er tålmodighed og organisation. Ligesom vinflasker, vin bokse er et fremragende materiale til at genbruge og konvertere utallige objekter ud over at være dekorative, kan man være meget nyttig.

1. Jewellers: En af mulighederne for genanvendelse vinkasser er at udvikle en skuffe eller afstandsstykke til dine smykker, så det skal skæres med nedstryger eller puslespilsbrikker og nederste kanter af guldsmed. Brug af lim påført på kanterne fikserer positionen af delene, og endelig bruger Matilló og trænagler at sikre dem. Til toppen skal du klippe et stykke af samme størrelse fra bunden af din skuffe, hvis du kan lide den rustikke behøver ikke maling og ellers give det en gang maling, vente to timer, og derefter give det en anden frakke, venter 2 timer mere og voila!

2. Kit: At udvikle et kit første ting at gøre, er at styrke hele strukturen i vin kasse med træ søm og en hammer. Til døren kan du bruge trælameller og endelig installere et par hængsler.

3.En kuffert: For de mest geniale, udarbejde af en kuffert med en kasse med genanvendt vin vil være den bedste løsning. Til dette skal du opdele kassen i to, for at gøre de to sider af sagen. Så du forstærke strukturen med træ finér, og endelig tilføje detaljer til din smag materialer som læder stropper og hængsler til hjørner.

4. skuffe eller magasinholder: Hvis du ønsker at have en ekstra opbevaringsplads i hjemmet og har et tilfælde af vin til genbrug, kan du linje det med stof eller give den en omgang maling i din yndlingsfarve og tilføje nogle ben. Det vil fungere som en skuffe til at gemme, hvad du ønsker eller som et magasin holder.

 TAGS:undefined5. Husdyr tilbehør: Du kan rense og dekorere vin kassen pågældende forrándola klud eller slibning og lakering afrunding kanterne, og derefter tilføje en pude til at give en ny seng til dit kæledyr. Hvis det erfeeder til din hund eller kat, du blir bare nødt til at sætte vin boks bunden op og lage to huller med målinger af deres mad og vand skåler, slibning og lakering af stykket. Dens formål er at forhindre, at dit kæledyr arastre hans plade og kan spise lettere, eller du kan også lage en fugl feeder ved at skære delene til at bygge en miniature hus med to rummelig huller i væggene, så fuglene kan brødføde tilbagekaldelser slibning, feeder afsluttet for gæster i din have, og du ikke får ondt lysere dagen med hendes sang.

6. Vægskab: Hvis du kan lide ambitiøse projekter, har du 15 vin kasser eller mere for at genbruge og stil i dit hjem eller studie er moderne, dette genbrugs projektet er det rigtige for dig. Det er ved at udvikle en væg enhed enten til bøger, pyntegenstande eller gemme andre brugsting.Til dette kan du indstille hvert enkelt tilfælde vinkasser sammen (vandret) ved hjælp af hammer og søm i tre dele. Efter hvert niveau tre kasser provenuet til at forene sammen. Sandpapir og male din nye møbler, før du installerer.

 TAGS:Wine lot Pruno 2 bottlesWine lot Pruno 2 bottles

Wine lot Pruno 2 bottles

 

 

 TAGS:Veuve Clicquot Brut BoxVeuve Clicquot Brut Box

Veuve Clicquot Brut Box

 

 

Fodbold og vin: et ægteskab, der rejser lidenskaber

 TAGS:undefined

Selvom det i princippet kan synes, at vin og sport har meget til fælles, er der kendte sports figurer, der har alvorligt taget deres passion for vin og har opbygget en virksomhed på grund af det.

Michael Laudrup, initiativrig fordeling

Michael Laudrup, er en tidligere fodboldspiller og nuværende træner for Wales Swansea. Han blev kendt i 90’erne, da han spillede for FCB Barcelona, hvor han begyndte at nyde retter og spansk vin. Ifølge sin egen internetdomæne, Laudrup mødte en anden dansk familie, Buhl. Og nostalgi for alle disse opdagede lækkerier empreder motiverede ham til en lille virksomhed, der importerede vine næsten udelukkende til eget forbrug og nogle venner og familie.

