Måned: december 2016

Hvordan skifte forskellige vine til nyttårs middagen

 TAGS:undefinedMeget spesielle feriedage nærmer sig. Hvor køkkenet og vin er central for sammenkomster af venner og familier. Nu kan du vælge din vin til jul, hvis du vil have din middag til at blive en succes; vælge kvalitet og variation, at de vil vende tilbage.

Fisk, kød, dessert… til jul spiser vi for meget og så varieret, det er derfor vi veksle forskellige vine især på nytårsaften middagen, hvilket er normalt.

Fra hvid til rød. Det er en traditionel måde at skifte dem som nogle smagninger normalt udføres. Dette er normalt, hvad vi spiser, fordi normalt begynder først med pica pica, supper og nogle fisk, så hvidvine foretrækkes. Entrecote, kalkun eller svinekød som sekundær, åbner et bredt felt for os at afslutte middag med en kraftig rød. På denne måde, er smagen mere intens på alle tidspunkter under middagen. Normalt serveres  en hvid og to eller tre røde vinefor at producere mere indflydelse i ganen.

Fra tør til sød. Alt afhænger af menuen, men en anden måde er at starte med tør rød eller hvidvin for at skifte til søde vine, ligesom Moscatel i desserter. Kombinationen af ??tørt med første og anden vil være meget bedre korrekt maridarse, og den bløde og søde (hvor hvide druer løftes), passer perfekt med nougat og marcipan. Også på denne måde, er det mindre ufordøjelige.

Ved protokollen. Den første vin normalt uncorked og testet af værten til ??middagen, selv om dette kan være en ærer at de inviterede får prøve det. Efter at flasken er åbnet kan den efterlades på, selv om at det mest korekte er at hvile på et sidebord og en  tjener går og fylder kopperne der er tomme. De første drikkevarer er fyldt halvt ned, og derefter til forbrugernes smag. Protokollen markerer de første hvidvin og rosévin ved en temperatur på 10°, så røde ved stue temperture på 20° og endelig chamomiles, sød vin eller champagne serveres på 8°.

Har i allerede nytårsvinen til middagsbordet? vi rekomenderer:

 TAGS:DiamanteDiamante

Diamante

 

 

 TAGS:Matarromera Crianza 2012Matarromera Crianza 2012

Matarromera Crianza 2012

 

 

10 tips til at følge en diæt efter jul

 TAGS:undefined

Efter jul og nytår, skal man ned de ekstra kilo for at komme tilbage i form. Husk disse tips til at nå dit mål nemt.

 1. Drik vand: Vand giver din krop mulighed for at være mere tilfredse og hydreret. Derfor skal det være en af ??grundpillerne i din daglige rutine. Ofte er vi forveksler sult og tørst, og det gør at vi spise for meget.
 2. Lav dig et mål: Tager hensyn til det fra starten, hvor meget vægt du har mere, afhængig af, der bliver  på en skaber en plan og holde en dagbog for at opnå den ønskede vægt mål, altid stabil og gradvis måde.
 3. Glem ikke lysterne: Ingen grund til at være hårdt på dig selv for at tabe sig, kan du give dig sel 2 måltider i fastfood eller is til hver 21. måltider. Dette sikrer, at ikke opgive planen for ikke at overholde.
 4. Besejre trang til at spise: Tæl til 10, når du føler dig angst eller ked af det. Det er bevist, at det virker. Flere undersøgelser hævder, at disse stater typisk sidste 10 minutter sidste mindre, hvis man tæller denne måde.
 5. Spis 5 gange om dagen: Lav fordøjelsen hjælper med at forbrænde kalorier. En enkel måde at tabe sig er at spise mindst fem gange om dagen små mengder, det hjælper til at forbedre fordøjelsen, har mere energi og brænde kalorier.
 6. Tjek din ugentlige kost: Nogle mennesker ændrer deres kost motiveret af ønsket om at tabe sig hurtigere dagligt. Dette hjælper ikke at få resultater og slutter decepcionándote. Det er bedst at tjekke de gode og dårlige af din kost hver weekend med hjælp af din dagbog.
 7. Gradvise fremskridt: Hvis du vil have gode resultater begynd gradvist, folk begynder med små skridt er mere tilbøjelige til at tabe sig uden at give op.
 8. Undgå saucer i dine måltider: Erstatter både pakket som hjemmelavede saucer for andre krydderier til at krydre dine måltider. Prøve fedtfattig yoghurt, citron eller eddike.
 9. Tjek dine middage: Træk en tredjedel af den andel af din middag. Dette kan hjælpe med at reducere 500 kalorier på en dag.
 10. Drik med måde: Mellem en og to glas vin eller øl om dagen har mange fordele for dit helbred, men bør ikke misbruges. I denne første fase, søger du tabe det der er  opnået i ferien, og hvis du gør en masse motion, falder alkohol som deres kalorie indhold kan blive mere end et måltid.

 TAGS:Enate Chardonnay 234 2015Enate Chardonnay 234 2015

Enate Chardonnay 234 2015

 

 

 TAGS:Habla de Ti 2015Habla de Ti 2015

Habla de Ti 2015

5 cocktails med uovertruffen champagne der vækker din jule appetit

 TAGS:undefined

Denne jul, skal champagnen ikke kun bruges til toast: den kan også producere elegante og lækre cocktails med champagne til at nyde hele festlighederne i løbet af hele denne tid.

