Måned: juli 2016

Vinen regioner i Tyskland (III/III)

 TAGS:undefined

Tyskland og deres vine besætte forskellige områder og zoner af stor skønhed i landet. Værd opsplitte sine vinregioner og lære om de forskellige vine. Vi stopper ved andet område for at finde disse sorter, druer, vin og udvidelse.

Mittelrhein

Selvom de er lille i størrelse, giver den forskelige mangfoldigt og vigtige vine, såsom Riesling, Müller-Thurgau og Kerner vine, den første er den mest fremtrædende af dem 70% af alle sorter. Disse sorter er tilgængelige i områder af byen Bacharach og omgivelser. Vi fandt også Weissburgunder (Pinot Blanc) og Grauburgunder (Pinot Gris) druer.

Saale-Unstrut-regionen

Det er måske en af de smukkeste områder, hvor at udforske landskabet er fulde af vinmarker. Medtag mere end 30 sorter af druer, hvorfra vi ser de mange forskellige Müller-Thurgau, Weissburgunder og Silvaner. Der er også Riesling og Gutedel som bruges i hvidvine. Mens blandt de røde Portugieser, Blauer Zweigelt eller Spätburgunder er højdepunkterne. Nogle 500 producenter er dedikeret til vin i regionen resulterer i kvalitets vine.

Platz eller Pfalz-regionen

En stor del af vinmarkerne er beliggende i regionen Mittelhaardt. Området samler mere end 5.000 ha område og fremhæver Riesling over enhver anden sort. Det er derfor ikke overraskende, som en af de mest eksporterede tyske vine. Hvidvin er der også sorter Gewürztraminer og Scheurebe, og røde sorter er Dornfelder, Portugieser, Spätburgunder og Regent. Omkring 3.000 familier er involveret i vinproduktion i dette område, hvoraf mange sælger fra deres egne lagre.

En lang tradition i Rheingau

Har 3000 samlede vindyrkningsareal hvor dyrkning af Riesling vin står. Andre sorter, der kan findes, er Spätburgunder, Müller-Thurgau, Ehrenfelser, Weissburgunder … Selvom internationale sorter som Chardonnay og Sauvignon blanc er dagens orden.

Og husk, hvis du vil vide mere om vin regioner i Tyskland, gå ikke glip af to tidligere post i denne serie: Vinen regioner i Tyskland (I / III) og vin regioner i Tyskland (II / III).

 TAGS:Spätlese Ruppertsberg Gewürztraminer 2014Spätlese Ruppertsberg Gewürztraminer 2014

Spätlese Ruppertsberg Gewürztraminer 2014

 

 

 TAGS:Markus Pfaffmann Riesling Trocken 2015Markus Pfaffmann Riesling Trocken 2015

Markus Pfaffmann Riesling Trocken 2015

 

Vinen regioner i Tyskland (II/III)

 TAGS:undefined

Takket være sine mange kontraster af temperaturer, har Tyskland flere vinregioner der giver anledning til røde og hvide vine. Efter at have set nogle af disse områder i den første artikel i den anden del vil vi afsløre andre områder, hvor god vin er lavet i Tyskland.

Franken eller Franken-området

Dette sted dækker 6.040 haved siden af floden Main. En stor del af vinmarkerne er i byen Wurzburg og dens omgivelser, og de producerede vine er mangfoldige, fremhæver Steinwein, Silvaner og Müller-Thurgau. Hvis vi taler om rødvin er det Domina og Spätburgunder. Vinsektoren samler mere end 5.400 virksomheder, med berømte vinmarker i historien, såsom Kallmuth Homburger, Rödelseer Küchenmeister, Randersackerer Pfülben og Escherndorfer Lump.

