5 myter om cava og champagne du bør glemme

 TAGS:undefined

Sea Champagne, Prosecco, Cava, engelsk mousserende eller hvilken som helst andre mousserende af alle der er af den der finder i dag, er det ikke en hemmelighed, at verden elsker sin brusen og magi. Det er derfor i dag modbeviser 5 myter der er bag disse lækre drikke:

1. De skal åbnes med en højt “pop”

Selvom at gøre det med en høj lyd gør det bliver spektakulære, som vi er vant til pga film, er det ikke altid den bedste måde. Dette gøres bedst med en twist med hjælp af hånden og tommelfinger på den ene hånd og holde bunden med den anden i en vinkel på 45 grader. Et blødt  “Tsss” (ligesom sodavand) bør præsenteres, ikke en “pop”.

2. Brug en ske til at holde gas

Det virker Simpelthen ikke, på ingen måde. Man mente, at anvendelse af en sølvske, placere den inde i flasken, således at håndtaget hang inde i den, forbliver køligere luft og dermed gøre boblerne forsvinder langsommere. Men sådan er det ikke.

3. Mousserende vil forårsage de værste tømmermænd

Det er meget almindeligt at høre denne myte, men virkeligheden er, at ligesom enhver andenalkoholisk drik, kan mousserende give dig en dårlig tømmermænd eller ikke, alt afhænger altid af den forbrugte mængde. Og, at drage fordel tilbagevist boblerne vil gøre dig beruset hurtigere.

4. Champagne skal kun serveres som en appetitvækker

Traditionelt mousserende er ligne festlige drinks og serveres som appetitvækkere på bryllupper og begivenheder som det dog har meget gode parringer med en lang række fødevarer, som du kan forberede en lækker middag og nyde god champagne.

5. Alle mousserende vin er Champagne

Dette er ikke korrekt på alle. Det er en almindelig misforståelse, at folk ikke forstår. Champagne er en
mousserende vin fremstillet ved fremgangsmåden champenoise og som normalt er meget kvalitet, takket være sin tradition og historie. Men ofte brugt som et synonym for mousserende,
uden en sådan anvendelse er korrekt, som hver har sin egen mousserende identitet. Cheers!

 TAGS:Juvé y Camps Cinta Púrpura BrutJuvé y Camps Cinta Púrpura Brut

Juvé y Camps Cinta Púrpura Brut

 

 

 TAGS:Vilarnau Brut Nature Vintage 2013Vilarnau Brut Nature Vintage 2013

Vilarnau Brut Nature Vintage 2013

Skriv en kommentar 5 myter om cava og champagne du bør glemme