1. Jule cocktail

Dette er en meget enkel cocktail at fremstille og har en meget sød smag. Det kan være ledsaget med en blanding af frugt til at dekorere det og forårsage et bedre indtryk på dine gæster.

Ingredienser:

 • ¼ kop champagne
 • grenadine
 • Frugt blanding

Forberedelse:

 1. Både champagne og Granada skal nedkøles. Du kan erstatte Grenadian med naturlig frugt sjap.
 2. Placer grenadine i bunden, tilsæt derefter champagne til toppen og blandingen.
 3. Rør rundt og server.

2. Champagne cocktail med ingefær

Denne cócteel har en særlig smag og bør være forberedt med en god champagne til sit bedste version, du kan tage det i betragtning, når de udvikler en utraditionel cocktail hjemme og efterlade dine venner imponeret.

Ingredienser:

 • 3 strimler af syltede ingefær
 • isterninger
 • 2 spsk vodka
 • 120 ml champagne

Forberedelse:

 1. Placer strimler af ingefær i en shaker og press dem til at frigive smag.
 2. Tilføj isterninger og vodka. Ryst og si over i et glas champagne.
 3. Udfyld resten af glasset med champagne og server.

3. Black Velvet

Blandingen af svart øl og champagne i denne cocktail gør at din gane får en eksplosion af smag og helt sikkert første gang prøve det vil det blive en af dine foretrukne valg til jul.

Ingredienser:

Forberedelse:

 1. I et Collins glas fyld halvt med svart øl langsomt og fyld resten med champagne.
 2. Der omrøres forsigtigt med en plaststang.

4. Barbotage:

Denne cocktail kan laves med champagne brut eller en hvilken som helst champagne af god kvalitet, der ikke ødelægger smagen af blandingen. Den består også af cognac og Grand Marnier.

Ingredienser:

 • cognac
 • Grand Marnier
 • champagne brut

Forberedelse:

 1. Hæld cognac og Grand Marnier i et champagne glas, fylde resten af glasset med champagne brut og server.

5. Mad Men

Denne cocktail er praktisk talt en iced champagne, det gør den kun mere attraktive og køligere. I sin nedre del har det større mængde af knust is, mens på toppen er så meget champagne.

Ingredienser:

 • knust is
 • champagne

Forberedelse:

 1. Ryst champagne med knust is i en cocktail shaker is.
  Si blandingen i en Collins glas og fyld slut om nødvendigt med lidt mere champagne.

Og for at gøre dine cocktails bliver perfekt, anbefaler vi følgende champagnes. Glædelig jul!

 TAGS:Deutz Brut Classic MagnumDeutz Brut Classic Magnum

Deutz Brut Classic Magnum

 

 

 TAGS:Ruinart Brut RoséRuinart Brut Rosé

Ruinart Brut Rosé

Julebord i Europa

 TAGS:undefined

Suppe, fisk og skaldyr, nougat og champagne vil være på mange spanske bord under denne jul, men hvad er normalt at spise og drikke i løbet af jule middage i resten af Europa? Vi skal lave en gennemgang af nogle af dem. Noter det, hvis i ønsker at indarbejde i din egen menu!

Julemiddag i England

I de angelsaksiske lande er der rigelige desserter og søde sager, så til jul er buddinger hyppige i mange forskellige varianter med frugt af sæsonen, udover Gingersnap cookies, der kan dekoreres med jule designs og kager, ligesom stammen af jul. Før, men engelske spise de stegt kalkun med tillbehør som kartofler.Til at drikke, som det har tendens til at være temmelig koldt, er Mulled vin en tradition, at være en varm vin som er fylt med sukker og andre krydderier. 

Julemiddage i Belgien

Kalkun er gentaget for julemiddagen og sødsager køre gennem ferien. Ved denne middag er der som regel dessert lavet med fløde, desuden til det er der særlige belgiske chokolader af forskellige smagsvarianter. Fransk eller italiensk Champagne og viner er en favorit  drik for belgierne.

Julimiddage i Italia

Julemiddagen i Italia har en blanding fra kapuner og kalkun til forskellige typer af fisk. Desserten er kendt verden over: panettone og Pandoro. Ud over italienske vine til at drikke OJ er det også hyppige at de drikker gløgg med frugt

Julemiddag i Sverige

I landene i Nordeuropa er drikkevarer også nødt til at være varmt, så svenskerne forbruger julmust, malt og humle. Udover rige fisk, som regel skinke til middag og chokolade slik og honningkager cookies.

Julemiddag i Tyskland

Kombinationen af retter er rig, så finder fram alt fra lam til ænder og til fiske. Som i andre lande, er det som regel en familie middag, hvor hvert medlem modtager varierede retter med frugt og slik. Og gløgg, som i dette tilfælde er en blanding af rødvin, citron, kanel, nelliker og andre krydderier og sukker. En margen champagne er ikke manglene på de tyske juleborde.

hvad skal du have til julemiddag? Har du valgt din vin? vi rekomenderer:

 TAGS:Bollinger Spécial Cuvée BrutBollinger Spécial Cuvée Brut

Bollinger Spécial Cuvée Brut

 

 

 TAGS:Drappier Brut Nature Zéro DosageDrappier Brut Nature Zéro Dosage

Drappier Brut Nature Zéro Dosage