Lær at kende området til Mosel

Denne region er den ældste dedikeret til vin i Tyskland. Det indtager 10.400 ha og består af en varieret mikroklima, der gør at det udvikler en af de mest berømte vine i landet, den berømte Riesling en elegant v syrlig vin og betragtes som en af de bedste hvide vine i verden. Og deres speciale er den gammel druesort Elbling, ud over Muller-Thurgau, den Burgunder og Grau Weiß. Der er i alt 2.000 bedrifter med vinavl med deres egne vine, hvor å teste disse vine går gennem smagninger, så vinen er udbredt i dette sted.

Hessische Bergstraße vin region

Selv om det er den mindste i landet, er det en, der har mere historie bag sig. Derfor omfatter 440 ha vindyrkningsareal, når der som i andre regioner, er det hvidvinen som foretrækkes. I dette tilfælde, druer fra Riesling, Grauburgunder, Weissburgunder, Müller-Thurgau og Silvaner. Andre røde sorter er Blauer Spätburgunder, Dornfelder og Gewürztraminer.

Hvis du vil vide mere om vin regioner i Tyskland, gå ikke glip af første del af serie af artikler, vin regioner i Tyskland (I /III).

 TAGS:Dr Loosen Dr L RieslingDr Loosen Dr L Riesling

Dr Loosen Dr L Riesling

 

 

 TAGS:Spätlese Ruppertsberg Gewürztraminer 2014Spätlese Ruppertsberg Gewürztraminer 2014

Spätlese Ruppertsberg Gewürztraminer 2014

 

 

Vinen regioner i Tyskland (I/III)

 TAGS:undefined

Tyske vine er mangeårige og der kommer stadigt mere, på markedet for verdens vine. For at kende deres vine, er det nødvendigt at vide, hvad de store vinregioner i Tyskland er.

Områderne er opdelt i 13 med en gennemsnitlig størrelse på 100.000 ha, og langt de fleste er koncentreret i den sydlige og sydvestlige del, på grund af de bedre vejr til forarbejdning.

Dens vigtigste stammer fra Riesling og Müller-Thurgau, som er de mest solgte og udbyttede, friske vine, mest hvide. Eksport af deres vine er bestemt til andre europæiske lande, især Storbritannien, og uden for kontinentet, sælges, især til USA.

Nogle af de tyske vinregioner er Ahr, Baden, Franken, Hessische Bergstrasse, Mittelrhein, Nahe, Pfalz, Rheinhessen, Saale-Unstrut og Württemberg.

Vin regionen Ahr

Landskaberne i denne vin region Ahr består af en flod, der bærer samme navn, sammen med bakker og klipper. Det har 552 dyrket vinstokke, et stort flertal er produktion af rødvin, med sorter af Pinot Noir, den Portugieser, Dornfelder og Frühburgunder. Den mest udbredte hvide drue i området er Riesling, med 41 ha areal. En stor del af de vinavlere i stedet vært for en sekundær aktivitet, vokser mens en ny generation af unge vinproducenter, der genopliver sektoren i dette område.

Baden-området

Med et landskab af film, Baden tilbyder et solrigt og varm vejr, hvilket gør det til et af de bedste områder for vinproduktion. I dette tilfælde er 60% af afgrøden er hvid druer, mens den resterende del svarer til røde druer. Hans mest betydningsfulde sort er Spätburgunder, med den berømte sort Burgunder (Pinot); udover de hvide Riesling og Müller-Thurgau. Det er bemærkelsesværdigt, at vinen er under familie-Vingårde vinkooperativer med 77 gårde og 400 vinmarker.

 TAGS:Blauschiefer Spätburgunder Trocken 2013Blauschiefer Spätburgunder Trocken 2013

Blauschiefer Spätburgunder Trocken 2013

 

 

 TAGS:Müller Thurgau Kabinett Trocken 2014Müller Thurgau Kabinett Trocken 2014

Müller Thurgau Kabinett Trocken 2014

 

Sverige, bag England i at producere vin til klimaændringer

 TAGS:undefined

Det er velkendt, at menneskelig industriel aktivitet, især dem der er gjort i de seneste årtier, er karakteriseret ved intensiv brug af fossile brændstoffer, der påvirker gradvis, men dramatisk i planetens klima, der forårsager den globale temperatur til at stige gradvist og generere nogle ændringer i vejret af visse dele af verden.

