Måned: april 2016

7 falske myter om whisky

 TAGS:undefined

Whisky er nok indbegrebet destillat, som mest talte om, og også de fleste misforståelser har. Vi vil gøre slut på nogle forudfattede meninger om denne mytiske drik vil hjælpe at dig nyde det endnu mere.

1. Du skal drikke det rent

Hvis du forstår, at whisky er fyrre procent af alkohol, kan du også forstå, hvorfor du har brug for at tilføje lidt vand når drikke: efter nogen forbruger mere end tre glas, er smagsløgene valne gør det miste smag af whisky.

Ikke alle whiskyer skal forbruges i glasset uden is, og det afhænger af, hvordan spiritus er ældet. Der er whisky der er røget, kraftfuld i sin smag og aroma, hvilket gør det nødvendigt at sætte en isterning i spiritus, så man kan drikke det.

2. Jo dyrere, jo bedre

Det bedste råd er at prøve alle mulige whiskyer og vælge den, du kan lide.

En større modenhed, jo dyrere whisky, men det betyder ikke, det er det eneste, der markerer kvalitet, da det kan være meget rart whisky med små tønder. Der er drikkevarer lave aldring rabatter, der kan nydes meget, alt er et spørgsmål om at vide, hvordan man vælger den whisky.

3. Du er nødt til at tage hurtig

For at nyde whisky er ikke nødvendigt at tage i store mængder eller meget hurtigt. I modsætning til tequila eller rom, skal whisky tages langsomt for at smage.

4. Må ikke tages i glas

Selvom nogle mennesker kan synes mærkelig måde at drikke whisky og is i glas, har skotterne i årevis drukket ved Quaich kaldet (hule skål med to håndtag, som regel lavet af sølv, aluminium eller træ).

5. whisky er at varme

I Colombia, for eksempel, er det almindeligt drikke whisky for at køle af, mens i Skotland, for at varme op. Det er et personligt valg, en smagssag.

6. Den billige whisky er årsag til tømmermænd 

Den billige whisky har samme alkohol inhold som den dyre. Men hvis du tilføjer hyperaktivitet, fysisk udmattelse, dehydrering, mental spænding og hastighed, når drikker og dårlig kost, fordi du ikke spiser til pari men tage det alene, kan du efterlade spor af tømmermænd.

Hvis der whisky, mens man spiser og i løbet af en samtale, indtagelse ikke er så høj. Men ingen forskel mellem single malt whisky og blandinger (flasker sammen malt og andre kornsorter). Kemisk det konstateres, at single malt giver mindre tømmermænd, indeholder mindre koncentration sukker. 

7. Du kan ikke parre noget med whisky

Den whisky parring med vin er anderledes, men det kunne matche. Hvis det er en whisky 12 år sød , frugtagtig eller frisk med mandel slag, kan du gå med de friske smag af ceviche, tun vinsten eller grillet blæksprutte . Når du parrer whisky med mad, nogle sommeliers foreslå at tage det med lidt vand eller is.

 TAGS:Dalmore 15 Years 1LDalmore 15 Years 1L

Dalmore 15 Years 1L

 

 

 TAGS:The Yamazaki 12 YearsThe Yamazaki 12 Years

The Yamazaki 12 Years

Vinen er til gavn for kvinders hjerter

 TAGS:undefined

For nylig har forskere på Indiana University School of Public Health ved Harvard analyseret data fra studier til 88,940 amerikanske kvinder fra 1991 gennem 2011. Undersøgelsen førte dem til at opdage seks vaner, der kan mindske risikoen for hjertekarsygdomme.

Analyserne blev udført på kvinder mellem 27 og 44 år, som udfyldte spørgeskemaer om deres sundhedsvaner og livsstil. Analysen viste, at kvinder, der fulgte seks sunde vaner var mindre tilbøjelige til at lide af hjerte-kar-sygdom.

Den moderat vinforbrug, med én drink om dagen, var en af de 6 vaner. De andre fem var ikke at ryge, fastholdt et lavt body mass index, foretaget mindst 2,5 timers fysisk aktivitet om ugen, var mindre end 7 timers tv om ugen og spiste sund og afbalanceret måde.

