Måned: januar 2017

Cocktails med mousserende: har en tendens til at stige

 TAGS:undefined

Du kan ikke have mere glæde end en lækker cocktail i løbet af en solnedgang på din komfortable terrasse, ud mod havet, se solen forsvinde i horisonten. Når vi hører ordet cocktail tænker vi normalt på whisky, rom, vodka eller gin med nogle frugtsaft, men sandheden er, at tendenserne ændrer sig. I Spanien, for eksempel, har cocktails med champagne og andre mousserende vine og er en ting blandt forbrugerne, der spænder fra 18 til 65 år, ifølge en undersøgelse foretaget af Grupo Codorniu Raventos.

Generelt ifølge undersøgelsen fra Codorníu-gruppen, de spanske foretrækker at nyde cocktails i løbet af sommerdage. Som nævnt før, præferencen er for de drinks med rom og whisky, selvom cava er placeret på tredjepladsen, over cocktail lavet med gin og tequila. Tendensen er langsomt ændrer sig, fordi selv om de er 56%, der foretrækker en “klassiske” cocktail, er der 44% der vælger at prøve nye ting, som dem, der foretages med cava, og er en statistik, der vinder indpas med tidens gang.

Kombinationen de bedst kan lide blandt de adspurgte er lavet med cava og frugtsaft, med mere end halvdelen af de adspurgte, vælger dette, selv om andre-lidt mere eksotiske arts- kombinationer som visse krydderier eller honning inkluderet er også i stigning.

Mens i dag kan enhver cocktail tilberedes hjemme på grund af omfattende adgang til de værktøjer og redskaber til at gøre det på en næsten professionel måde, spanierne foretrækker stadig at gå ud til de lokale barer og pubber til at være samme med deres pårørende, efterfulgt af cocktailbarer eller stænger og endelig specialiseret form chill out terrasser.

Uanset hvad og hvor, vigtigst af alt, er at du nyder dine cocktails med champagne og frem for alt, at gøre det i godt selskab;)

 TAGS:Moët & Chandon Ice ImpérialMoët & Chandon Ice Impérial

Moët & Chandon Ice Impérial

 

 

 TAGS:Moët & Chandon Brut ImpérialMoët & Chandon Brut Impérial

Moët & Chandon Brut Impérial

I Italien er de meget kloge: en kilde til gratis vin 24/365

 TAGS:undefined

Sandt nok, i Italien er der en kilde, der giver rødvin gratis 24 timer i døgnet hele året. Det er et initiativ fra vingården Dora Sarchese, med det formål at give et trøstende glas vin til pilgrimme der stopper i Abruzzo-regionen i løbet af sin karriere for Cammino di San Tommaso.

I Italien er der andre kilder til vin som Carosino (Taranto), San Floriano del Collio (Gorizia) og Marino (Rom), men du kan kun nyde deres vine til særlige lejligheder som deres festligheder. Faktisk er en teknisk fejl i forberedelsen af kilden Marino Drue Festival i Marino 2008 gjorde vinen opstå fra vandhaner i alle husene i denne landsby til en sæson. Hvad adskiller Fontana Vin Abruzzo er, at dette er den første kilde, der tilbyder vin hele året helt gratis og uden tidsbegrænsning.

Inspireret af Fountain of Irache, som tilbyder vin fra Navarra vingård Irache pilgrimme walking Camino de Santiago, dette springvand hilser dem, der går fra Rom til Cathedral of St. Thomas Ortona at besøge resterne af helgen. På denne måde, en gammel europæisk tradition, hvor klostre og klostre gav pilgrimme kom til dem, der anmoder om tilflugt under deres rejse i fodsporene på en helgen er opfyldt. Fra tidspunktet for Karl den til den franske revolution, de munke, der beboede disse rum læsket tørsten af rejsende, og religiøse bodfærdige spiller deres døre med vine fremstillet af frugterne af deres gamle vinmarker.

På trods af sin korte eksistens, er kilden allerede en succesfuld turistattraktion i region. de er Allerede begyndt at se linjer af besøgende til at beundre udformningen af den berømte italienske arkitekt Rocco Valentini og prøve den rødvin, der opstår fra dette. Et fremragende valg til at smage et glas lækre lokale rødvin med D.O. Montepulciano d’Abruzzo Colline Teramane, mens du nyder det smukke landskab i denne region badet af gamle vinmarker.

