Måned: oktober 2016

5 steder at få en god vin, hvis du rejser til Birmingham

 TAGS:undefined

Det kan ikke være den mest eftertragtede britiske turistmål, men Birmingham er en by, der byder på mange turist attraktioner, plus mange barer, hvor ud over øl, der er også vin. Og det bedste er, at der på deres lokaler, kan du smage forskellige kvalitetsvine og flere regioner i verden høje. Blandt dem, valgte vi følgende, for at gøre dit besøg på denne store uforglemmelig ukendte by.

  1. Loke Wine. Vin elskere kan prøve retter og drikkevarer på dette sted, som uddanner kunden at drikke vin med et verden af spændende udvalg af flasker. I stueetagen kan man købe vin flasker og prøve dem i en venlig og afslappet atmosfære.
  2. All Bar One. I dette tilfælde tilbyder baren en række forskellige miljøer for at få travlt, de koncentrere sig om hverdagens arbejdere og folk i forskellige aldre i weekenden. Det tilbyder et omfattende meget undersøgt vinkort.
  3. The Rectory. Er en store bar og restaurant, der ligger i en kendt central placering, der giver mulighed for at prøve nogen glas med vin. De er kendt for sin indretning og omkring har de grønne landskaber og ligger ved siden en stor og berømte torv.
  4. Utopia. Denne bar i Birmingham City Centre er den ene til at opdage nye vine fra forskellige regioner. Du kan kombinere vine med rige køkken retter, både formel og en anden meget enklere baserede hotdogs.
  5. Simpsons. På dette sted, som også er madlavning skole, de organiserer besøg til vingårde. Smagninger af retter og vine af høj kvalitet.

Har du lyst? Ah! Og hvis under din rejse til Storbritannien beslutter at gå gennem hovedstaden, gå ikke glip af barer til at have god vin i London.

 TAGS:Planalto Reserva Branco 2015Planalto Reserva Branco 2015

Planalto Reserva Branco 2015

 

 

 TAGS:Montes Chile Montes Reserva Cabernet Sauvignon 2014Montes Chile Montes Reserva Cabernet Sauvignon 2014

Montes Chile Montes Reserva Cabernet Sauvignon 2014

 

 

Hvad er det man å godt kan lide ved det største vin museum i verden?

 TAGS:undefined

Vinelskere har nu et andet sted at besøge denne sommer. Dette er den by af vin eller Cité du Vin, den er i Bordeaux, Frankrig, og har en størrelse på ikke mindre end 14.000 m2, en ikke ubetydelig overflade, hvor man lære om vin kultur gennem aktiviteter, der tilbydes. 

En af grundene til dens betydning er, at ud over at være meget store, er et helt kulturel sted, hvor forskellige aspekter såsom kunst, oplevelsen, historien om vin…

Desuden er det et andet sted at leve fornemmelser og omfattet i vin kulturoplevelser, da den har en vinkælder med over 14.000 flasker man kan nyde de varianter og udvikling af in situ vin. I disse eksperimenter, vinen byen huser også restauranter og barer, hvor du kan nyde smagsprøver, vinsmagninger og meget mere.

For besøgende føler sig bedre omgivet af vin, har udformningen af bygningen har været yderst omhyggelig med at byde velkommen til dette initiativ. Den er bølget og har en moderne facadeplader baseret aluminium og ætset glas. Facaden er belyst med gyldne reflekser i et virkelig fantastisk design. For sin slående arkitektur, og er tilnavnet Guggenheim vin.

Indgangen til vin byen koster omkring 20 euro og giver ret til at besøge alle faciliteter, hvor DO fra forskellige lande er forklaret. Det omfatter smagsprøver og andre aktiviteter. Derudover er der et intens kulturprogram med shows, koncerter og debatter om vin.

Det nyåbnede vin museum er aktivt, og i øjeblikket fanger den publikum der glæder udsendelsen af kampene i Euro Cup, som finder sted i disse dage i Frankrig. Så er der vinsmagninger for deltagerne. Museet er i Bordeaux er ikke tilfældigt, det er en smuk by og vugge vin på alle måder.

 TAGS:Château Marjosse 2011Château Marjosse 2011

Château Marjosse 2011

 

 

 TAGS:de Domaine Valmengaux 2003de Domaine Valmengaux 2003

de Domaine Valmengaux 2003

 

 

Stiningen af glitenfri øl

 TAGS:undefined

Bryggeriindustrien oplever en revolution på verdensplan. De havde ikke taget højde for cøliaki patienter indtil nu, så på grund af deres intolerance over for gluten, har de ikke muligt til at nyde en god øl. I dag har bryggeriindustrien, drevet af håndværk bryggerier, er blevet sensibiliseret, og indsamle de krav af mennesker med cøliaki og tilbyder øl egnede til celiacs.