Hvilke forskere mener, at 73% af tilfældene af koronar hjertesygdom optaget, mens undersøgelsen blev gennemført kunne undgås, hvis alle deltagere havde fulgt 6 livsstilsvaner.

“Overholdelse af en sund livsstil også forbundet med en signifikant reduktion i risikoen for at gå for at udvikle hjertesygdomme blandt kvinder, der allerede havde udviklet en risikofaktor for hjerte-kar-sygdom, såsom diabetes eller hypertension eller hyperkolesterolæmi, “Dr. Andrea K. sagde Chomistek, ledende forfatter og assisterende professor i epidemiologi og biostatistik ved University of Indiana i Bloomington.

På den anden side af forskere på Harvard Medical School har frigivet resultater vedrørende forholdet mellem moderat alkoholforbrug nedsat risiko for at udvikle hjertesvigt.

“Hvad vi fandt var, at dem, der drak moderat op til syv genstande om ugen havde en lavere risiko for hjertesvigt”, sagde Salomo. “For mænd, den beskyttende effekt syntes at stige til omkring to drinks om dagen for kvinder og én drink om dagen.”

 TAGS:Habla del Silencio 2014Habla del Silencio 2014

Habla del Silencio 2014

 

 

 TAGS:Habla Nº13 2012Habla Nº13 2012

Habla Nº13 2012

 

Stensikre tricks til at kombinere ost og vin

 TAGS:undefined

Ost er en af den gastronomiske fødevarer, der giver større smagsoplevelser. Hver ost er forskellige og tilbyder tusinde smag i ganen, der kan kombineres perfekt med et udvalg af vine. Lad os lære at kjende nogle tricks der gifter ost og vin, du ved, hvad der går godt, og hvad slags? Vælg godt og nyde.

Første varianter

Nogle oste er mere bud eller fede, kan de gå bedre med hvid eller rød som er stærkere. Sandheden er, at det afhænger af forskellige faktorer, såsom tekstur, niveauet af surhed eller cremethed. I første omgang anbefaler vi forsøger nogle ost alene og derefter dette kombineret med en vin. Således, kontrollere, om vinen forringer ost smag eller omvendt, potensialet.

Den brie ost

Fransk ost brie har en tendens til at være cremet og glat. De går bedre med vin som er lavet med Chardonnay druer at forbedre cremethed og gøre dem uimodståelige.

Parmesan

Den berømte italienske parmesan ost går godt med røde vine, men den er virkelig bedst med italienske chianti, den populære toscanske vin, pink eller rød. 

Blåskimmelost

Kraftfuld, hårdt, salt og skarpe. Blå oste er stærke på ganen. Ved denne type, såsom Gorgonzola, går godt med en portvin, mens blå kan kombineres med en tør Riesling vin.

Fetaost

Der er denne ost i Grækenland og Italien, og nu overalt, men er mere traditionelle i visse middelhavslande. Vi finder dem i salater og pasta. Vinen, der kan ledsage denne ost er fransk Beaujolais.

Stærke oste

Andre oste, uden at være blå, præsenterede ganen en noget kraftigere smag, mellem salt og skarpe. Blandt disse er de cheddar ost kombineret med rige Cabernet Sauvignon; gouda, bedst med en Merlot vin eller Gruyere egnet til at drikke det med en Sauvignon Blanc, blandt andre røde.

 TAGS:Enate Chardonnay 234 2014Enate Chardonnay 234 2014

Enate Chardonnay 234 2014

 

 

 TAGS:Raimat Chardonnay 2014Raimat Chardonnay 2014

Raimat Chardonnay 2014

 

 

Stilarter af Brandy i verden

 TAGS:undefined

Brandy, også kendt som vinbrændevin ualdrede, kommer fra en lang historie af alkohol brygger koncentreret i Rom og Grækenland, men den cognac, vi kender i dag, blev opfundet i det tolvte århundrede og nåede sin popularitet i det fjortende århundrede.

Dog kan cognac have forskellige stilarter, og de er afhængige af hver region af verden, hvor det er produceret, i Frankrig de mest populære brandy er Armagnac og Cognac, disse er anerkendte i verden, Armagnac er den ældste vinbrændevin i Frankrig, i Gacuña elaboroar brandy begyndte i år 1411, hvor de arabere, der udførte destillation i Spanien blev efterlignet.

