Måned: maj 2016

De bedste terrasser til en drink fra højderne (ok) Las mejores terrazas para tomar una copa desde las alturas

 TAGS:undefined

Vil du gerne besøge nogle af de mest spektakulære terrasser i Europa for en drink? I dag ekkoer vi et udvalg udgivet af den rejsende, det giver os nogle af de smukkeste steder i Europa for at få en drink i højderne.

Searcys, The Gherkin: The Searcys er placeret på de øverste 3 etager i en skyskraber formet sm en kugle kaldet The Gherkin, i det finansielle distrikt i London. Den blev designet af den britiske arkitekt Norman Foster. Fra hans beskrivelse, skulle man tro, at det er det sted, hvor ledere vil drikke efter arbejde, men er åben for offentligheden på bestemte tidspunkter og datoer. Du kan reservere et bord på dette sted og nyde middag under den spektakulære glaskuppel.

Sky Pod, Sky Garden: Beliggende i nærheden af Themsen og London Bridge, består af tre steder: to restauranter og en café-bar.  Denne sidstnævnte Sky Pod, serverer morgenmad i morgen og aften cocktails du kan nyde en betagende udsigt over skyskraber The Shard.

42 Vertigo Champagne Bar: Den ligger på øverste etage af skyskraberen Tower 42, Old Broad Street. For at deltage i denne bar skal du ikke betale indgangen, men du skal bokke på forhånd og angive den tid, du vil være på stedet. Du vil elske de svane-formede stole designet af Arne Jacobsen.

SkyNight Bar, Hotel Silken Puerta America: Silken Puerta America hotel i Madrid er terrasse bar. på øverste etage nummer 13. Den SkyNight er tegnet af den franske arkitekt Jean Nouvel.

Sky Bar, Grand Hotel Central: Beliggende i Barcelona, denne bar er åben mellem april og oktober på taget af bygningen. Fra dette punkt kan du nyde udsigten over Santa Maria del Mar, Torre Mapfre og stranden.

Eclipse Bar, Hotel W: Beliggende på 26. etage af det legendariske Hotel W Barcelona, er Eclipse bar kendt for sine fester og nætter med gæst DJs. Der kan du nyde drinks og en menu med sushi.

Ciel de Paris: Dette parisiske restaurant bar tilbyder en menu til morgenmad, frokost, middag og om natten kan du nyde et glas champagne. Det har en fantastisk udsigt over Eiffeltårnet.

Monkey Bar, 25 Hours Hotel Bikini: På øverste etage af hotellet 25 Hours Bikini i Berlin kan nyde DJ sæt og en panoramisk terrasse på 360 grader, plus en fantastisk udsigt over Berlin Zoo. Gå ikke glip af deres udvalg af cocktails og snacks.

Den Puro Bar: Dette er en anden bar, som du ikke bør gå glip af i Berlin. Blandt dens attraktioner er dens store gruppe af hjemmehørende djs, skal det svage lys have for enhver stue og 360-graders visning af byen for at nyde udsigten over Gedächtniskirche i Berlin og Tiergarten Park, blandt andre.

Lamee Terrace Hotel: Denne bar ligger på niende etage af hotellet Lamee, har en smuk udsigt, som du kan nyde det historiske centrum af Wien. Drikkevarer og måltider elegant brev.

The Loft, Hotel Sofitel: En anden bar for at nyde The Loft i Wien ligger i sølv 18 Sofitel. Herfra kan du sætte pris på domkirken i Wien og tagene i det historiske centrum.

Og hvis du ønsker at nyde andre søjler, gør du ikke miste de 10 bedste barer i verden!

 

Hvordan adskiller champagne og prossecco?

 TAGS:undefined

Når vi taler om mousserende vin, den første, der kommer til at tænke, de er selvfølgelig champagne, cava og prosecco, fra Italien, og mere specifikt for Veneto-regionen. Men, hvad er der som adskiller den italienske vin fra sin franske modpart? Hvad er grunden til, at dens pris og omdømme er lavere? Her er nogle af disse forskelle.

Oprindelse, bearbejdning og pris

Mens champagnen produceres i enslydende franske region (i den nordøstlige del af Frankrig og omkring byen Reims), er der prosecco produceres i Veneto, nær byen Treviso og nord for Venedig.

Druerne der anvendes i produktionen af champagne er chardonnay, pinot noir og pinot Meunier, og for at opnå det endelige produkt den traditionelle metode eller champenoise (det samme brugt i cava, amerikansk mousserende og italiensk Franciacorta) anvendes, dyrere system, der anvendes til at tilføje vin bobler.

Som for den italienske mousserende vin, er det lavet fra prosecco druer, også kendt som urer, og efter Charmat metode eller italiensk, hvori den anden gæring foregår i rustfri ståltanke, som gør produktionen mere økonomisk.

