Måned: november 2016

Fire myter om rosevin

 TAGS:undefined

Rosevin er en drink med lang tradition i mange dele af verden, som i Frankrig, hvor den er meget godt værdsat. Faktisk er historikere enige om, at det var rosevinen, som man begyndte at drikke på grund af dens usædvanlige og slående farve. Der er mange rosevine af meget god kvalitet overalt, som du kan nyde lige så meget som en god rød, med en speciel parring og blandt venner og familie. Sandheden er, at der er mange myter om denne vin i dag, og disse vil blive offentliggjort og forklares.

1. Rosevinen er en blanding

I modsætning til stadig at tænke på at nogle steder er rosevin på ingen måde en blanding af rød og hvid. Faktisk er sådanne blandinger forbudt i nogle lande, fordi det ville forringe kvaliteten og egenskab at være en vin. Det det gør at den har denne sublime farve er den slags maceration den har, som er en meget kort sammenlignet med andre fælles.

2. Det er en almindelig vin

En anden af de store myter, der kredser om rosen vin er dens kvalitet. En rosevin kan have samme eller højere kvalitet end nogen anden vin. De mest delikate druer anvendes, mere end nogen rød fordi rose har færre antioxidanter, der hjælper dig med at beskytte reaktioner og forurenende stoffer.

3. rosevin er for kvinder

Vi er i 2016, XXI århundrede: hvem tror måske, at noget er specielt for en genre? Vi skal åbne vores sind mere i fødevarer side, og forsøge alt. Ingen vin er til kvinder eller til mænd som der heller ikke er til kendere og begyndere. Hvis du kan lide en bestemt vin, nyde den som du bedst kan lide.

4. Den kan ikke parres med noget

Helt forkert. Pink vin kan parre med tapas, hvis du foretrækker, selvom at den helst ikke parres med kød. Også med en lækker paella, eller ethvert måltid af ris, ligesom asiatiske, det kan meget godt nydes og parres med Rose.

Som en oversigt, og optage alle de ovennævnte aspekter, JA rosévin er vin og også en meget god vin, som giver store referencer både i Spanien og andre steder i verden. Oplev dem og nyde dem!

 TAGS:Casal Mendes RoséCasal Mendes Rosé

Casal Mendes Rosé

 

 

 TAGS:Habla Rita 2015Habla Rita 2015

Habla Rita 2015

 

 

Hvilken type af alkoholholdige drikkevarer kan indgå i en kost egnet til coeliacs?

 TAGS:undefined

Antallet af celiacs mennesker voksende i stigende grad. Derfor øger også oplysninger om sygdommen, og hvad mad og drikke, de bør tage. Husk, at ifølge den føderation af sammenslutninger for Celiacs i Spanien, FACE, cøliaki (CD) er en permanent intolerance for gluten i hvede, byg, rug og havre der sandsynligvis forekommer i genetisk disponerede individer sintolerance. Dette er karakteriseret ved en inflammatorisk reaktion, immun base i tyndtarmens slimhinde, som forhindrer absorptionen af makro- og mikronæringsstoffer.

Mange celiacs ligner de kan drikke alkohol, og sandheden er ja, men ikke alle typer. For det første er det vigtigt at bemærke, at øl er fremstillet af byg, og kan derfor ikke tages, på samme måde, at visse typer whisky.

Nogle øl kan indtages af cøliaki patienter, fordi de er lavet med ris, boghvede Maizy. Ved visse lejligheder, både byg og hvede, som er præcis, hvad de ikke kan tage cøliaki patienter, kan være en del af produktionen af whisky.

Også mennesker, der har denne sygdom kan drikke mange andre ånder, såsom vodka, tequila, rom og gin, fordi de har gluten, som det er tabt i destillationsprocessen. Anyway, du bør hellere sørge for at se på etiketterne og spørg din læge eller ernæringsekspert, hvis du ikke er helt sikker.

Det er bedst, at vin er blandt de alkoholholdige drikkevarer, du kan tage som en cøliaki. Der er ingen gliuten og den er heller ikke lavet med byg, og byder på mange fordele for kroppen. Nu når vinen opbevares i en beholder,samme med dem som også gluten indholdige drikkerogså bliver oplagrede, kunne være en slags krydskontaminering.

På den anden side, kan du også drikke cider. For det er en alkoholisk drik, der kommer fra fermenteringen af æbler, som ikke har nogen gluten.

