Måned: august 2016

7 Cocktails egnede til coeliacs

 TAGS:undefinedIntet bedre end at nyde en lækker cocktail til at slappe af og lad dine bekymringer til side et øjeblik, og hvis du er cøliaki behøver du ikke at fratage dig selv for denne fornøjelse. Nyd disse glutenfri cocktails til at gøre derhjemme.

1. Canaletto Cup:
Ingredienser:

 • Cava eller champagne
 • 100 gram hindbær
 • 2 spsk sukker
 • Saft af 1 citron

Forberedelse:

 1. Udblødt hindbær i sukker og citronsaft.
 2. Hæld alle ingredienser i en flaske og blandes med kold cava.
 3. Serveres i nedkølet glass og nyde.

2. Sangria

Ingredienser:

 •  2 Æbler
 • 1 Fersken
 • 1 Appelsin
 • 100 milliliter cognac
 • 100 milliliter Cointreau
 • 4 spsk sukker
 • 500 ml rødvin

Forberedelse:

 1. Sker æbler, fersken og appelsin i terninger.
 2.  Put alt i en blanding af cognac, Cointreau og sukker i 3 timer.
 3. Hæld i en karaffel med rødvin og bland før servering.

3. Cocktail med vin:

Ingredienser:

 • 60 milliliter vin
 • 30 milliliter hyldeblomst likør St. Germain
 •  1 strejf af bitter
 • Mineralvand med gas til smag
 • Ice til smag

Forberedelse:

 1. Hæld vin, spiritus og bitter i et glas med is til at smage.
 2. Komplet med mineralvand med gas og bland før servering.

4. Cocktail med champagne

Ingredienser:

 • 1 spsk creme de cassis
 • 150 ml champagne eller cava

Forberedelse:

 1. Hæld creme de cassis i et glas og komplet med champagne eller cava.

5. Cocktail med øl

Ingredienser:

 • 250 milliliter øl uden gluten
 • 250 ml limonade

Forberedelse:

 1. Hæld øl i et glas.
 2. Komplet med saftevand og servere.

6. cocktail med vodka

Ingredienser:

 • 60 ml vodka
 • Saft af 1 citron
 • 1 tsk sukker

Forberedelse:

 1. Vodka med citronsaft og sukker hældes og omrøres i en Shaker.
 2. Hæld i et glas med is og pynt med en skive citron.

7. Cocktail med rom

Ingredienser:

 • 60 ml mørk rom
 • 180 milliliter ginger ale
 • En citron kile
 • Ice til smag

Forberedelse:

 1. I et glas med is held ginger ale
 2.  Komplet med rom. Pres saften af en citron kile og server.

 TAGS:Pasqua Valpolicella 2013Pasqua Valpolicella 2013

Pasqua Valpolicella 2013

 

 

 TAGS:Barbazul 2012Barbazul 2012

Barbazul 2012

 

Nøgler til at vælge en vin til en romantisk middag

 TAGS:undefined

Du bor hos hende eller ham, og middag skal være perfekt, enten med stearinlys eller ej. Valget af vin til en romantisk middag kan være meget vigtigt, så ikke overlade det til tilfældighederne. Følg vores råd og korrekte det i dit valg!

Hver talerken med sin vin

Hvis du har valgt fisk til denne meget romantisk middag, er intet bedre end at vælge de galiciske hvide, vil Albariño og Verdejo være virkelig fantastisk at går godt ind i desserter. Såfremt du vælger kød, er rødvin den bedste løsning.

Rød, altid bedre

Ifølge forskellige undersøgelser, er rødvin den bedste til at genoplive den kærlighed og ens sexliv, det har mere kardiovaskulære fordele og tilbyder derfor større beskyttelse i kønsorganerne.

Mousserende rekindles lidenskab

Andre vine somvinproducenter vælger at lave en spændende middag er mousserende. For bobler giver glæde og sensualitet. Nu, ikke det værd for nogen, bør vi betale lidt mere, men til lejligheden er den sikkert fortjent.

Frugtaromaer

Med enstor del af mad,er frugt flavored vine fremragende. De har ikke normal opkræve for og føler sig meget godt. Lad os sørge for, før middag, at vinen ikke vil skade vores maven og sørge for at vælge en lidt lysere eller frugtagtig, eller kan dinnat kan ende dårligt.

Rioja, altid ret

Der er noget stærkere Riojas, men andre blødere. Disse sekunder, og forudsat at de er avl, vil sikkert være den vin som vi kan bede om til jeres aften romantisk middag. Rioja vine vil næsten altid give gode resultater.