Kornarten der er mest almindelig anvendte i bryggeriindustrien er byg, men der anvendes også nogle andre kornsorter, såsom hvede. Disse korn har gliadin, et protein sammensatte ansvarlig for cøliaki kan ikke tåle gluten. Men ligesom der er ikke-alkoholisk øl, er det også muligt at fremstille glutenfri øl.

Der kommer flere og flere forskellige valgmuligheder: øl uden gluten, glutenfri øl uden alkohol eller håndværk øl uden gluten.

Der er 2 typer af øl uden gluten:

  • Øl lavet med glutenfri korn som boghvede, sorghum, hirse og quinoa.
  • Øl fremstillet af korn, der har gluten som byg eller hvede, men det endelige produkt har et glutenindhold under 20 ppm der er nødvendige for at den skal betraktes glutenfri,og dete opnås ved en enzymatisk proces.

Denne proces begynder i maltning, en teknik, der forbereder kornet til madlavning, hvor fremtidens øl korn spirer før brænding og senere tilføjes ingredienserne, der omdanner urt til øl. Hele denne proces går gennem forskellige faser, hvori visse enzymer er ansvarlige for separering af gluten proteiner af den endelige øl.

Heldigvis mangler der ikke referencer på markedet: Beers Ambar, med Ambar Celíacos har modtaget europæisk certificering ELS, som i Spanien tildeler Federation of Solar Associations (FACE), bliver den første og eneste glutenfri øl på det spanske marked. Ambar Green er også den første øl egnet til coeliacs verden uden alkohol. Selvfølgelig er der mange andre nationale og internationale bryggerier, der har valgt denne type øl: Estrella Damm (med Daura), den engelske St. Peters eller Daas belgiske og Brunehaut.

 TAGS:Caulier Gluten FreeCaulier Gluten Free

Caulier Gluten Free

 

 

 TAGS:Lammsbrau Sin GlutenLammsbrau Sin Gluten

Lammsbrau Sin Gluten

 

 

Ja, du hørte rigtigt: en bar til at drikke vin og… være sammen med katte

 TAGS:undefinedJa, det er sandt, Å drikker vin i en bar med katte kan blive en realitet, i hvert fald hvis du bor i USA. Og moden med tema barer har brast i de seneste år, noget kan vi nemt kontrollere efter lidt, at vi ser lidt underholdning guider i større byer over hele verden. Fra is barer til lokale barer at gå med børn uden frygt for at forstyrre sognebørn gennem barer Pet eller cøliaki orienterede enheder…

Men vi har hidtil ikke set, der er barer beboet af katte, snarere end en gruppe af katte elskere i Denver, Colorado (USA) er blevet foreslået afhjælpning gennem crowdfunding platform Kickstarter. Denver Cat Bar, er det det nyekoncept bliver kaldt, som vil kombinere katte og vin i et miljø, hvor kunderne kan hygge sig med katte som er reddet fra opgivelse eller gadeliv, mens du nyder et glas af din favorit drik.

Så em der, ikke kan nyde selskabet af disse elegante og nysgerrige dyr derhjemme, ved det at de lever i en leje bolig (i USA er det helt almindeligt, at udlejere ikke tillader kæledyr i deres lejligheder) kan de i det mindste gøre det i hyggelige omgivelser, mens du nyder et glas vin. Baren vil også have et område til at spise og drikke, men kunderne kan tage deres drink til “kattelignende room”, hvis de ønsker det.

Initiativtagerne til etablering, der er beregnet til at hæve en ikke så ubetydelig sum af $ 60,000, de har allerede fået støtte fra hundredvis af små investorer, som i henhold til mængde har bidraget kan få dit navn på en af væggene i rummet, placere dine foretrukne foto med en kat i Denver Cat Bar, en nat til to med snacks og drikkevarer på huset eller endda blive en officielt udnævnt ven af baren og få ekstra belønninger.

Det vil være et spørgemål om at importere den ideen her til…

 TAGS:Jean Pla Selection Pink Cat 2015Jean Pla Selection Pink Cat 2015

Jean Pla Selection Pink Cat 2015

 

 

 TAGS:Moscato Gato PardoMoscato Gato Pardo

Moscato Gato Pardo