De 8 værste blandinger i verden

 TAGS:undefined
Der eksisterer blandinger mellem vin og mad, du bør undgå for enhver pris, da de transporteres så slemt som (nogle) katte og hunde. Nogle gange er det bedre at lære, at man ikke bør gøre mere end at lære, det du skal gøre, når dublander dine måltider. I nogle tilfælde en dårlig tømmermænd eller parring kan forårsage halsbrand, og andre helt ødelægge smagen af dine retter.

1. Du bør aldrig blande dette med champagne... En af de værste kombinationer for tør shortbread champagne som serveres ved bryllupper, da det bekæmper søde kage og din gane bliver en slagmark. En anden kombination for at undgå, er det vintage champagne og karry.

2. Cabernet Sauvignon er ingen ven af… I tilfælde af en vin med cabernet, der står ved sin garvesyre karakter er bedst at undgå at kombinere med is: det vil være bitter vin og is så søt. En anden er den ubehagelige kombination af Cabernet Sauvignon og østers, fordi teksturen af østers vil du finde sandet og metallisk smag. En sidste ikke meget lovende kombination er filet tunge og Cabernet, som dens delikate smag vil gå tabt i vinen.

3. Undgå for enhver pris gør Pinot Noir med... Hvis du ønsker at nyde en kylling med estragon eddike sauce, undgå at kombinere det med en Pinot Noir, du vil miste flasken. Herbal eddike og enhver syre plade dæmper frugtighed af denne vin.

4. Hvis du kan lide Sauvignon Blanc… Caviar er en af de fødevarer, som bør holde sig væk fra din Sauvignon Blanc, fordi du vil miste alle dens funktioner. En anden mad er den blå ost, som ved sin stærke smag vil konkurrere med vin i din gane.

5. Chardonnay hader… du kan finde interessant kombination af is og Chardonnay, men det er en surefire måde at (få) tømmermænd opskrift. Det er også tilrådeligt at holde sig væk fra makrel, der ved sin fedtet smag helt ændre smagen af vin på din gane samt rå østers, da de mister deres delikate smag. Endelig vil Chardonnay blive fladere når det kombineres med krydret fødevarer såsom chorizo.

6. Chianti… Den chianti er ikke den bedste vin til at ledsage tun salat eller lignende retter, fordi sidstnævnte vil gøre at vinen får en metallisk smag i munden.

7. Du må ikke ødelægge en vin Merlot med… Hvis du elsker artiskokker, rosenkål, grønne bønner og collards, undgå at kombinere dem med rødvin baseret på Merlot. Generelt harmonier for disse retter er bedst med hvide vine.

8. Du må ikke smide en flaske Bourgogne… The Burgundy og Lasagne er en af disse kombinationer, som kan forårsage dig halsbrand. Ost, tomat sauce og vin er sådan en stærk kombination for din mave.

Og, du ved, der er vin og mad som kan oppføre sig så slemt som en kat og en hund..

 

 TAGS:Castellare Di Castellina Chianti Classico 2013Castellare Di Castellina Chianti Classico 2013

Castellare Di Castellina Chianti Classico 2013

 

 

 TAGS:Fattoria Di Rodano Chianti Classico Riserva Viacosta 2007Fattoria Di Rodano Chianti Classico Riserva Viacosta 2007

Fattoria Di Rodano Chianti Classico Riserva Viacosta 2007

 

 

Skriv en kommentar De 8 værste blandinger i verden