Således blev det født i 1993 Laudrup Vin & Gastronomi. Denne forretning er gradvist udviklet og derefter blev importør af vin og gourmet største skandinaviske land Spanien. Blandt hans største salg er nogle af de mest berømte spanske vine: Muga, Allende, Artadi Viña Pedrosa, Toro Albala, Can Rafols af Caus og så videre.

David Ginola, ballonen kunstner og vin elsker

Franskmanden David Ginola blev kendt, mens han spiller for Paris Saint Germain var på dette tidspunkt, han begyndte at samle flasker. Hans lidenskab førte ham til at opfylde Philippe Faure-Brac, en tidligere verdensmester sommelier og ejer af Le Bistrot du Sommelier i Paris. Han dykkede ind i denne spændende lidenskab og så begyndte at prøve og købe nogle af de bedste vine i verden. Det var iblødsætning progressivt stigende viden om vine og forskellige producentlande, og er nu en ekspert.

Andrés Iniesta, Crazy Heart af viner

Andrés Iniesta, Barcelona spiller, åbnede i 2010, en vingård i sit hjemland Fuentealbilla har allerede haft familiens vinmarker. Vingården er knyttet til D.O. Manchuela, medaljer og høstet på forskellige konkurrencer, kan vi konkludere, at det er lykkes. Blandt dens højdepunkter Et særlige vine fremstillet af Verdejo hvid original.

Andrea Pirlo, en passion siden barndommen

Pirlo begyndte at spille for Brescia i midten af 90’erne, og er forblevet tro mod deres fodbold med køb af en vingård beliggende på bakkerne i byens rødder. Pirlo er vokset op i en kærlig familie vin og vandrede i vinmarkerne tidligt. Vingården Pratum Coller (betyder ‘eng Hill’ på latin) producerer mellem 15.000 og 20.000 flasker vin om året. I øjeblikket de produceret to røde sorter, en rose og en hvid, og søger at udvide deres rækkevidde og omfanget af produktionen.

Vinen, der krydser grænser og sport

Amerikansk fodbold har også sine repræsentanter i verden af vin. En af dem er den tidligere quarterback Dan Marino og Joe Montana andet, de to mest berømte spillere med egne lagre (Marino stater og Montagia Wines henholdsvis). Ishockey har sine vin repræsentanter: tidligere canadiske stjerne Wayne Gretzky har deres egen vingård i området Niagara, kendt for at producere fremragende is vine.

 TAGS:Habla Nº12 2011Habla Nº12 2011

Habla Nº12 2011

 

 

 TAGS:Alaya Tierra 2013Alaya Tierra 2013

Alaya Tierra 2013

 

 

Ved dårligt vejr, vinter vin

 TAGS:undefined

Derhjemme, på restauranten, i baren eller i kælderen, men altid varmt. Vinteren er en sæson til at spise mere solide retter, baseret på gryderetter og bagt, bør de gå med deres vine.

Så for at gøre vin i vinteren vil afhænge af, hvad vi spiser i denne sæson. Mens foretrukne generelt rødvin, fyldig, stærk, med en acceptabel grad af alkohol og som gør os varme.

Tilstedeværelsen af tanniner er en anden faktor til at overveje, når du vælger en vinter vin. For stærke kød, gryderetter og nogle traditionelle retter kendt som med skeen, foretrækkes  røde som er gamle og har aldret i tønder. Men for sådanne kurser, kan vi også vælge de unge vine, der er nye i dag.

Ikke bare reds trækker vi i løbet af vinteren. Også hvid og lyserød kan have deres rolle. Selvfølgelig også være hvid med en lidt højere alkoholprocent, ud over at være også fremme, i et stort flertal. De hvide er meget gode til at spise med fugle, visse fisk, skaldyr og pasta eller vinter salater. Det foretrækkes, selv om der normalt serveret koldt hvidt, vinteren drink på en gennemsnitlig temperatur på omkring 9 °.
Den gennemsnitlige temperatur rødvin om vinteren er omkring 17 °. Det er altid bedre at stuetemperatur og ikke serveres kold.
Som for druer, der er meget varieret. Vi kan vælge fra Merlot til Cabernet Sauvignon, gennem Syrah, Chardonnay eller Viognier, sidstnævnte vedrørende hvide vine. Malbec også går godt med rødt kød og vildt, som ender med at blive hovedpersonerne i disse hårde kolde måneder.

