Måned: april 2017

6 Fordele ved vodka bestemt ikke kender

 TAGS:undefined

Denne lækre drik, berømt for sin stærke smag og popularitet ved udarbejdelse af cocktails, er også løsningen på mange problemer, i måske ikke kender, men det gør ikke ondt at kende dem.

  1. Slippe af med skæl og hovedbund problemer: hvis du har problemer i dit hår, og du har ikke noget ved hånden, må du heller lave en vandopløsning med vodka og Untes. På grund af sit høje syreindhold, er vodka i stand til at dræbe de bakterier, der forårsager skæl. Du bliver nødt til at overveje det næste gang, hvis du passerer den ned din hals eller din hovedbund.
  2. Dårlig ånde: dog ikke en skønheds tip i sin fulde forstand, ligesom det foregående punkt, lidt vand med vodka sprøytes på tungen, det kan hjælpe med at dræbe bakterier, der forårsager lugt.
  3. Sprukne fødder: dette problem, udover at være et mere kosmetisk problem, er det ikke det, fordi det kan forårsage sundhedsproblemer. Men vodka søger af hensyn til din ryg-eller rettere-fødder. Fordyb fødderne i varmt vand med sæbe og en spiseskefuld vodka og problemet efterladt i løbet af et øjeblik.
  4. Fair hud: denne drik er fantastisk at rense porerne i huden. Men pas på: det går ikke at tage fat i en fulde flaske og hæld det i dit ansigt. Du tager lidt og blander med vand og sprøjter det på din hud.
  5. Rynker: som nævnt i det foregående punkt, vodka er meget godt for huden. Hvis du massere lidt vand løsning i dine rynker kan du gøre din hud til at strække igen. Men hvis du har meget følsom hud er dette ikke den bedste løsning.
  6. Skinnende hår: så simpelt som at tilføje et par dråber vodka til din shampoo til fantastiske resultater. Da vodka er meget lave pH-værdier, det hjælper pH i dit hår mere håndterbare. Desuden syreindholdet allerede nævnt, vil hjælpe med krus. Bare husk: et par dråber er nok, og ikke mere.

 TAGS:Vodka Siku Glacier IceVodka Siku Glacier Ice

Vodka Siku Glacier Ice

 

 

 TAGS:Vodka Koskenkorva 60 1LVodka Koskenkorva 60 1L

Vodka Koskenkorva 60 1L

Drikke kan føre til barnløshed; drikke med måde, ikke?

 TAGS:undefined

Barnløshed er et af de problemer, par kan miste meget søvn på, især når data fortæller os, at denne lidelse påvirker næsten 25% af mennesker, der ønsker at få børn i den vestlige verden.

En undersøgelse fra University Hospital Århus (Danmark), som for nylig gentaget avisen ABC, har nu afsløret, at en af de faktorer, at ansvaret kunne være den manglende evne til at forestille sig, er det overdreven indtagelse af alkohol. Ifølge efterforskere, en ugentlig indtagelse af 14 eller flere enheder af alkohol nedsætter fertiliteten hos kvinder.

Det er kendt, at indtagelse af alkohol under graviditeten kan være meget skadeligt for fostret, men dataene i den seneste undersøgelse støtter det argument, at man også bør undgå at drikke under lavningen af en baby.

Men, og selv om det kan synes overraskende viser undersøgelsen også, at moderat forbrug, mindre end 8 enheder af alkohol hver uge, har ingen indflydelse på evnen til at formere sig, selv om det er rigtigt, at det ville være tilrådeligt at undgå alkohol under undfangelsen fordi på et tidspunkt kan vi være allerede forbrugende i drægtighedsperioden, det, som vi ved, er farligt.

Undersøgelsen blev gennemført i et år og blev overværet af mere end 6.000 danske kvinder i alderen 21-45, der overvågede deres brug af alkohol, menstruationscyklus, hyppigheden af seksuelle relationer med deres partnere og forbrug af snus, som de dannede fem studiegrupper afhængigt af enheder af alkohol forbruges af sine medlemmer.

Resultaterne viser, at den gruppe, forbrugende 14 eller flere genstande om ugen nåede 12% graviditet sats, mens grupper, der forbruges mindre kom til 17%.

 TAGS:Château Sociando-Mallet 2009Château Sociando-Mallet 2009

Château Sociando-Mallet 2009

 

 

 TAGS:Château Gruaud Larose 2012Château Gruaud Larose 2012

Château Gruaud Larose 2012

Vin kostvaner for at tabe sig under og efter ferien

 TAGS:undefined

Hvis du på slankekur, men du elsker vin, du er heldig. Kender du der er en diet med vin for at tabe sig? Udnyt ferien og nyd det, derefter indsamle nogle af dem. Vær opmærksom på!

