Måned: februar 2018

De 7 bedste Instagramprofiler til vinelskeren i 2018

 TAGS:undefined

Gennem de sidste par år er vinelskerne rundt om i verden begyndt at være aktive på de sociale netværk, og de har fået et betragteligt antal følgere. Derfor har vi her hos Uvinum undersøgt udbuddet nærmere, og vi præsenterer herunder de 7 bedste instagramprofiler, der henvender sig til vinentusiasterne.

Nu til dags kan du finde netværk på Facebook, Twitter og Instagram for alverdens vine, og du kan opdage smukke vandreture i vinmarkerne, utrolige vinslotte og få fantastisk inspiration til, hvordan du vælger den rigtige vin til dine madretter. Der er alt fra vinanbefalinger og kreative billeder til konkurrencer og videoer; der er nærmest ingen grænser for, hvad du kan finde. På Uvinums instagramprofil kan du for eksempel finde billeder, udtryk og – vigtigst af alt – videoer af vinsmagninger af hovedsageligt spanske vine. Fra tid til anden smager og bedømmer vi også internationale, lækre vine.

Til alle vindrikkende Instagrammere: Tag et kig på vores liste over de 7 vigtigste “Vinfluenter” fra forskellige steder i verden. Tak for de spændende og kunsteriske billeder, de vil gøre 2018 meget smukkere.

winewankers

WineWankers bringer både ungdommelig charme og bid til den traditionelle vinverden. De gemmer sig ikke bag diplomatiske beskrivelser, de siger lige præcis, hvad de tænker. Hvis du følger dem, vil du lære mere om nye vine fra Australien og fra andre afsides hjørner af verden, og så kan du samtidig nyde de skønne billeder.

 TAGS:undefined

winerylovers

Da dette indlæg blev skrevet havde wineryloveres lagt 2.025 billeder op og de havde 124.000 følgere, og populariteten taler vist for sig selv. Winerylovers tilbyder et virtuelt hjem til alle vinpoducenter og vine, og der er endda også en gratis vinordbog til ægte vinfans. Her kan du opdage nye vine, smukke landskaber og du kan få inspiration til spændende kombinationer af retter og vine.

 TAGS:undefined

veuveclicquot

Veuve Clicquot er et af verdens mest prestigefyldte champagne-huse, og på Instagram har de opbygget et publikum med deres inspirerende billeder i flotte pastelfarver. Smukke øjeblikke med vin, anbefalinger og simpelthen så skøn at drømme sig hen i. Et must for champagne-elskeren.

 TAGS:undefined

champagneworldwide

Vi bliver i den franske, mousserende verden med Champagneworldwide. Her finder du vidunderlige billeder af smukke champagner, som også inkluderer spændende viden om metoder, produktionsprocesser, terroir, vinslotte og druesorter.

 TAGS:undefined

enoblogger

Vin- og modeentusiast Emanuele Trono viser os rundt i sine italienske vinoplevelser under sit alias Enoblogger: Landskaber, fantastiske vinbutikker og, selvfølgelig, vin. Den rutinerede vinblogger lader ikke en god mulighed for at dele personlige oplevelser gå fra sig. Det er især charmerende, at han tit involverer sine følgere ved at spørge om deres meninger, og at han besvarer alle kommentarerne, som han får.

 TAGS:undefined

jmiquelwine

Julien Miquel beskriver sin “besættelse med … vin, mad, rejser og familie” ved hjælp af udtryksfulde billeder, der fortæller ægte historier. Der er vinanbefalinger fra Frankrig og endda også Japan, kunsteriske billeder og vinlandskaber – det er helt klart nødvendigt at følge denne vinblogger.

 TAGS:undefined

foodandwine

En fantastisk vlog som handler om mad og vin. Gamle opskrifter i nye og sjove forklædninger som kan give dig inspiration til nye smagskombinationer. Hvis du har en gourmet-kok gemt i maven, så har du chancen for at blive udgivet på foodandwine, hvor du vil blive set af ca. 2,4 millioner følgere.

 TAGS:undefined

 

Syv fantastisk kreative vodkaflasker

Det mest ikoniske eksempel på et mærke, som forstår at udnytte styrken ved et godt design for at promovere deres produkter, er uden tvivl Absolut Vodka. Ved tilblivelsen af Absolut Company skiftede de fokus væk fra produktet og over til flasken, og siden da har de været ubestridte ledere takket være den minimalistiske form på flasken, tiltalende farver og forskellige limited editions.

Ikke desto mindre tilpassede konkurrenterne sig hurtigt, og gennem årene har vi været vidne til en stigende opmærksomhed på flasken. På et evigt konkurrende marked var der nogle firmaer, som ikke tøvede med at satse alt og sætte barren højt. Hos Uvinum har vi udvalgt nogle af de mest kreative vodkaflaske-designs, som er på markedet i øjeblikket.

Precious Vodka

Precious Vodka er nem at genkende takket være dens diamantformede flaske, og den blev designet af Precious Vodka med en klar ambition om at tilbyde en førsteklasses luksusvodka til deres kunder. Udover det krystalagtige udseende indeholder flasken også en ægte ædelsten som f.eks. safir, smaragd, rubin, topas, peridot og rav.

 TAGS:undefined

Crystal Head Aurora Vodka

Crystal Head Aurora Vodka har vundet mange priser i prestigefyldte, internationale konkurrencer, og de kan både prale af en fremragende smag og et unikt design takket være deres flaske, som er formet som et kranium. Desuden kan du også nyde de betagende farver, som minder os om nordlys.

 TAGS:undefined Outerspace Vodka

Nu når vi taler om kraniumformede flasker, så er vi også nødt til at nævne Outerspace Vodka. Denne gang stammer inspirationen fra rumvæsner; et meget passende valg for en vodka, som er filtreret gennem meteoritter. En fantastisk drink som giver en kosmisk oplevelse. TAGS:undefined

Firestarter Vodka

Firestarter Vodka, som er produceret af en eponym virksomhed, og som ironisk nok er formet som en brandslukker, lever op til sit navn: Den vil sætte fut i dine fester. Dette iøjnefaldende produkt fra Moldova har mange fordele: en fantastisk smag (destilleret 5 gange), et originalt design og en god pris.

 TAGS:undefined

Vodka Red Army Kalashnikov

Dette design lægger ikke skjul på, hvilke associationer det gerne vil fremkalde; Rusland, deres hær og deres lange traditioner for fremstilling af vodka. Vodka Red Army Kalashnikov udstilles i en kasse magen til den famøse AK-47 Kalasjnikov og indeholder en geværformet flaske, seks shotglas og en granat fyldt med urtelikør.

 TAGS:undefined

Vodka Bong Spirit Yosoh

Som en mulig hyldest til hollændernes afslappede holdning til stoffer kombinerer Vodka Bong Spirit Yosoh menneskets laster med deres bongformede flaske fyldt med førsteklasses, hollandsk vodka. Det er måske ikke det mest diskrete design, men det repræsenterer bestemt noget af det, som landet kan tilbyde.

 TAGS:undefined

The Ladoga Imperial Collection

Vi har gemt den mest imponerende flaske til sidst. Med deres Imperial Collection har virksomheden Ladoga virkelig skabt et ekslusivt produkt, hvis himmelråbende pris kun kan forklares med dets helt utrolige design. Denne vodka ærer Ruslands to allerstørste eksportsucceser: traditionel vodka og Fabergé-æggene.

 TAGS:undefined