Det er noget, vi skal begynde at kontrollere, før det er for sent, men nogle steder er der så aktiviteter i dag som er utænkeligt. Ligesom i produktionen af engelsk vin, i Sverige er produktion også nydt godt af den generelle stigning i temperatur, hvilket gør at deres varme sæsoner er længere, og derfor letter det opgaven med vinmarker og forbedre produkternes kvalitet, i stigende grad værdsat i og uden for landet.

I Malmø regionen, en af de største byer i Sverige, kan vi finde vinmarker, der nu nyder længere sommer måned end for et halvt århundrede siden, da Hällåkra, hvor mere end 20.000 vinstokke dyrkes på et areal på ca. 6 hektar jord. Faktum er, at temperaturstigningen i disse breddegrader har været større end det globale gennemsnit, og nordisk vinavl er blevet et alvorligt kommerciel alternati, når indtil for nylig blev anset lidt mere end en hobby for pensionering.

Selvom den svenske vin stadig er en stor ukendt ting i det offentlige, initiativet fra små producenter er begyndt at tiltrække interesse fra lokale gourmet restauranter, de begynder at inkludere dem i deres vinkort, med særlig vægt på hvide og mousserende, meget mere tilpasses trods alt, særlige klimatiske forhold i området, der er uanvendelige til dyrkning af røde druer.

 TAGS:Vinzel Chasselas 1990Vinzel Chasselas 1990

Vinzel Chasselas 1990

Cocktails inspireret af forfatteren Roald Dahl

 TAGS:undefinedEn restaurant i London kaldet Rocket lanceret til salg blandt sine muligheder 4 cocktails inspireret af forskellige berømte romaner britiske forfatter Roald Dahl. Så drage fordel, at vi har her International Book Day, vil vi gerne dele med dig disse fantastiske cocktails.

Mr. Fox

Den Mr. Fox er en cocktail inspireret af 1968 romanen Dahl Fantastic Mr. Fox. Den er lavet af Zubrówka vodka, hyldeblomst likør St. Germain, gulerod, citron og æblejuice.

The Witches

I mellemtiden, The Witches er den anden cocktail, inspireret af romanen udgivet i 1983. I dens forberedelse blir det brugt rom Havana Club, Koko Kanu kokos rom, fløde likør brombær, blåbær og citronsaft.

Marvelous Medicine

Fans af Medicine Marvelous af denne bemærkelsesværdige forfatter kan nyde denne mulighed med blå skinnende udseende og er lavet af Whitley Neill gin, Blå Curacao, fersken likør, citronsaft og enkel sirup.

Charlie og chokoladefabrikken

Og endelig er det den fjerde cocktail inspireret af intet mere og intet mindre end Charlie og chokoladefabrikken. Til denne søde og lækkere cocktail Chivas Regal, rom El Dorado, Mozart chokolade likør og chokolade is bruges.

Initiativet er en del af et samarbejde med Broadgate Circle til støtte for sin forår kampagnen “Literary Greats”. Broadgate Circle er en cirkel dannet i London, der samler restauranter, caféer, barer, gadesælgere mad og fitnesscenter, hvor du kan spise og have en dejlig tid, der har sluttet sig til udviklingen af narrative historier inspireret cocktails.

Så du ved, hvis du passerer gennem London stopper ikke besøge en af disse stænger, og lad dig forføre af hans litterære copar. Selv hvis du ikke blot passerer, med en smule kreativitet og dygtighed her gøre derhjemme

 

 TAGS:Havana Club Añejo 3 AñosHavana Club Añejo 3 Años

Havana Club Añejo 3 Años

 

 

 TAGS:Chivas Regal 12 YearsChivas Regal 12 Years

Chivas Regal 12 Years