De bedste terrasser til en drink fra højderne (ok) Las mejores terrazas para tomar una copa desde las alturas

 TAGS:undefined

Vil du gerne besøge nogle af de mest spektakulære terrasser i Europa for en drink? I dag ekkoer vi et udvalg udgivet af den rejsende, det giver os nogle af de smukkeste steder i Europa for at få en drink i højderne.

Searcys, The Gherkin: The Searcys er placeret på de øverste 3 etager i en skyskraber formet sm en kugle kaldet The Gherkin, i det finansielle distrikt i London. Den blev designet af den britiske arkitekt Norman Foster. Fra hans beskrivelse, skulle man tro, at det er det sted, hvor ledere vil drikke efter arbejde, men er åben for offentligheden på bestemte tidspunkter og datoer. Du kan reservere et bord på dette sted og nyde middag under den spektakulære glaskuppel.

Sky Pod, Sky Garden: Beliggende i nærheden af Themsen og London Bridge, består af tre steder: to restauranter og en café-bar.  Denne sidstnævnte Sky Pod, serverer morgenmad i morgen og aften cocktails du kan nyde en betagende udsigt over skyskraber The Shard.

42 Vertigo Champagne Bar: Den ligger på øverste etage af skyskraberen Tower 42, Old Broad Street. For at deltage i denne bar skal du ikke betale indgangen, men du skal bokke på forhånd og angive den tid, du vil være på stedet. Du vil elske de svane-formede stole designet af Arne Jacobsen.

SkyNight Bar, Hotel Silken Puerta America: Silken Puerta America hotel i Madrid er terrasse bar. på øverste etage nummer 13. Den SkyNight er tegnet af den franske arkitekt Jean Nouvel.

Sky Bar, Grand Hotel Central: Beliggende i Barcelona, denne bar er åben mellem april og oktober på taget af bygningen. Fra dette punkt kan du nyde udsigten over Santa Maria del Mar, Torre Mapfre og stranden.

Eclipse Bar, Hotel W: Beliggende på 26. etage af det legendariske Hotel W Barcelona, er Eclipse bar kendt for sine fester og nætter med gæst DJs. Der kan du nyde drinks og en menu med sushi.

Ciel de Paris: Dette parisiske restaurant bar tilbyder en menu til morgenmad, frokost, middag og om natten kan du nyde et glas champagne. Det har en fantastisk udsigt over Eiffeltårnet.

Monkey Bar, 25 Hours Hotel Bikini: På øverste etage af hotellet 25 Hours Bikini i Berlin kan nyde DJ sæt og en panoramisk terrasse på 360 grader, plus en fantastisk udsigt over Berlin Zoo. Gå ikke glip af deres udvalg af cocktails og snacks.

Den Puro Bar: Dette er en anden bar, som du ikke bør gå glip af i Berlin. Blandt dens attraktioner er dens store gruppe af hjemmehørende djs, skal det svage lys have for enhver stue og 360-graders visning af byen for at nyde udsigten over Gedächtniskirche i Berlin og Tiergarten Park, blandt andre.

Lamee Terrace Hotel: Denne bar ligger på niende etage af hotellet Lamee, har en smuk udsigt, som du kan nyde det historiske centrum af Wien. Drikkevarer og måltider elegant brev.

The Loft, Hotel Sofitel: En anden bar for at nyde The Loft i Wien ligger i sølv 18 Sofitel. Herfra kan du sætte pris på domkirken i Wien og tagene i det historiske centrum.

Og hvis du ønsker at nyde andre søjler, gør du ikke miste de 10 bedste barer i verden!

 

Skriv en kommentar De bedste terrasser til en drink fra højderne (ok) Las mejores terrazas para tomar una copa desde las alturas