 TAGS:Habla de la Tierra 2013Habla de la Tierra 2013

Habla de la Tierra 2013

 

 

 TAGS:Gnarly Head Cabernet Sauvignon 2012Gnarly Head Cabernet Sauvignon 2012

Gnarly Head Cabernet Sauvignon 2012

 

 

10 falske myter om øl

 TAGS:undefined

Det gir dig øl mave, det er opfedning… Der er mange myter, der ikke giver retfærdighed til denne store drikke kaldet øl. Så vi vil dele nogle af de mest almindelige, og hvorfor det netop er myter.

  1. Drikke øl er dårligt for helbredet. Øllet har et lavt kalorieindhold, en sats på 42 kcal. 100 ml, det indeholder ikke fedt eller sukker, består af kulhydrater, vitaminer og proteiner. Humle er en beroligende og stimulerer appetitten. Malt indeholder organiske syrer og vitaminer.
  2. Øl fedning. Ifølge en undersøgelse av 891 mænd og 1.098 kvinder i Tjekkiet i alderen 25 og 64, er der ingen sammenhæng mellem at drikke øl og mave størrelse.
  3. Mørkere øl, jo mere alkohol er det. Falsk. Farven på øllet er ikke socialisert med alkoholindholdet. Den mørke tone i nogle øl er en konsekvens af ristet malt.
  4. Lys øl har mindre alkohol end pilsner. Forskellen mellem lys eller lager er mængden af kalorier, mens alkoholindholdet er direkte afhængig af gæringsprocesser.
  5. Fartøjet øl er bedre end kommercielle. Begge sorter af øl er brygget på samme måde, forskellen mellem disse er i de dage af livet: håndværker har 90 dage gammel og 250 dage med handelsliv. Formlen er den samme, emballagen er varierende i dette tilfælde af denne grund synes det mere frisk fadøl, fordi det ikke er pakket.
  6. Det grønne glas angiver at øl er bedre. Denne idé er, at der var en mangel på rav glas og gennemsigtig farve i Europa efter Anden Verdenskrig, at se, at de importerede øl var altid grønne flaske, et rygte, der var et tegn på kvalitet kom.
  7. “Ale” er mørke og “Lager” er gyldne. Farven af øllet afhænger af typen af malt, som er blevet udviklet. Der malte varieres i overensstemmelse med graden af ristning, fra en pilsner malt, der anvendes til pilsner style pilsner type, til en chokolade malt, der anvendes til at fremstille en slags Ale, porter eller stout stil.
  8. Øl går ikke godt med mad. Øllet kan kombineres som vin på mat bordet. I Bégica der er specialiserede restauranter i “Øl madlavning”, hvor retter er tilberedt med øl og andre fødevarer breve ledsager sin øl.
  9. Alkohol-fri øl har ingen kalorier.‘ Alkhol fri’ øl indeholder en mængde alkohol ved lov i Spanien under 1% og meget lidt kulhydrat, 2 til 5 gram pr 100 cc. Hver forbrugt øl indeholder mellem 40 og 80 kcal. Forskellen mellem alkoholfri øl og “normale” øl er omkring 50 kalorier.
  10. Amerikanske øl er meget fattige og ingen ved noget. Øl i USA har ændret sig, i dag er der mere end 1000 små producenter af øl i landet. Skubbe de typiske øl lavet med hvede malt og nej, kan du finde andre med en stærk og lækker smag.

 TAGS:Gulden DraakGulden Draak

Gulden Draak

 

 

 TAGS:Gulden Draak 9000 QuadrupleGulden Draak 9000 Quadruple

Gulden Draak 9000 Quadruple