I Spanien, den største producerende region af cognac er Jerez og Penedes, brandi Cognac opnået verdensomspændende succes og dermed blev efterlignet andre steder, det system, der anvendes til at gøre Brandy de Jerez ældes criaderas og solera af et givet tidspunkt mere end 3 år.

I Californien er Jerez solera systemet og rugerier bruges på samme måde, bortset fra eg, som kan variere fra Amerio til Limousin, vin, de der anvendes til disse processer er unge, og dette i sidste ende resulterer sine frugtagtige egenskaber.

I Grækenland bliver drikken Metaxa produceret, den er kendt verden over for sin aromatiseret sirupsagtig karakter og udseende. Det blev skabt af Spyros Metaxa en silke købmand åbnede et destilleri i det nittende århundrede. Dette er en meget aromatiseret cognac, som formåede at bryde ordninger i andre brændevine foretaget i resten af verden. Det kan være venlig hundredåret, guld, gran reserva eller Rhodos.

I Peru og mere specifikt i Pisco, en vinbrændevin kaldet Pisco er lavet fra det tidspunkt, den peruvianske Vicekongedømmet, takket være destillation af alquitarra, kan gammel eller ung, en af de særlige forhold i deres udviklingsproces er, at ingen anvendte træ er lavet i dette. Andre lande, der er Chile og Argentina produceret, den chilenske destilleret fra den dobbelte gæring, mens den peruvianske gør direkte af druer.

Hvad er din yndlings cognac? Vi anbefaler, at du:

 TAGS:Cardenal MendozaCardenal Mendoza

Cardenal Mendoza

 

 

 TAGS:Armagnac Croix de Salles NapoleonArmagnac Croix de Salles Napoleon

Armagnac Croix de Salles Napoleon

 

 

Mere vin og… bedre

 TAGS:undefined

Hvad er en bedre måde at starte året med gode nyheder? Ingenting. Og det viser sig, at drikke vin, samt at have flere sundhedsmæssige fordele, kan bidrage til at forbedre seksuel sundhed til kvinder.

Dette følger studiet af Ricardo Bartoletti og Nicola Mondaini, lægerne på universitetet i Firenze, der gennemførte en undersøgelse, hvor moderat og hyppig forbrug af vin er direkte forbundet med kvinders bedre seksuelle sundhed.

Ifølge undersøgelsen hvbis man drikker vin i moderate mængder, 1 eller 2 genstande om dagen, genererer disinhibition og afslapning af kvinder.

At studere svarene fra ca. 1.000 italienske kvinder, mellem 18 og 50 år, hvor både kvinder og sofavælgerne kvinder, der drak vin i moderation og fælles vin var blevet anvendt.

Undersøgelsen, som blev gennemført med det formål at måle hastigheden af kvindelig seksuel funktion (det er en foranstaltning, der anvendes i andre videnskabelige undersøgelser for studiet af kvindelig seksualitet, herunder emner som seksualitet, lyst, interesse, smøring, orgasme, tilfredshed i parforhold eller smerter under et intimt møde), hun givet resultater, at kvinder der drak 1 til 2 kopper om dagen havde højere seksuel lyst i forhold til andre i gruppen.

Med disse resultater, har lægerne konkluderede, at “der er en potentiel sammenhæng mellem vin indtag og bedre seksualitet“, hvilket resulterer i den antagelse, at de kemiske komponenter af vin kan opnå øget blodgennemstrømning til de erogene zoner i kroppen, som fremmer og stimulering af seksuelle funktioner.

Mondaini sagde, at rødvin “gør kvinder føler sig mere afslappet og din krop til at reagere bedre til seksuelle stimuli,” og foreslår, at middelhavskosten der indeholder nogle vin kan hjælpe med at forbedre og sundhed seksuelle liv.

 TAGS:Miraval Rosé 2015Miraval Rosé 2015

Miraval Rosé 2015

 

 

 TAGS:Alaya Tierra 2013Alaya Tierra 2013

Alaya Tierra 2013