Måned: maj 2017

Hvordan undgår hovedpine forbundet med vin?

 TAGS:undefined

Ud over de frygtede tømmermænd efter en nat, hvor du tager en drink, nogle mennesker lider af hovedsmerter forbundet med vin. Normalt tager det kun et eller to glas for disse mennesker lider af migræne. Det er mere almindeligt, end vi tror, så at flere videnskabelige undersøgelser er blevet gennemført for at dechifrere den udløsende faktor for dette ubehag.

Der er ikke noget endeligt svar på oprindelsen af disse hovedpine. Nogle undersøgelser tyder på, at disse irritationsmomenter kan være resultatet af sulfitter. Andre taler om tyramin eller histaminer. Uanset hvad i sidste ende er ansvarlig, de er alle naturlige elementer i druen eller som vises i løbet af de forskellige processer i vinfremstilling, bidrager til at bevare, farve og endda smag.

Da triggere kan findes naturligt i druer og vin – samt som grundlæggende at give liv til de vine, som vil så godt kan lide- os, har vi udvalgt en række tips til at hjælpe med at forhindre disse hovedpine.

Forskere og læger er ansvarlige for det pågældende studium ved foreslå, at du har brug for at observere variabler såsom tidspunktet for forbrug for at bestemme graden af følsomhed af mennesker til disse elementer i henhold til forskellige faktorer, så vi kan undgå situationer med ubehag. Eksperter siger,at stress kan være en væsentlig årsag, og anbefaler derfor, gruble, om der
opstår migræne efter en hård arbejdsdag, eller i øjeblikke af afslapning og ferie.

Også ophold dig hydreret og drikke i moderate mængder er en grundlæggende måde at forebygge hovedpine forbundet med vin og andre alkoholholdige drikkevarer; selv en effektiv metode til at forhindre tømmermænd næste dag. Desuden vil eksperter også råde, idet en antihistamin til at blokere symptomerne på ubehag.

 TAGS:Vidigal Reserva Dos Amigos 14.5 2013Vidigal Reserva Dos Amigos 14.5 2013

Vidigal Reserva Dos Amigos 14.5 2013

 

 

 TAGS:Colares Chitas Reserva 2006Colares Chitas Reserva 2006

Colares Chitas Reserva 2006

Hvad er oenofobi?

 TAGS:undefined

Til alle elskere af Bacchus bouillon vil finde det svært at tro, at der er en frygt for vin. Men det er en reel klinisk lidelse kendt som oenofobi. Måske vi en gang har følte en smule frygt, når test ukendte vine, eller endda på ublu pris eller under nogen vinsmagning bouillon ønske. Men ingen af disse følelser er om angst genereret drink i dem, der lider af denne fobi.

Som alle fobier, oenofobi er en ukontrollabel og irrationel frygt; rettet, i dette tilfælde, vinen. Denne sygdom er forbundet med metifobi eller frygt for alkoholiske drikker. I begge tilfælde, ud fra deres antipati for disse drikkevarer er muligheden for at lide af alvorlig forgiftning, når den drikkes. Den enkle idé er at dette sker, det forårsager ekstrem angst hos dem der lider af denne lidelse som usædvanligt. Rystelser, åndedrætsbesvær, mavesmerter og kvalme er nogle af de symptomer, der kan forekomme i disse mennesker ved simpelthen at se et glas eller en flaske vin.

Sjældenhed af denne lidelse har gjort at gastronomi eksperter siger, at-over dens definition klinisk Frygt den virkelige frygt for vin ligger i dem, der på trods af at nyde denne drik, ikke tør at smage ny vin. Og er, at med sådan en bred vifte af vingårde, oprindelsesbetegnelser og druer, hvorfor så ikke være villig til at belønne vores ganer med nye og behagelige erfaringer?

Hvis du er en af dem, dee er heldig ikke at lide af klinisk oenofobia, inviterer vi dig til ikke falde i sin gastronomiske version. Hemmeligheden er altid at forblive klar til at prøve nye vine til vores ganen, undgå relateret til pris, oprindelse eller plain misinformation fordomme. En bred univers af smag og fornemmelser bag hver vine drue og vingårde for dem er villige til at opdage dem; så længe din krop og helbred tillader.

 TAGS:Whispering Angel Rose 2015Whispering Angel Rose 2015

Whispering Angel Rose 2015

 

 

 TAGS:Habla Rita 2015Habla Rita 2015

Habla Rita 2015