Vin og skinke

To udsøgte produkter kan forårsage vægtstigning. Det synes umuligt, men det europæiske Medical Institute of Obesity, IMEO, har udviklet et delikatesser kost, der incudes intet mindre end rødvin og iberiske skinke.

Med denne diæt tabt mellem ca 4 til 6 kilo om måneden, forudsat at produkterne er taget i moderate mængder. De ansvarlige for denne diæt tilføje skinken giver jern- og B-vitaminer, og et lavt indhold af mættet fedtindhold mens den er høj i monoumættede fedtsyrer, såsom oliesyre.
Med denne kost kombinerer vin og mad skinke fremsat ovenfor med andre næringsstoffer såsom fisk og grøntsager.

Vin og chokolade

To fremragende produkter, hvis kombinert resulterer det i en fremragende smag. Nu, er en anden kost blande vin og chokolade, foreslået af professor Tim Spector of Kings College London, som erklærer, at nogle af de bedste muligheder for at aktivere afføring og fremme replikation af sunde tarmbakterier hjælpe dig med at tabe dig, er ost, vin og chokolade.

Hertil kommer, at læreren foreslår, at mere forskelligartet den mad, vi spiser, jo flere mikrober indføre i vores krop og fordøjelsessystemet, og det gør os mere sund og i stand til at forbrænde fedt.

Vin og æg

Det ser ud til, at vinen kombineres med andre ingredienser er fantastisk til kroppen. Æg er den nemmeste måde at holde et lavt energiforbrug, mens få en højt proteinindtag. Med denne diæt har protein, men færre kulhydrater, og ved siden af vin, det absolut er muligt at tabe sig.

 TAGS:Enate Chardonnay 234 2015Enate Chardonnay 234 2015

Enate Chardonnay 234 2015

 

 

 TAGS:El Grifo Malvasía Seco Colección 2015El Grifo Malvasía Seco Colección 2015

El Grifo Malvasía Seco Colección 2015

Smager bio vin bedre end de konventionelle?

 TAGS:undefined

Organiske vine er på en opadgående tendens, både i Spanien og i lande som Frankrig, hvor bio kultur tager tid siver dybt blandt forbrugerne. Mere end et modefænomen, det er en tendens, der, ud over at tilføje værdi til produktet, minimere de miljømæssige konsekvenser af afgrøden i hænderne på manden.

Vi kan dog sige, at bio vin er mere godt end konventionel vin? Mens ingen undersøgelser eller forskning, der er ved at fokusere på det, både i USA og Frankrig i Spanien har gennemført to undersøgelser, hvor alt tyder på, at den biologiske vin, under lignende betingelser, ved bedre end resten af vine.

Mere konkret har den amerikanske undersøgelse, ledet af Kedge Business School og University of California, Los Angeles (UCLA), og som omfatter den franske portal Notre-planet.info indikerer, at California vine der er bio-certificeret er bedre en dem der ikke er det. For at udføre undersøgelsen, tog dens ledere som udgangspunkt mere end 74.000 referencer værdsættes af eksperter på The Wine Advocate, Wine Enthusiast og Wine Spectator. Efter at de relevante vægte, var resultatet, at økologiske vine har et gennemsnit på 4,1 mere end konventionelle vine på en skala fra 100 point.

Mens resultaterne er kun for vine fremstillet i Californien, en lignende undersøgelse i Frankrig præsenterer nogle foreløbige resultater som det, for offentliggøres mangel på afgørende resultater. Undersøgelsen bliver gennemført af Kedge Business School og til dato, tyder på, at den biologiske vin i Frankrig smager bedre end det der ikke er.

Som altid, hos Uvinum argumentere vi for, at den bedste vin er den, du som person kan lide bedst og den der drikkers mest, og som måske også afhænge af faktorer som virksomheden, stemningen og ægteskabet. Hvis noget er sandt er det at en vinfremstilling der tager hensyn til miljøet og respekterer bidrager til at berige miljøet, jord og biodiversitet, og som har en stor fordel for alle og også for vin.

 TAGS:Clos de L'Ours Cotes-de-Provence Grizzly Bio 2013Clos de L’Ours Cotes-de-Provence Grizzly Bio 2013

Clos de L’Ours Cotes-de-Provence Grizzly Bio 2013

 

 

 TAGS:Hof Gandberg Bio T.N. 76 Pinot Bianco 2013Hof Gandberg Bio T.N. 76 Pinot Bianco 2013

Hof Gandberg Bio T.N. 76 Pinot Bianco 2013