De bedste champagner i verden ifølge de bedste barene i verden

 TAGS:undefined

Drinksnit har lavet en liste over de besdtechampagner i verden, bearbeidet efter undersøkelse med bartenderene i de bedste barene.

50 barer over hele verden, som blir beregnet som de bedste, har vært ansvarlige for at give information om de bedst solgte champagner. kjente merkevarer har spilt en vigtig rolle, dems smager og priser gør dem til de mest populære champagner.

De mest solgte champagner er:

 1. Perrier-Jouet
 2. Moet & Chandon
 3. Mumm
 4. Ruinant
 5. Billecart Salmon
 6. Laurent Pierrer
 7. Lois Roederer
 8. Veuve clicquot
 9. Bollinger
 10. Taitinger

Barene i Frankrike har cocktailene en vigtig rolle, men ikke ikke tabt fremtredene musserende vin, som er grunden til at barene har Pernod Ricard med Pierrer- Jouet (med 13% salg) fører højt etterfulgt af Mumm ( med 8% salg)

Diego Moët & Chadon er de megtigste merkene i volumer globalt salg og de mest solgte 10% af i barene som har deltaget i undersøgelsen. Distribuert i USA, Japan, Tysklnd og Storbritannia, de 4 store champagne brukemerkevarer.

På fjerde plass Ruinat har 7 % salg i barene og Veuve Clicquot har den åttende med 4%. Dom Perignon er ejet af Diageo og selv om det er en trend i rangeringen, bliver den hele tiden solgt i barene som var med i undersøkelsen. Endelig Billicart-Salmon er den mest solgte i singapore, men hjemme er den på en femte plass med hjelp af detailhandelen distributører.

Som for de mest populære merkene, er det en stor forskell på hva kundene ønsker og hvad barene vil have, enten af økonomiske grunder eller for at gå med en spesiel trend.

 1. Moët & Chandon
 2. Mumm
 3. Ruinart
 4. Pierrer – Jouet
 5. Veuve Clicquot
 6. Dom Perignon
 7. Billecart – Salmon
 8. Bollinger
 9. Laurent Pierrer
 10. Louis Roederrer

Selv Perrier Jouet er plasert først i første omgang, og nu på tredie, hvis du spørger en kunde om hvad de virkelig ønsker af champagne, velger de Moet, så det gør en forskellpå begge listene og merkene bytter plass.

 TAGS:Veuve Clicquot BrutVeuve Clicquot Brut

Veuve Clicquot Brut

 

 

 TAGS:Veuve Clicquot Brut RoséVeuve Clicquot Brut Rosé

Veuve Clicquot Brut Rosé

 

 

Skriv en kommentar De bedste champagner i verden ifølge de bedste barene i verden