 TAGS:Tollo Cagiolo Montepulciano D'Abruzzo RiservaTollo Cagiolo Montepulciano D’Abruzzo Riserva

Tollo Cagiolo Montepulciano D’Abruzzo Riserva

 

 

 TAGS:Emidio Pepe Montepulciano D'Abruzzo 2007Emidio Pepe Montepulciano D’Abruzzo 2007

Emidio Pepe Montepulciano D’Abruzzo 2007

Seks fordele ved hvidvin til sundhed

 TAGS:undefined

Vi kender alle fordelene ved røde vine, men hvid har også deres egenskaber ud over sin friskhed og umiskendelig lugt. Hvad er de vigtigste fordele ved hvidvin til sundhed? Her deler vi nogle:

1. Det er godt for lungerne relaterede sygdomme

Blandt fordelene ved hvidvin,er at det understreger at forebygger lungesygdom, og at der ifølge undersøgelser foretaget af Buffalo Medical School, kan et moderat forbrug af hvidvin hele livet forbedre lunge sundhed. Det forhindrer således forekomsten af sygdomme, der påvirker åndedrætssystemet.

2. Hjælp dig med at tabe vægt

Selv om det kan synes at mærkeligt, fordi det siges, at hvidvin giver kalorier, en undersøgelse fra University of Hohenheim viste, at dem der ønskede at tabe sig og drikker hvidvin med måde har formået at tabe sig.

3. Det er antioxidant

Både rødvin og hvid antioxidant egenskaber er stadig i saften af druen. Denne funktion gør det hvidvin også beskytter celler og forhindre fremadskriden af visse sygdomme såsom cancer, især brystcancer.

4. Det er nærende

Ja, vin er nærende for mængden af vitaminer og mineraler, der er involveret. Nu, hvis man ser på den hvide vin, vi understrege, at er rig på fosfor, kalium og fluor.

5. Det er godt for sindet

Drikke vin øger også intellektet. Det giver ikke kun fordele i kroppen, som forskningen foretaget på University of Reading konkluderede, at den phenoliske syre fundet i vin tilvejebringer en type positiv virkning på hjerneceller, og dette beskytter at hjernen mod udvikle neurodegenerative sygdomme.

6. Hjælper styrke knogler og muskler

Hvidvin gør os mere aktive. Selv om det er vigtigt for motion, resveratrol findes i denne type vin holder knoglerne stærke og styrker musklerne.

 TAGS:Katharina & Kai Der Liter Weißweincuvee 1L 2015Katharina & Kai Der Liter Weißweincuvee 1L 2015

Katharina & Kai Der Liter Weißweincuvee 1L 2015

 

 

 TAGS:Enate Chardonnay 234 Magnum 2015Enate Chardonnay 234 Magnum 2015

Enate Chardonnay 234 Magnum 2015

Hemmeligheden til at leve 110 år? En slurk whisky om dagen

 TAGS:undefined

Vi trodde alle at leve i mange år har været kombineret med en sund livsstil, med en velafbalanceret kost og regelmæssig fysisk aktivitet for at bevare formen. Men selv om dette ikke bør udelukkes har alle de ældste mennesker i verden indrømmede, at alkohol er en del af deres daglige kost, og at for hende, er det, der har hjulpet i så lang tid.

Grace Jones er nu den tiende længste levende person i Storbritannien, med 110 år og har tilstået, at en lille slurk whisky hver aften har været hindes mest trofaste hemmelighed til at leve så længe. “Jeg har aldrig hoppet over en aften med at drikke et glas og det er det eneste jeg drikker” siger Ms Jones, som allerede har gjort dette i 60 år. “Whiskey er meget godt for helbredet. Jeg startede med en nat drink, da jeg fyldte 50 år gammel og har ikke stoppet i 60 år siden, og jeg har ikke en hensigt at gøre det. Lægen fortalte mig at fortsætte med en slurk, fordi det gør hjertet godt, “indrømmede Jones.

Og dette er bestemt ikke første gang, noget som dette er sket. Vi har allerede vidst om en kvinde på 102 år, der giver kredit til øl for deres levetid; Vi har også en anden kvinde over 100 år, der sagde, at seks gin og tonics dagligt har gjort det godt, mens en producent af spansk vin på 107 år, siger hans lange alder skyldes de 4 flasker vin forbrugt dagligt.

Jones fejrede sin fødselsdag i september sidste år med hindes datter på 78 år, og hvor hau nød det gode selskab, mad, drikkevarer og naturligvis sin mytiske drikke whisky. Hun blev født 16 September, 1906 i Liverpool, i Storbritannien, og har nu syv breve, hun har modtaget fra dronningen af England. Og sandsynligvis vil det ikke være den sidste.

 TAGS:The Famous Grouse 1LThe Famous Grouse 1L

The Famous Grouse 1L

 

 

 TAGS:Crown Royal 1LCrown Royal 1L

Crown Royal 1L