Er det grunden til, at det er en dyrere champagne ? I del ja, hvis det er sandt, at i sig selv, den forarbejdningsmetode forklarer ikke hvorfor en god ” økonomisk ” champagne kan koste omkring 40 euro og en prosecco i samme kategori koster kun 12 til 15. Den højere pris champagne skyldes også opfattelsen af luksus produkt, der har været i stand til at generere gennem hele sin historie i forbrugere over hele verden .

Smagen

Champagnen er ældet i længere tid , så der præsenterer typiske noter af en længere kontakt med gær, som kan spænde fra skorpen til oste kage. Boblen er fint og vedholdende, og vi kan også finde smager af mandler, appelsinskal og hvide kirsebær .

I prosecco bemærkede vi mere frugtagtig og blomster aroma, forskelig druesort produkt, med tykkere og mindre vedvarende bobler og smag af tropiske frugter, hasselnød eller vanilje.

 TAGS:Aviva Pink GoldAviva Pink Gold

Aviva Pink Gold

 

 

 TAGS:Aviva PlatinumAviva Platinum

Aviva Platinum

6 ideelle parringer for Scotch Whisky

 TAGS:undefined

Kan du lide whisky? Kan du lide at parre whisky? Hvis dine svar er ja, må du ikke gå ikke glip disse forslagene til parring af scotch whiskey har nedenfor. Vi håber du kan lide dem!

 1. Laks. Hvis du ønsker at kombinere whisky med røget laks, har vi et forslag af whiskyer, det er en lys med en let sødlig og citrus twist, da de hjælper at reducere fedt fisk og giver ekstra smag, som en Auchentoshan Glengoyne 12 år eller 10 år. Til røget laks er det bedst at undgå en whisky som for sød, krydret og røget.
 2. Svinekød. For retter lavet med svinekød, anbefales en let, blød og rørige, med midterste noter whisky, som er afbalanceret med en stærk og salt smag af kød. Clynelish 14 år gamle Highland whisky, kunne være et godt valg.
 3. Haggis. Haggisen er fadet par excellence af Esocia og er fremstillet af kød, krydderier og havregryn. Neeps og tatties ledsaget med (roer og kartofler) arbejde godt med denne ræt er en god blend med whisky der er modnet i dere tønder, som så pænt supplerer den komplekse og krydret smag af haggis. En god kandidat er 12 år Bowmore, Islay, eller Naked Grouse.
 4. Kalv. Til dette kød er Speyside malt whisky anbefalet, som det er tilfældet for Dalmore 15 år eller robust Glenfiddich Rich Oak og krydret. Begge passe karakteristika til denne ræt, den øger smagen af kødet.
 5. Blå ost. En interessant kombination, er blå ost med en 16-årig Lagavullin kraftfuld, røget og sød.
 6. Chokolade.Det er mange, kombinationen af chokolade og whisky som er perfekt. Du kan prøve at kombinere chokolade desserter med nogle af Glenmorangie Signet, hvis noter af mørk frugt, karamel, ingefær og kanel er ved at blive fantastisk godt med smagen af chokolade.

På den måde, et sidste tip: Når det kommer til parring med mad, er det bedst at tage whisky alene og rent, uden at sænke med vand.

 TAGS:Dalmore 15 Years 1LDalmore 15 Years 1L

Dalmore 15 Years 1L

 

 

 TAGS:Lagavulin 16 YearsLagavulin 16 Years

Lagavulin 16 Years

 

 

Cocktails med brandy (II)

 TAGS:undefined

Brandy er en drink med stor styrke og tradition, så det er ideelt at være stjerne i utallige cocktails, hvor det vil være det største bidrag. Lad os fortsætte at kigge på bedste cocktails lavet med brandy.

I dag har vi 3 cocktails meget klassisk stil:

 • brandy Sour
 • Chicago cocktail
 • Jack Rose

Opmærksomme, især sidstnævnte, fordi den er ideel til jul. Så hvis du rører en flaske cognac i dine julekurve og ikke kan lide at tage det alene, her er de bedste måder at tage i cocktail:

Brandy Sour

Mange cocktails hedder? Sour?, Men det er noget helt specielt. Brandy Sour er den nationale drikke i Cypern. Denne cocktail indebærer en cypriotisk historie går tilbage til 1930, hvor den berømte familie Haggipavlu indført denne drik til den græske ø. Født i Forest Park Hotel og forfatterskab givet til kong Farouk af Ægypten, som var en regelmæssig gæst på hotellet.

Ingredienser

 • 1 mål for cognac
 • 1 foranstaltning Squash (citron sirup)
 • Dråber af Angostura at smage
 • is

Forberedelse

I et cocktailglas, blande brandy, citron sirup, dråber af angostura og is, omrøres i 20 sekunder. Serveres i et cocktailglas.

Du kan erstatte citron sirup med citronsaft, så det kan gøre lektier i blender. Det anbefales bruger brandy Penedes, som regel mildere.