Hvis du vil vide mere, gå ikke glip af vores artikel om cocktails til coeliacs.

 TAGS:The Famous Grouse 1LThe Famous Grouse 1L

The Famous Grouse 1L

 

 

 TAGS:Crown Royal 1LCrown Royal 1L

Crown Royal 1L

Nej, vin vil ikke spare dig for gymnastiksalen, men det vil hjælpe dig med at blive bedre

 TAGS:undefined

Nu er det par år siden en forsker ved University of Alberta i Canada med navnet Jason Dyck offentliggjorde en undersøgelse om forholdet mellem et element der findes i mange fødevarer, herunder druer, kaldet resveratrol og fysisk aktivitet.

Til overraskelse for mange, herunder forskere involveret i undersøgelsen, blev det konstateret, at resveratrol viser meget lignende resultater til det, som kan observeres efter en hård træning. Jason Dyck siger, at dette element kan bidrage til at forbedre fysiske præstationer eller hjælpe dem, der ikke er i stand til at udføre denne form for aktivitet på grund af begrænsninger såsom hjerte-kar-problemer eller udmattelse, blandt andre.

Mens alt dette er sandt,er en stor del af befolkningen, især på internettet blevet overbevist om, at drikke vin er et bedre alternativ end at gå til gymnastik og svede, der er noget, der ikke er helt rigtigt. Vdenskabsmanden Dyck har allerede gennemført flere interviews for at forsøge at rydde op denne forvirring. Først siger Dyck at fysisk aktivitet aldrig kan erstattes af noget, og det er nødvendig for at opretholde en sund krop.

Men de er ikke alle dårlige nyheder. Jason har fortsat sin forskning og konkluderede, at resveratrol kan bruges som et tilsætningsstof til at øge ydeevnen, når de udøver. Det konkluderede også med, som vi alle ved: et glas vin om dagen anbefales til sundhedsmæssige fordele såsom at reducere dårlige kolesterol, forebyggelse af forskellige kræftformer og opbremsning af hjernens tilbagegang, blandt mange andre.

 

 TAGS:Fruits And Wine Rouge FambroisFruits And Wine Rouge Fambrois

Fruits And Wine Rouge Fambrois

 

 

 TAGS:Viña Pedrosa Reserva 2012Viña Pedrosa Reserva 2012

Viña Pedrosa Reserva 2012

Hvad kan gøres når du virkelig har lyst til at spise?

 TAGS:undefined

Mange gange spiser vi ud af kedsomhed og angst. Nu spiser vi overdrevento og det kan have konsekvenser såsom overvægt og udvikle visse hjerte-relaterede sygdomme og fordøjelsesproblemer. Hvad skal man gøre ved dette problem?

Spise fem gange om dagen

Ernæringseksperter og læger anbefaler, at fem måltider om dagen. Morgenmad, middag snack, frokost, snack og aftensmad. Nu skal retterne ikke præsentere for mange mængder; kun den nødvendige.

Solid morgenmad

En af måderne at gøre vi ikke er sulten hele dagen er at lave en god morgenmad. Faktisk sier læger at det er det vigtigste måltid, lægerne andbefaler varieret og sund mad, da det brænder lettere i forhold til de natlige indtagelser.

Protein og kulhydrater

En anden måde at reducere angst på er at forbruge fødevarer med protein, kulhydrater og sunde i hver af de større fedtholdige fødevarer.

Undgå slik og fedt

Det er blevet vist ved flere undersøgelser, at øget slik, sukker og fedt stimulerer lysten til at spise og standser ikke mæthed. Desuden producerer vi mere appetit.

Sæt dig en tidsplan

Selv i sensommeren spiser er mere kompliceret og tage en mad rutine, får vi at sætte en tidsplan for måltider. Hakke og spiser uregelmæssigt øger vores mæthed og fedt ophobet i kroppen. Uanset hvor vi er, vil vi holde et minimum rutine til morgenmad, frokost og middag altid i de samme timer.

Spise langsommere

Visse indikatorer fastslå, at spise langsomt øger mæthed. Derfor er det bedre at tygge langsommere, nyder retter, og ikke travlt med at afslutte. Det er også positivt, at dele er mindre og undgå konstant mellemmåltider. De spaltninger vil blive bedre.

 TAGS:Gresa Expressio 2009Gresa Expressio 2009

Gresa Expressio 2009

 

 

 TAGS:Pasqua Valpolicella 2013Pasqua Valpolicella 2013

Pasqua Valpolicella 2013