Tags og fængslende emballage

Mange vine, ud over at være nye og har en fantastisk smag, siger en masse for den emballage, de bærer. Da kvinders navne på etiketter, hjerter, røde farver og mere … visningen gør meget når man tester en god vin.

 TAGS:Culmen Lan Reserva 2010Culmen Lan Reserva 2010

Culmen Lan Reserva 2010

 

 

 TAGS:Viña Real Reserva 2010Viña Real Reserva 2010

Viña Real Reserva 2010

 

 

Hvilken mad har mest afrodisiakum?

 TAGS:undefined

Chokolade, jordbær … er typiske mad at genoplive lidenskab mellem to. Men der er flere afrodisiak fødevarer? Ja, der er mange flere, og nogle, som du med sikkerhed kender. Vi viser dig nogle af dem.

Mandler

Ja, du kan være noget usædvanligt for en nød er blandt de fødevarer, der sætter os i harmoni. Samt mandler, der er flere nødder, og vi lægger vægt på, at i bogen af Greven af Monte Cristo, helten spiste middag mandel suppe hver aften, når jeg gik til møde hendes elsker.

Østers

Blandt de forskellige bløddyr som er en afrodisiak (der er et par), vi kan sige at østers, den tager kagen. Fordi de har mange egenskaber til kroppen, såsom zink, hvilket rejser sædceller og testosteron produktion. Alt dette sikrer en god nats nydelse.

Honning og kanel

Til smag af forskellige fødevarer,bliver det bedre med honning og kanel, er de to helt afrodisiak krydderier, foruden at have mange fordele for krop og sind.

Løg

Smagen forstærker, men mange mennesker kan synes noget stærkt for en nat det lover. Under alle omstændigheder anbefales det i tilfælde af impotens og seksuel svaghed.

Masser af vin og cava

Drikkevarerne er afgørende for at ledsage den romantiske middag i en meget sensuel aften. Intet er bedre end vin eller champagne bobler for en nat med sex, især rødvin, der giver en række fordele for at komme i harmoni og forbedre vores kvalitet af seksuelle liv.

Avocado

Det er en perfekt partner for sex, fordi fra forskellige civilisationer og denne fødevarer bruges til at forbedre sex. Avocadotræet betyder “testikler træet”, men ikke bare fordi navnet er det også et afrodisiak, fordi den er rig på folinsyre, vitamin B6, kalium, omega-3-fedtsyrer og oliesyre, og det bringer tusindvis af næringsstoffer, der gør godt generelt.

 TAGS:Mumm Cordon RougeMumm Cordon Rouge

Mumm Cordon Rouge

 

 

 TAGS:Krug Grande Cuvée BrutKrug Grande Cuvée Brut

Krug Grande Cuvée Brut

 

 

7 bare, hvor du kan få god vin i London

 TAGS:undefined

London er en af de mest multikulturelle byer i verden og byder på barer og restauranter i forskellige discipliner. Ud over øl, bør du vide, at der blir drukket god vin i London, og det er takket være producenter fra flere lande, der gør det muligt at have vin til deres underholdning. Så hvis du rejser til London eller bor der, kan du gå til disse bare, som vi anbefaler:

 1. Vinoteca. Meget populær, finder vi vine fra franske, italienske og spanske referencer. Desuden er smagsprøver og andre begivenheder afholdt.
 2. Cork & Bottle. Det er placeret i et område med meget fritid og London teatre, som er normalt fyldt med turister som tager vin før eller efter forestillinger. Godt udvalg af vine og mad.
 3. Fortnums 1707. I samme Picadilly, har et fremragende udvalg af vine til gode priser og har butikken til at købe dem. Lukker temmelig sent, så du kan drikke vin, når du har lyst til det.
 4. Troubadour Vine. Samler en vin butik og bar som inkluderer en restaurant. Med hensyn til vine, er der fra forskellige lande, fra Argentina, Italien og Frankrig.
 5. Willys Wine Bar. Hvis du ønsker en fisk og chip kvalitet, er dette stedet du skal gå. Og det er vandes med vine fra hans menu, både hvide og røde. Noget nyder det meget sidst til den britiske.
 6. Bar Pepito. Det er en af de spanske barer med stort navn i London. Det er med andalusisk tema, så du kan udlede at tapasene er stærke. At drikke, for det, sherry og andet fra det spanske samfund.
 7. Sager + Wilde. Det er det rigtige sted for en god snack ledsaget af fine vine. Kød, ost og andre brød og mangfoldighed vine fra forskellige lande

 TAGS:Bassus Pinot Noir 2013Bassus Pinot Noir 2013

Bassus Pinot Noir 2013

 

 

 TAGS:Habla Nº12 2011Habla Nº12 2011

Habla Nº12 2011