Måned: november 2017

De mest bizarre alkoholrelaterede forbud i verden

 

 TAGS:undefined

Amerikansk film har konstant inspireret af den velkendte amerikanske Forbud mod begyndelsen af det tyvende århundrede. Det sorte marked styret af gangstere som Al Capone har fungeret som udgangspunkt for mange Hollywood-film. Historier organiseret kriminalitet, smugling og metro, der har genereret ideer om denne tid og nogle negative konsekvenser af dette forbud.

Selvom det har været næsten 100 år siden denne lov blev ophævet, er der stadig flere alkoholrelaterede forbud rundt omkring i verden. Det er grunden til internettet The Drinks Business har udarbejdet en liste over de syv mærkeligste love i verden om alkohol.

1. Ridning efter at have drukket (Colorado, USA):

I staten Colorado er heste betragtes som et transportmiddel. Det er derfor dem, der rider under indflydelse af alkohol får bøde på samme måde, som hvis de kjørte et køretøj.

2. Du må ikke sælge kolde øl (Oklahoma, USA):

I staten Oklahoma er det forbudt at sælge øl med mere end 4% ABV koldt. Så hvis du planlægger en fest, du må hellere have dem i dit køleskab et par dage i forvejen.

3. Forbud mod menneskelige figurer på etiketterne af alkoholholdige drikkevarer (Alabama, USA):

Hvis du er en grafisk designer i Alabama og arbejder med et destilleri, skal du huske, at etiketter viser “personer, der poserer sensuelt eller umoralsk måde” er ikke tilladt. Det er et forbud pålagt af Alabama Alcoholic Beverage Control Board.

4. Forbudte shots og cocktails efter midnat (Australien):

Hvis ferie salg i Australien, du må hellere spørge cocktails og shots før midnat, fordi i landet med de “Aussies” er forbudt at sælge, efter at klokken slår 12 midnat.

5. Dødsstraf for spirituskørsel (El Salvador):

Denne mellemamerikanske land er meget alvorlige med dem, der får bag rattet efter at have drukket alkohol: dødsstraf gælder for dem, der overtræder denne lov.

6. Supermarkeder kan ikke sælge alkoholholdige

Drikkevarer efter 19:00 (Sverige):
I denne skandinaviske land, er supermarkeder forbudt at sælge alkoholholdige drikkevarer efter 07:00. Så hvis du ønsker at drikke noget derhjemme efter arbejde, du må hellere gå til at købe tidligt.

7. Spirituskørsel overbevisning er opfyldt familie (Malaysia):

Er der nogen der betjener tid for fine familie bør? Malaysia er sandsynligvis vil ske, når en af dem er fængslet for kørsel efter indtagelse af alkohol.

 

 TAGS:GIK Live (blå vin)GIK Live (blå vin)

GIK Live (blå vin), en vine hvid af DO Wines without Appellation (Spain) og med en grad på 11.5. Uvinum samfund validerer GIK Live (blå vin) med 3,4 5 poeng.

 

 TAGS:Triennes Rosé 2015Triennes Rosé 2015

Triennes Rosé 2015, en vine rosé med DO Var som indehollder cinsault, syrah, merlot og grenache fra 2015 og med 12 alkohol prosent.