 TAGS:undefined

Chicago Cocktail

Cocktail opstod i den amerikanske by Chicago, den er inkluderet for første gang i vejledningentil  kritiker John Drury i 1931, hvor udpeget baren Nice og ambassaden Club i London, de eneste to steder, hvor den blev serveret. I dag, næsten et århundrede senere er det blevet en af de mest berømte cocktails i verden lavet med cognac.

Selvom den oprindelige opskrift anbefaler at bruge champagne, kan det faktisk fremstilles perfekt med cava og selv uden nogen af de 2 drikkevarer. Under alle omstændigheder vil en skummede blød, ikke for sød mousserende give et særligt præg. Her kommer opskriften:

Ingredienser

 • 1 del brandy
 • 1 del Triple Sec
 • Bitter angostura til smag
 • 1 del champagne eller cava (valgfrit)
 • Is til smag

Forberedelse

Bland i en cocktail glas, cognac, Triple Sec, et par dråber af bitter angostura til smage og is; omrør i 20 sekunder. Serveres i et glas whisky.

Du kan tilføje champagne eller svigtende kølet hvidvin.

Jack Rose

 TAGS:undefined

Berømte cocktail, som kom tilbage i 20’erne i sidste århundrede, opkaldt efter den berømte gambler kaldet “Den Skaldede Jack Rose? , Der er krediteret med sin forfatterskab er forfalden.

Ingredienser

 • 3 dele æble brandy ( Applejack )
 • 2 dele citronsaft
 • 1 del grenadine
 • Ice til smag

Forberedelse

Bland i et cocktail glas æble brandy ( Applejack ), citronsaft, grenadine og is; fjerner 20 sekunder. Serveres i et cocktailglas .

I dag har vi fuldføre udseendet på cocktails med cognac med 2 andre gode anbefalinge

 TAGS:Metaxa Private ReserveMetaxa Private Reserve

Metaxa Private Reserve

 

 

 TAGS:Brandy Magno Solera ReservaBrandy Magno Solera Reserva

Brandy Magno Solera Reserva

 

Cocktails med Brandy (I)

 TAGS:undefined

Brandy er en spiritus som er fremstillet ved destillation af vin, men dens berømmelse transcenderer af andre årsager, såsom dens gode smag, som en drink, fordi den har en masse af tradition og stil. Lad os lære nogle af de mest udsøgte cocktails lavet med cognac at kende.

Bedst af cocktails med cognac er dens dybe smag, virkelig intens. I dag viser vi dig disse cocktails :

– Green Room
– Brandy Alexander
– B & B

Green Room

Denne unikke cocktail har dette navn (grønt rom på spansk), på grund af en berømt sætning, der bruges i teatret, hvor skuespillerne venter på at komme ind på scenen, måske tilskyndet til denne cocktail at komme ind.

ingredienser 

 • 1 del brandy
 • 2 dele af fransk Vermouth
 • 1 -touch curacao
 • Knust is til smag

Forberedelse

Bland cognac, vermouth, Curacao og knust is, ryst i 20 sekunder i en shaker. Serveres i et højt cocktail glas på med is.

Brandy Alexander

 TAGS:undefined

 

Det siges, at denne cocktail blev skabt ved brylluppet af prinsesse Mary grevinde af Harewood og Viscount Lascelles, tilbage i 1922 i byen London; men det siges også, at det blev gjort efter den berømte russiske zar Alexander II; og endelig menes det også  at være navnet på teatr kritiker af The New Yorker, Alexander Woollcott. Som du kan se er usikker oprindelsen af denne cocktail, men hvad nu hvis vi er sikre på, at den cocktail er meget god.

ingredienser

 • 1 del brandy
 • 1 del af kakao krem
 • 1 del fløde
 • Knust is til smag
 • revet muskatnød

Forberedelse

Bland cognac, kakao krem, fløde og knust is i et cocktailglas i 20 sekunder.
Serveres i et cocktailglas og pynt med revet muskatnød.

 TAGS:undefined

B & B

Mange cocktails hedder? Duets?, Gjort baseret kun 2 ingredienser.

Men herunder skiller dette sig ud for sin enkelhed og stor smag. Den franske likør Bénédictine er lavet af urter den bringer smagen af sine 27 urter og cognac utvivlsomt bringer styrke og farve.

Blandingen af urte likør og cognac er meget alkoholiserende, så det er en cocktail man skal drikke drink meget sparsomt.

ingredienser

 • 1 del brandy
 • 1 del spiritus Bénédictine

forberedelse

I et rundt glas hælde varmt vand, rør forsigtigt, tilsæt vand og tør glasset. Umiddelbart efter tilsætning en del af cognac og en del af Bénédictine, fjerne lidt.

Hvis du kan lide kan du tilføje knust is til din cocktail.

 TAGS:Cardenal MendozaCardenal Mendoza

Cardenal Mendoza

 

 

 TAGS:Soberano 1LSoberano 1L

Soberano 1L