Måned: oktober 2018

2 cocktails med bedst-sælgende spansk vin

Cocktails med vin Vin Cocktails Ramón Bilboa

Fresh by Ramón Bilbao er på vej: en vifte af cocktails med vin, som vil revolutionere markedet. Nu hvor sommeren er over os, ønsker vi ikke at lægge vinen på hylden på trods af varmen, så hvad kunne være bedre end at prøve disse cocktails. Lad os finde ud af, hvad det er for noget.

Cocktail med Ramón Bilbao Verdejo-hvidvin

Denne opskrift indeholder husets Verdejo-hvidvin blandet med basilikumblade og otte dråber limesirup. Derved opnår vi en ret frisk cocktail, hvor hovedpersonen er hvidvinen.

Frisk Rosé-cocktail med DO Rioja rosé

Ramón Bilbao-roséen er ideel i sommervarmen, da denne årstid altid appellerer mere til denne type vin. Hvis den bruges i en cocktail, kan den med fordel blandes ved at kombinere vinen med is, skiver af grapefrugt og otte dråber jordbærsirup, der fremhæver en sød, blomsteragtig smag på ganen.

Ved skabelsen af disse cocktails forsøger mærket at nærme sig et meget yngre publikum og dermed åbne markedet. Men det er ikke kun disse to overraskelser, som denne vingård vil introducere os for.

De har lavet en vingummi, som serveres ved siden af ​​cocktailen, og som er lavet af ekstrakt af ​​aromaerne fra Ramón Bilbao Rosé. Det er gjort ved at indfange aromaerne, der frigives i en gasform under gæringen, når vinen fremstilles. Gassen gøres herefter flydende, og der opnås et ekstrakt med vinens aromaer. Det smager sødt og har nuancer af blomster.

Det er utvivlsomt en god gave at give sine gæster i løbet af sommeren, når vi kan overraske dem med cocktails lavet på vin og med den specielle vingummi til at akkompagnere drinken, så længe vi husker at fortælle, hvordan den er fremstillet.

Det står klart, at med sommerens ankomst følger også nye cocktails. Og der er intet bedre end at lave cocktails med vin, specielt når det giver et så godt resultat at blande dem med anderledes ingredienser.

Rødvin, en allieret mod prostatakræft

Sundhed Vin Rødvin Vin og sundhed

Vi har allerede flere gange belyst, hvad fordelene ved rødvin er. Ud over indholdet af polyphenoler fra druen, som er antioxidanter, kan rødvin også være gavnligt for hukommelsen. Desuden giver vinen os doser af velvære, og nye studier peger på, at rødvinen også er en allieret mod prostatakræft.

Dette bekræftes i en rapport, hvor urologer har demonstreret, at rødvin kan reducere risikoen for prostatakræft. Det skal dog bemærkes , at hvidvin samtidig kan øge risikoen for at blive ramt af sygdommen.

Deres forskning pegede på, at de mandlige deltagere i undersøgelsen, som havde et moderat forbrug af vin, ikke øgede risikoen for prostatakræft. Men det er vigtigt at bemærke, at resultaterne varierede betydeligt i forhold til vinens farve.

Hvidvinsdrikkere risikerer en lille stigning i risikoen for prostatakræft. Og de rødvinsdrikkende mænd, som drak med måde, havde et signifikant fald på 12 % i risikoen for at lide af denne type kræft.

Det er ikke første gang, at vin sættes i forbindelse med den mulige forebyggelse af forskellige former for kræft. Derfor ønsker lægerne at gå dybere ind i dette emne, da der er offentliggjort modstridende, globale studier.

Når der skelnes mellem typer af alkoholholdige drikkevarer og forbrugstyper, især rødvin i moderat eller meget lavt forbrug, viser det sig, at det kan reducere risikoen for lidelse af visse kræftformer betydeligt.

Derudover viste et andet studie, offentliggjort i tidsskriftet Cancer Science, at resveratrol, et kemikalie der findes i rødvin men ikke i hvidvin, kan øge strålebehandlingens effektivitet ved ødelæggelsen af prostatacancerceller.

En af de vigtigste konklusioner er, at niveauet for forebyggelse og reduktion af denne sygdom afhænger af den type drikkevare, der indtages. Forskerne observerede, at ikke alle typer alkoholholdige drikkevarer giver det samme resultat.