8 ide til dekorering i dit hjem med vin flasker til jul

Af katrine

 TAGS:undefined

Genbrug propper og vin flasker til jul kan hjælpe med at dekorere originalt og samtidig spare nogle penge, af denne grund viser vi flere muligheder, der kan tjene som inspiration. Så tøv ikke med at trække proppen på en god rød- eller hvidvin eller mousserende og bruger flaskerne til at give en original touch til din jul!

1. ornament til juletræet som rensdyr lavet med vin propper: Denne nysgerrig idé kan hjælpe dig med at dekorere med stil dit juletræ du er bare nødt til at have en limpistol, 4 Korkprodukter der danner benene og en ekstra til hoved så er du bare nødt til at personliggøre din næse og øjne.

2. ornament til juletræet med klokke og sløjfe lavet med vin propper: I et juletræ er aldrig mere lyden af klokker, lav en klokke med en corked flaske vin til at bringe glæde til din indretning.

 TAGS:undefined

3. Ornament til juletræet en formede engle lavet med vin propper: Julens engle kræver kun en kork og et bånd til at placere på bagsiden til vinger.

4. lille juletræ lavet med genbrugte vinflasker og julelys: Hvis du har ønsket om at sætte den klassiske juletræ derhjemme, kan du placere et træ lavet på den måde at stable tomme vinflasker og indeni lys til juletræ.

5. Mini pyntet juletræ lavet af genbrugte vin propper: Placering af et stykke træ som en base og derefter danne en pyramide liggende og bundet med en sløjfe på en måde så det simulere små fyrretræer til at dekorere dine julebordet.

6. Pynt flasken: En temmelig enkel og dekorativ mulighed er at klæde hver flaske vin med en jul hat lavet i stof og med en rangle på spidsen. Du kan placere et stykke stof på bunden af flasken til at simulere dragten og dens knapper.

7. Vinflasker kandelabre dekoreret til jul: En lysekrone fylder kun ikke med varmt lys i din indretning, men bliver det dekoreret med en jule bue kan tilføje en masse til din bord dagen for det nye år middag.

 TAGS:undefined

8. genanvendt vinflaske med glitter: Ikke alle julepynt flasker bør være for natten, hvis du dekorere en flaske med glitter kan bruge den som en vase hele tiden.

Og du, har du nogen andre ideer?

 TAGS:Aviva Pink GoldAviva Pink Gold

Aviva Pink Gold

 

Tambien te puede interesar

Skriv en kommentar